Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dlhe vlasy

anjelik1678

Ja som za clip in vlasy, za mňa lepšie než predlžovať, pretože si ich môžem davať kedy chcem :) tak mrkni určite na to na clipinhair, maju rôzne

bibi999

Ahoj, mám overený recept pre krásne, dlhé vlasy, pred polrokom som sa ostrihala a dost som to olutovala odvtedy som si tuto kuru davala asi kazdy mesiac a mam vlasy skoro po zadok! Bez srandy :D
tu mas link na video
adfoc.us

terereza

Kúp si tangle teezer a nepoužívaj nič iné. Mám vlasy po pás a keď som používala obyč. kefu, lámali sa mi končeky a vlasy boli kratšie. Odporúčam ale kúpiť originál a nie nejakú náhradu (na notino ich majú za dobrú cenu). A ešte pri každom umývaní používam kvalitný kondicionér.

Nasa69

Ahoj. Ja som mala tiež problém s rastom vlasov.A navyše mám akné (teraz už nie m oc) keď som začala robiť toto tak sa akné aj vlasy spamätali :

1.zbaviť sa fénu,kulmy a žehličky

2. Kúpiť si Zinok a Pangamín

3. Vlasy si umívať len v studenej vode

4. Použiť minimum šampónu pretože vysušuje vlasy

5.Použit kondicionér

6. Po umytí vlasy nečesať! Iba keď uschnú.

7. Po zmytí šampónom a kondicionérom si na vlasy vyliať žihlavový odvar. Už nezmývať!

Mne to veľmi pomohlo :) pre týmito radami som používala fén a pod... Vlasy rástli iba 0,5mm za mesiac.. Ale po tomto 1,5 cm za mesiac :) čiže za 4 mesiace 6 cm... Čo je úžasné :) dúfam že to aj tebe pomôže :)

faidra

ja mozem z vlastnej skusenosti poradit proti padaniu vlasov kofeinovy sampon, na konceky je dobre pouzivat nejaky olejcek, dobre je z casu na cas si urobit olejovu kuru, kokosovy olej (ale da sa pouzit aj olivovy, arganovy, akykolvek) natriet do vlasov, od brady dole, nie ku korienkom, zabalit do potravinovej folie a do nahriateho uteraka a nechat posobit 1-2 hodiny, potom vlasy umyt, konceky budu pekne vyzivene :)
a co sa tyka cesania, ja mam tangle teezer a som spokojna, aj ked elektrizovaniu sa v zime asi vyhnut neda ani pri nom :)

Blondula

tu na stranke beha reklama po lavej strane "das gesunde plus".ked ja mam nejaky mensi problem s vlasmi,alebo prichodom zimy trosku padaju,hned si kupujem tieto tabletky a su ako jedine,co mi pomahaju.pouzivam ich prechodne uz niekolko rokov...