Povazovali by ste toto za neveru?

Príspevok v téme: Povazovali by ste toto za neveru?
Wikimon

Mam priatela v maji to budu dva roky, chodi robit do zahranicia min rok bol 6 mesiacov prec a ked sa vratil boli sme spolu kazdy den byval u mna a mal u mna aj notebook. Raz isiel cvicit a ja som si chcela urobit relax a tak som si zapla jeho book. Automaticky sa zapol aj Skype a v tom mu napisala jedna slecna. Nedalo mi to a precitala som si ze si budu dneska volat tak som zacala citat aj historiu starsiu ako v ten den a zistila som ze si pisali cely cas ked bol prec dokonca si pisali aj ked lezal na mojej posteli a na otazku: S kym si pises? odpovedal ze: S bratom. Pisali si tam o tom ako by mohli spolu byt keby neni so mnou, ako to maju radi a ako by to spolu robili, dokonca si posielali aj fotky, neviem ake fotky mu poslala ona a ani to nechcem vediet on jej poslal kde bol polonahy po sprche mal len uterak okolo pasa. Zrutil s ami cely svet petoze to NEBOLO PRVY KRAT co som nieco take nasla. Aj ked sme sa dali do kopy tak si niekolko krat pisali zo slecnamy o sexe a ako by to chceli a ako by im to urobil. Do teraz hovori vsak to nic nieje nic to neznamena ale mna sa to dotklo a aj ked si teraz nato spomeniem tak tieto riadky pisem zo slzamy v ociach. Ked mu to pripomeniem tak sa dokonca nahneva ze vytahujem taku BLBOST. Myslite ze je to nevera? Nedvoverujem mu od vtedy. Viem ze je jeden s tych chlapov ktore aj ked maju priatelku maju oci na kazdej inej. :( .. som Zufala ale milujem ho. :(

Wikimon

Dadula56 kedy konecne pochopis ze ja ho neospravedlnujem ... to v ziadnom pripadne ... ani nedava zmysel preco by som ho mala ospravedlnovat ... pocuvas sa vobec vsak to je taka kktina ze svetnevidel .... :/ ... ja len hovorim ze ma aj ine stranky ako som sem napisala ... nevie si len pisat z druhymy zenamy o sexe ... ma srdce a je dobry clovek vie pomoct podrzat poradit prekvapit .. ale bohuzial aj sklamat ... ty mas jednu chybu ... sudis ludi podla jedneho slova, jednej skusenosti alebo jednej jeho schopnosti ... a ty mozno vies vsetko riesitlen rozchodom ... ale su aj ine moznosti .. a ja im hovorim dalsia sanca ...

Dadula56

Majka, precitaj si to cele. Ona je naozaj taka. Na zaciatku dostala aj normalne odpovede. Potom zacala ospravedlnovat muza, ktory si opakovane vypisoval o sexe s inymi zenami. Z toho tie reakcie. Pretoze na niektorych ludi funguje presne toto. Mozno aj na nu to zafunguje, ked bezna rec nemala efekt.

Wikimon

Majka565 dakujem za pochopenie, a veru by som sa aj rozisla ... ale nemam nato srdce ... lebo ako som niekolko krat pisala aj napriek tomu co urobil je to neskutocne dobry clovek ma dobre srdce a dal mi toho tolko ... (nic materialne nemyslim) vela krat mi pomohol a vela krat ma podrzal aj mi poradil ... :)

Majka565

Boze zeny vy neviete nic ine len urazat a ponizovat. Ona sem pridala tuto temu preto, aby jej poradili zeny s rovakymi skusenostami, a nie aby jej zakomplexovane kravy hovorili, ze nema sebauctu a aka je chudera. JE mi vas luto, ste totalne ubohe.

Majka565

Agnes999 ty musis byt strasne zakomplexova chudzeraaa .. Mozes pisat taketo debiliny vsade? Som zvedava co by som robila ty na mieste tejto zeny, preboha. Asi si nikdy nebola skutocne zamilovana. Zobud sa !!

A tebe Wikimon prajem vela stastia, nic nie je horsie, ako ked laska boli. Nechce sa mi citat vsetky komentare. Ja by som sa s nim asi rozisla, aj ked by to velmi bolelo, ale co boli, to preboli a urcite niekde caka niekto lepsi, kto si tvoju lasku urcite zasluzi :)

Wikimon

Dadula56 ty tiez nevies citat ?? .. on mi nedava LEN MATERIALNE SRACKY ... on mi dava vsetko ... a nepodvadza ma ... toto sa stalo pred pol rokom ... od vtedy si nepise s nikym a venuje sa cisto len mne ... mozno ja nemam sebauctu ale neviem co vy mate za svedomie ked nedokazete dat sancu .. :/ .. kazdy si zasluzi sancu ..

Dadula56

Ty si s tymi poslednymi sancami ako Rolling Stones s poslednym tour.
Netvar sa tu nepochopene, kazdy z nas alebo aspon vacsina uz bola zalubena do nespravneho. Tvoj problem je ten, ze nemas kusok sebaucty a do ksichtu si nechas klamat a este sa aj budes vdacne usmievat za par susnov, ktore ti predhodi vo forme materialnych darov. Si pre neho ideal-naivka bez sebavedomia, ktora bude skakat tak ako on piska. A moze ta veselo podvadzat, lebo ty budes davat posledne sance este tak 5 rokov, pokial ho neomrzis a neprejde na dalsiu naivku. Keby si radsej prestala bukat, plakat a lutovat sa ako ta nikto nechape a venovala tu energiu postaveniu sa na vlastne nohy.

Wikimon

Agnes999 tieto narazky by si si mohal nehat pre seba ... ja som si sem neprisla vypocut tvoje blbe pripomienky ... a ak si dobre citala co asi tazko tak som nepsiala len o vecery a darcekoch .. ale aj o veciach co niesu materialne ... a s nijakou inou ani inymy sa nevyspal .. nemal kedy ... kedze sme spolu nonstop ... len ked sme spolu zacinali a bola doma s dcerou tak si pisal najprv s inymy .. alebo to ma az tak nesere lebo vtedy sme nemali taky vazny vztah .. mna sere ked bol na pol roka prec a potom ako ma poziadal o ruku si psial s inou zenou o sexe a posielali si fotky .. no vtedy sa s nijakou nevyspal a ani nevyspi lebo nema kedy ... a niesom skareda ale ani najkrajsia ... ale mala som milion chalanov .. ni ziadny nebol takyto ako je on

Agnes999

Ty si totalna chudera. Nikdy ta ziaden chlap nevzal na veceru? A co vyzeras jak Quasimodo s vaginou? Ak si fakt tak strasne skareda a nemozna, tak si zostan s prvym chlapom ktory o teba bicykel opre. Ano, on ti kupil darcek tak urcite to je preto ten pravy. Co na tom, ze prasi druhe, vsak on ti vysvetli ze aj ked to strkal do druhej, robil to len kvoli tebe, pretoze ta tak neskonale miluje! A povie ti to pri romantickej veceri na ktoru ta nikto iny nezobral a ani by ta nikdy v zivote nezobral, len ON, co je dalsi dokaz, ze to s tym podvadzanim bola len taka sranda, ze vlastne miluje len TEBA! Tie druhe urcite nikdy na veceru nevzal, to robi len tebe, s nimi si len pise o tom, aky budu mat uzasny sex ked nebude s tebou, ale to znamena len tolko, ze ich nemiluje, len teba! Si posledna chudera, nemas ani stipinku sebaucty, keby sa ti vysral na hlavu tak sa mu este podakujes a budes sa tesit, ze to urobil z lasky.