cakame v rodine babatko presli sme kalôendar 100krat dajte typ na dievcenské meno chlapca mame vybratého
Ako vybrat meno pre dceru
Ja mám dcéru Lauru a som veľmi spokojná s týmto menom a ona tiež. Pri druhom dieťati sme chceli Emu ak by to bola baba no však máme Davida.
suri...malá pricnczná alebo tara-hviezda také nezvičajné ale zaujímave ..inšpiruj sa apple-dcérou istého speváka:)))
pekné biblické mená.
Ja poznám pár ľudí,ktorý majú svoje ofic.mená úplne iné,ako ich všetci volajú. Napr. na papieri Klement a všetci ho poznajú ako Dušana. Na papieri Katarína ale to nevie nik,lebo je každý pozná ako Zuzanu.
Zvláštne,nie? :)
moja sestra ma deti s dvomi menami adela sara marek samuel a volame ich sara a samuelko,takze preto sa mne to zda len na komplikovanie zivota detom.ale ako pises 100 ludi...no neviem
damaxy,ja neviem.Neplánujem dať dva mená,ale zaujíma ma,ako je to v našej krajine.
Môž byť,že to niekomu komplikuje,niekomu spestruje život.100 ľudí,100 chutí :)
mne sa zda ze dve mena to v zivote iba komplikuju.neviem si predstavi ze by som sa tak niekomu predstavovala a potom vypisovat vsetky uradne lajstra,asi by som tych mojich rodicov nechvalila a druha otazka aký praktický význam to ma
viem urcite ze druhe meno sa da vybavit,plati sa za to urcite,len neviem ako je to potom s dokladmi atd,ale toto vsetko sa da presnejsie zistit na matrike,ja ti to dnes skusim zistit na nete a dam ti vediet,ok?
kika111, platí sa za to? Dá sa doplniť meno aj dodatočne? Sú s tým problémy,alebo je to jednoduché bez zbytoč.papierovačiek?
Ďakujem.
BRONI,VDAKA ZA INFO,ODKAZ SEGRE NECH SKOCI NA MATRIKU A KLUDNE MOZE MAT ZA MENOM MARIA-LAURA:>)))