Poradte prosim nejake triky aby som vypestovala dlhe zdrave vlasy :) Dakujem
Dlhe vlasy
tiez som chcela dlhe ale moje sa dost lamu, dala som si nakoniec predlzit s vlasmi od www.clipinhair.sk
dakujem, omrknem to. to je inak pravda, to ma zaujalo, ze ich mozem podla potreby pouzit
Ja som za clip in vlasy, za mňa lepšie než predlžovať, pretože si ich môžem davať kedy chcem :) tak mrkni určite na to na clipinhair, maju rôzne
Tiez by ma zaujimalo- moje su hrozne riedke a nikdy moc nedorastli :/ neviem co s tym, rozmyslam o predlzeni
Ahoj, mám overený recept pre krásne, dlhé vlasy, pred polrokom som sa ostrihala a dost som to olutovala odvtedy som si tuto kuru davala asi kazdy mesiac a mam vlasy skoro po zadok! Bez srandy :D
tu mas link na video
adfoc.us
Kúp si tangle teezer a nepoužívaj nič iné. Mám vlasy po pás a keď som používala obyč. kefu, lámali sa mi končeky a vlasy boli kratšie. Odporúčam ale kúpiť originál a nie nejakú náhradu (na notino ich majú za dobrú cenu). A ešte pri každom umývaní používam kvalitný kondicionér.
najvacsia hlupost je cesat mokre vlasy!
Ahoj. Ja som mala tiež problém s rastom vlasov.A navyše mám akné (teraz už nie m oc) keď som začala robiť toto tak sa akné aj vlasy spamätali :
1.zbaviť sa fénu,kulmy a žehličky
2. Kúpiť si Zinok a Pangamín
3. Vlasy si umívať len v studenej vode
4. Použiť minimum šampónu pretože vysušuje vlasy
5.Použit kondicionér
6. Po umytí vlasy nečesať! Iba keď uschnú.
7. Po zmytí šampónom a kondicionérom si na vlasy vyliať žihlavový odvar. Už nezmývať!
Mne to veľmi pomohlo :) pre týmito radami som používala fén a pod... Vlasy rástli iba 0,5mm za mesiac.. Ale po tomto 1,5 cm za mesiac :) čiže za 4 mesiace 6 cm... Čo je úžasné :) dúfam že to aj tebe pomôže :)
ja mozem z vlastnej skusenosti poradit proti padaniu vlasov kofeinovy sampon, na konceky je dobre pouzivat nejaky olejcek, dobre je z casu na cas si urobit olejovu kuru, kokosovy olej (ale da sa pouzit aj olivovy, arganovy, akykolvek) natriet do vlasov, od brady dole, nie ku korienkom, zabalit do potravinovej folie a do nahriateho uteraka a nechat posobit 1-2 hodiny, potom vlasy umyt, konceky budu pekne vyzivene :)
a co sa tyka cesania, ja mam tangle teezer a som spokojna, aj ked elektrizovaniu sa v zime asi vyhnut neda ani pri nom :)