Povazovali by ste toto za neveru?

Príspevok v téme: Povazovali by ste toto za neveru?
Wikimon

Mam priatela v maji to budu dva roky, chodi robit do zahranicia min rok bol 6 mesiacov prec a ked sa vratil boli sme spolu kazdy den byval u mna a mal u mna aj notebook. Raz isiel cvicit a ja som si chcela urobit relax a tak som si zapla jeho book. Automaticky sa zapol aj Skype a v tom mu napisala jedna slecna. Nedalo mi to a precitala som si ze si budu dneska volat tak som zacala citat aj historiu starsiu ako v ten den a zistila som ze si pisali cely cas ked bol prec dokonca si pisali aj ked lezal na mojej posteli a na otazku: S kym si pises? odpovedal ze: S bratom. Pisali si tam o tom ako by mohli spolu byt keby neni so mnou, ako to maju radi a ako by to spolu robili, dokonca si posielali aj fotky, neviem ake fotky mu poslala ona a ani to nechcem vediet on jej poslal kde bol polonahy po sprche mal len uterak okolo pasa. Zrutil s ami cely svet petoze to NEBOLO PRVY KRAT co som nieco take nasla. Aj ked sme sa dali do kopy tak si niekolko krat pisali zo slecnamy o sexe a ako by to chceli a ako by im to urobil. Do teraz hovori vsak to nic nieje nic to neznamena ale mna sa to dotklo a aj ked si teraz nato spomeniem tak tieto riadky pisem zo slzamy v ociach. Ked mu to pripomeniem tak sa dokonca nahneva ze vytahujem taku BLBOST. Myslite ze je to nevera? Nedvoverujem mu od vtedy. Viem ze je jeden s tych chlapov ktore aj ked maju priatelku maju oci na kazdej inej. :( .. som Zufala ale milujem ho. :(

Wikimon

Majka565 mimochodom oni mi vlasne poradili .. ale kedze vysledok nebol podla ich predstav cize som sa nezbalila a neodisla tak som chudera .. :)

Wikimon

sveter pozri sa ... je vacsina zien ktore si tak zamilovane ze proste muza endokazu opustit aj ked ich ranil a dokonca su aj take zeny ... a aprisla som si sem po radu po co inak ??.. aby som sa vypisala ?? .. prepac uz som sa vypisala s kamaratkamy .. notie mi moc neporadili kedze boli dve ... vypisana som az az ...

sweater*

precital som si aj tvoje dalsie prispevky, ved ty nechces poradit, co si myslis ze to bolo ked nie nevera? si do neho zamilovana, opustit ho nehodlas, asi je to nenapravitelny suknickar, a ty sama nevies co sledujes touto temou, ano racionalne zmyslajuca zena by v tvojej situacii chlapa opustila, nebolo to prvy raz ako sama pises...

Oskár 333

Včera tu sa mh jasila leela sa dnes vy? Ale vy ste nabrúsené poniektore.ako z krčmy vyjadrovanie na ženy.

Wikimon

Zase raz Majka lepsie by som to nenapisala ... bohuzial toto su zeny ktore inak vztah ani riesit asi nevedia ... mozno aj po zlompohlade na zenu hned ukoncia vztah ...

Wikimon

Dadula ty mi radsej o vulgarizmoch ani nehovor ... lebo prave ty ktora sa do mna dookola obuva a nadava mi ma vyprovokovala do vulgarizmov ktore na internete nepouzivam ... a nesnazim sa ani jeho chybu vyvazovat ... ja mu tu chybu v zivote neodpustim .. ak aj spolu bdueme o 30 rokov stale to nebdue odpustene no stale bdue tvrdit ze ma dobre srdce a aj ine dobre vlasnosti ktore nikdy nevyvazia tu chybu ... a ja som na internet tie problemy riesit neprisla .. ja somsa len cchela poradit ... no jedine co som sa dozvedela je to aka som, aka niesom a aka by som mala byt ...

Majka565

Dadula56, ja som nemenovala, ale asi sa v tom mojom oznaceni nasla :) Virtualne podvedena... To este nie je dovod na ukocenie vztahu. To neznamena ze ten chlap je hnusne hovado, ako ho to opisujete preboha. Keby Wiki nemal rad, tak asi pri nej nezostava a ide za inou nie? Nehovorim, ze je spravne co robi, ale nedava zmysel to, co tu niektore pisete. Tiez by ste sa mohli zamysliet nad svojimi zivotmi ako tu kritizovat, ved ona si sem prisla po RADU, nie po vyplach zaludka o tom, aka je chudera ked s nim stale je..

Dadula56

Wiki, zdrz sa prosim ta vulgarizmov, zenam to nesvedci.
Nie je mojou povinnostou sa zaujimat o tvoj zivotopis, o jeho zivotopis a ine peripetie vasich tristnych zivotov. Vyjadrujem sa k tomu, ze si bola mnohonasobne virtualne podvedena, vychadzam zo sporych udajov, ktore si poskytla, takze toto posudenie bude nutne skreslene. Ucel toho je, aby si si z toho ty zobrala, co uznas za vhodne. Nebudem uz uzivat termin, ze to ospravedlnujes, zrejme sa na tom nezhodneme. Myslela som tym to, ze sa snazis si tuto chybu vyvazit inymi kladmi, ktore podla teba on ma. Ta chyba je podla mna nevyvazitelna a mysli si to vacsina reagujucich. Ty si to mysliet nemusis a mozes to s prehladom ignorovat. To prve uz robis, zacni aj s tym druhym. Je zbytocne tu kazdej "zakomplexovanej krave" (diky, Majka :))vypisovat ake mas velke srdce, odpustas a je to znak svedomia, ktore vsetci s opacnym nazorom postradaju. Aj keby si vsetkych presvedcila, nezmeni to fakt, ze tvoj priatel je taky, aky je. Na internete si tie problemy nevyriesis.

Wikimon

Majka tak krasne si to napisala normalne si ma dojala vlasnym pribehom zo zivota .... az som sa citila ako pri citatni romanu bez happyendu ... :/ ... co ma mrzi ale snad si stastna teraz ... a naozaj ti velmi dakujem za pochopenie a vyborne vysvetlenie pre ostatne zeny ktore mi nadaaju lebo nevedia pochopit co pri nom este robim ... a podobne prajem
Vela stastia ... :)

Majka565

Beriem, že možno naozaj ubližil, nie je to fer byt s jednou zenou a pisat dalsim o sexe a tak. Ale je donho zalubena. Ja by som taku situaciu riesila inak, to je jasne. Ale ked je clovek zalubeny, vnima realitu uplne inak, aka naozaj je. Pred par rokmi som bola po usi zamilovana do cloveka, s ktorym som nebola ani mesiac, nechapala som to. Rozisiel sa so mnou, ale dalsieho pol roka som bola v takom stave, ze keby mi zavolal, ze to chce opat dat do poriadku, utekala by som za nim a bozkavala by som mu nohy. A viem, ze kebyze sa k nemu vratim, tolerujem mu vsetko, pretoze som bez neho neskutocne trpela a dala by som cokolvek na svete za to, aby som mohla byt s nim. Laska je niekedy slepa... A ako som povedala, co boli to preboli, takisto mna prebolel tento vztah, ale je velmi tazke nazbierat odvahu a nieco s tym robit, ked je naozaj ten clovek podmienkou nasho bytia. A ked som bola mlada, mala som muza, moj prvy vazny vztah, ked sme sa dali dokopy som bola neuveritelne stastna, ae bol este nevybureny a za prvy mesiac chodenia ma podviedol asi s 5timi zenami. Rozisla som sa s nim, chcela som na to zabudnut. Ale odprosil ma, nejak sme si k sebe nasli cesta a stal sa z neho najsavtejsi milujuci chlap na celej planete. Proste ked videl ze mi ublizil a uvedomil si, ze ma miluje, zmenil sa a bol neustele so mnou .Nemal ma ani kedy podvadzat, verila som mu a verim doteraz, ze pocas vztahu so mnou ( na druhy pokus :) ) nikoho nemal, aj ked uz nie sme spolu a je to davno, co sme nas rocny fungujuci vztah ukoncili.

Preto verim, že kazdy chlap sa dokaze zmenit, dokaze najst zmysel zivota a uvedomit, si kde je jeho miesta.

A my zeny sme milujuce bytosti, castokrat zaslepene laskou, ale nakoniec sa vsetko na dobre obrati.

Drž sa Wikimon! :)