Mam priatela v maji to budu dva roky, chodi robit do zahranicia min rok bol 6 mesiacov prec a ked sa vratil boli sme spolu kazdy den byval u mna a mal u mna aj notebook. Raz isiel cvicit a ja som si chcela urobit relax a tak som si zapla jeho book. Automaticky sa zapol aj Skype a v tom mu napisala jedna slecna. Nedalo mi to a precitala som si ze si budu dneska volat tak som zacala citat aj historiu starsiu ako v ten den a zistila som ze si pisali cely cas ked bol prec dokonca si pisali aj ked lezal na mojej posteli a na otazku: S kym si pises? odpovedal ze: S bratom. Pisali si tam o tom ako by mohli spolu byt keby neni so mnou, ako to maju radi a ako by to spolu robili, dokonca si posielali aj fotky, neviem ake fotky mu poslala ona a ani to nechcem vediet on jej poslal kde bol polonahy po sprche mal len uterak okolo pasa. Zrutil s ami cely svet petoze to NEBOLO PRVY KRAT co som nieco take nasla. Aj ked sme sa dali do kopy tak si niekolko krat pisali zo slecnamy o sexe a ako by to chceli a ako by im to urobil. Do teraz hovori vsak to nic nieje nic to neznamena ale mna sa to dotklo a aj ked si teraz nato spomeniem tak tieto riadky pisem zo slzamy v ociach. Ked mu to pripomeniem tak sa dokonca nahneva ze vytahujem taku BLBOST. Myslite ze je to nevera? Nedvoverujem mu od vtedy. Viem ze je jeden s tych chlapov ktore aj ked maju priatelku maju oci na kazdej inej. :( .. som Zufala ale milujem ho. :(
Povazovali by ste toto za neveru?
dadulka,vieš ono je to tažké,lebo ak s niekym ozaj začneš planovat život,tak už veríš že to bude navždy,ale dnes je taký svet-iba mobily,a internet-no všetko naruby,Žijeme v modernej dobe,tak vieme že je super počuť svoju lásku,aj keby bola na druhom konci sveta,ale .............ked potom ozaj človek už neverí,nedôveruje:(
Dadula56 ale ja som mu to prvych 3 krat nedala az tak pocitit lebo to bol len zaciatok vztahu to sme vtedy boli asi len tak mesiac dva ani nebolo jasne ze ci vobec spolu budeme .... tak som to nakoniec ani tak neriesila ... ale po tom ako ma v zahranici poziadal o ruku a nasledne ked prisiel a kupil mi zansubny prsten som mu nasla toto tak az vtedy som mu to dala pocitit .... vsetko inak na jednotku ... je to chlap za ktoreho som sa dva roky modlila aby mi to ten hore poslal ... a on mi ho poslal ... az nato ze zabudol na jeho chybu ...:/ ... a nenapisal to do navodu na pouzitie
Stane sa to znova, to je jasne, zrejme sa to uz aj deje.
Respektovat ta vobec nezacal, ved je to nonsens, co pises, ze 4 x si mu povedala, aby s tym prestal. Logicky s tym asi neprestal, ked mu to bolo treba 4 krat povedat a vobec si nemohla vidiet ako ta zacal respektovat, ked si zacal znova s niekym vypisovat.
Dievcata, zostante si s takymi chlapmi, ked verite, ze inych na svete niet, len potom nepredstierajte a nedufajte, ze sa nieco zmeni tym, ze budete plakat, sliedit, ponizovat sa. Ak snimi chcete zostat, tak si zvyknite, z evam budu neverni-roznymi sposobmi.Ano, ste ako tyrane zeny, neviete sa za seba postavit, nemate odvahu na zmenu, nemate sebauctu. A plac a bezsenne noci vam nepomozu.
Nathalia09 aj do mobilu som sa naburala nastastie som tam nic nenasla len stare eroticke spravy ked sme este o sebe ani nevedeli ktore tam ma do teraz aj ked som ich chcela vymazat ..:/ .. vlasne ma novy mobil KONECNE SOM SA ICH ZBAVILA .... a on enchodi na pokec ... chodi tam tiez len koli emailom ... toto sa stalo na FB z jeho kamaratkamy ... a ten 4 krat s nejakou strasne blizkou babou s ktorou som potom asi 20 min po incidente volala a povedala mi ze ho potrebuje ze je jej vsetko a taketo blbosti som neverila vlasnym usiam .. :/ .... a neviem preco to robia ... keby sme urobili nieco taketo my tak sme Ku...
Dadula56 a nirv viete niekedy sa citim ako tyrana zena ...muz ju bije ma modriny a zniceny zivot ale aj napriek tomu s nim je a miluje ho ... az nato ze on ma nebije urobil to s tym pisanim 4 krat a na 4 som mu dala dost najavo ze s tym ma skoncit a az vtedy som uvidela zmenu ako s tym prestal a ako ma zacal respektovat ... mne ide len o to ze ma to dalej trapi zo zaciatku sa ma snazil utisit aby som bola ok a aby som neplakala ... ale teraz mu to lezie na nervy ta BLBOST .. :/ ... on sa proste zmenil len ja som na ten stvrty krat stratila dvoveru a bojim sa ze sa to stane znova aj ked mi to odprisahal ...
som mu vravela,že na pokec chodia iba tí,ktorím niečo chýba,alebo si hladaju známosť,A nie je to pravda??
Ja tam chodím iba kvôli mailom,kvoli objednávkam a to je všetko,tak prečo to robia muži,aj ked milujú svoje partnerky???
mužom sa nepáči,ak ich kontrolujeme,to iste sa stalo aj mne.Začal si písat na pokeci s roznymi ženami,velmi sme sa pohadali,strašne ma to bolelo.Kopu nocí som zle spala,prestal teraz chodit na pokec,čo som kludejšia,ale zdá sa mi,že skrýva mobil.Sme iba cez 2 roky spolu,trápi ma to.
Fakt si myslíš že ťa nepodvadza? On neni verný typ. Musíš sa s tým zmieriť. Snáď ti za to stojí.
Ide o to co ty akceptujes prípadne nechas si robit. Nie co si myslia ini. Nie ini su s nim vo vztahu ale ty. A ked ta to zranuje tak to nie je v poriadku aj ked ti on chce nahovorit nieco ine. Vobec si ta nevazi. Inac by to nerobil. Nemyslim ze je to typ cloveka co s takym niecim prestane. Netolerovala by som to vobec a zhnusil by sa mi.