Mam priatela v maji to budu dva roky, chodi robit do zahranicia min rok bol 6 mesiacov prec a ked sa vratil boli sme spolu kazdy den byval u mna a mal u mna aj notebook. Raz isiel cvicit a ja som si chcela urobit relax a tak som si zapla jeho book. Automaticky sa zapol aj Skype a v tom mu napisala jedna slecna. Nedalo mi to a precitala som si ze si budu dneska volat tak som zacala citat aj historiu starsiu ako v ten den a zistila som ze si pisali cely cas ked bol prec dokonca si pisali aj ked lezal na mojej posteli a na otazku: S kym si pises? odpovedal ze: S bratom. Pisali si tam o tom ako by mohli spolu byt keby neni so mnou, ako to maju radi a ako by to spolu robili, dokonca si posielali aj fotky, neviem ake fotky mu poslala ona a ani to nechcem vediet on jej poslal kde bol polonahy po sprche mal len uterak okolo pasa. Zrutil s ami cely svet petoze to NEBOLO PRVY KRAT co som nieco take nasla. Aj ked sme sa dali do kopy tak si niekolko krat pisali zo slecnamy o sexe a ako by to chceli a ako by im to urobil. Do teraz hovori vsak to nic nieje nic to neznamena ale mna sa to dotklo a aj ked si teraz nato spomeniem tak tieto riadky pisem zo slzamy v ociach. Ked mu to pripomeniem tak sa dokonca nahneva ze vytahujem taku BLBOST. Myslite ze je to nevera? Nedvoverujem mu od vtedy. Viem ze je jeden s tych chlapov ktore aj ked maju priatelku maju oci na kazdej inej. :( .. som Zufala ale milujem ho. :(
Povazovali by ste toto za neveru?
fero11111 tak naco to citas? a pre osatnych ... hovorite vsetci ako mam od neho odist vykaslat sa nanho ... a ako keby ste vsetci nevedeli ake je tazke odist od clvoeka ktoreho milujete aj po tom co vam ublizil .... teda aspon vacsina zien je taka a pochopili by ma ... ja by som aj od neho odisla ... ale milujem ho .. a chcem mu dat SANCU .. sancu napravit vsetky chyby ... a ukazat ze vie byt aj milujucim chlapom ... a raz mu tuto diskusiu ukazem aby pochopil ZE TO NIEJE NORMALNE PISAT SI ZO ZENAMY O SEXEA POSIELAT IM FOTKY ... tak pre vsetkych ktory mi tu nadavaju iba tolko ze sa pozrite na seba preco by som hned mala byt sprosta a naivnaa neviem co ... som len ZAMILOVANA ... a som dobry clovek .. lebo mu chcem dat sancu ... ale POSLEDNU ... az potom dam na vase rady a bduem sa snazit ho opustit a asi len dufat ze sa vrati ... a nieje pre man dokonaly preto ze dobre vyzera a hra hokej a ma mode oci ... nie ... on je dobry clovek vsetko co robi pre mna druhy muzi nerobia .... nikdy som nestretla chlapa ktory by sa staral o mna tak ako on ... nikdy ma ziadny chlap nevzal na veceru nidky mi ziadny chlap nic nekupil nidky mi ziadny chlap nezaplatil romaticku dovolenku nidky mi ziadnychlap nic nedal ci cenne alebo len malickosti alebo len krasne slova ... ale on ANO ... dal mi toho vela od materialnych veci po malickosti krasne slova a nove zazitky ... takze preto ho stale slepo milujem a nechcem opustit a davam mu dalsiu sancu ... uz ma koencne vsetci chapete ??? ...
Ja šom zažila to.isté a nie raz vždy dom mu nato prišla teraz mi.nedá ho nekontrolovat ale urobil sám tú vec že savypol zo socialnej sieti a keďže spolu bývame viem že to.už nerobí.ale ako tomu zabrániť??ked to urobil raz a viac krát bude to robiť stále preto šom vo vzťahu kde nedôverujem
ja som zažila skoro podobnú situáciu....odpustiť som odpustila len tá dôvera potom sa už hľadá ťažšie...ale každá situácia ma svoje riešenie...ak ti to tak veľmi vadí nechaj ho, ak ti stojí za to, aby si s ním bola,tak budeš musieť vynaložiť usílie s opätovnou dôverou...ale snaha by mala byť viditeľná aj s jeho strany
Jednoznačne to nieje partner do života ako môžeš byť v budúcnosti s niekým ako je on , predstav si že teraz nemáte záväzky / deti a pod...
určite by som nekompromisne zvolila rozchod pre mňa je niečo takéto poníženie a zneváženie
Wikimon
ahá, takže hokejista!:) o tom je to celé všakže?
ty si vlastne ,,pyšná,,na to že máš takého profesionála a môžeš s ním chodiť po zápasoch a rôznych krajinách...či?
A mimochodom...ten ,,hore,,by ti nikdy takého vola neposlal kebyže by to bolo na ,,ňom,,ale ty si prosíkala že chceš hentoho hokejistu...prekrásneho...dokonalého...tak vidíš to ,,ten hore,,ťa vypočul a poslal ti takého akého si chcela..ibaže problém bol v tebe,zle si sa modlila,totiž,,ten hore,,vyznáva iné priority ako ty ale čo už..teraz ti neostáva iné len zase prosiť, aby ťa ho čím skôr zbavil a tebe vlial trocha rozumu a sebaúcty,ale aj súdnosti..nedalo mi nepostrehnúť tvoje nekonečné chválospevy na neho..teda až na ten ,,malinký boľavý problém,,:(
dievča,nechcem byť ironická..naozaj s tebou súcitím,ale to ti nepomôže..sama sa musíš rozhodnúť a tak len dúfam,že sa nakoniec predsa len umúdriš...kým je čas!
ci je ci nieje nevera tu nemozme chapat pojem nevera ako ze len to ked sa niekto s niekym vyspi dokonca ked sa neikto s niekm vyspi niekedy je to lepsie ako taketo nieco ...vies ekd sa niekto s neikym vyspi niekto z diskoteky nikdy ho nevidel a nikdy ho uz neuvidi ale toto ved on vedome ti ublizuje pise si s niekym a hovori mu intimne veci a toto by si trpiet nemala... toto nikam nepovedie... nechaj ho a ak ta bude chciet pride sam a ospravedlni sa a bude ta prosit na kolenach...ale ak chce byt s nou pojde za nou...nenechaj si skakat po hlave...
boze ja neviem, ci mas 15 rokov alebo si tak hlupo zaslepena...lebo kazda normalna, triezvo rozmyslajuca zena by po takomto niecom od toho chlapa odisla. urobil to uz viackrat, preco by s tym prestal tentokrat?? neprestane!
odid kym sa da a najdi si muza ktory si ta bude vazit a lubit. lebo tento to nerobi ani omylom. OTVOR OCI.
Ovecka - snad nemas partnerku, ked take veci robis
hmm podla mna to nieje take zle... ja si tiez obcas popisem o sexe s inymi... a nestretavam sa s nimi... ale mam dost slusnosti aby som to robil za jej chrbtom... pretoze chapem ze to moze vadit...
no mne by vadilo uz len to ze "co by s nou robil kebyze nebolo teba"...to je tak hnusne...a ked bude prva prilezitosti, hned to aj urobi... kaslat na neho!