cakame v rodine babatko presli sme kalôendar 100krat dajte typ na dievcenské meno chlapca mame vybratého
Ako vybrat meno pre dceru
Ja mám termín koniec augusta a moja dcérka sa bude volať Simonka.
podľa mňa meno treba vyberať s Láskou k tomu maličkému ktoré nosíte pod srdcom my sme s mnželom vyberali meno spolu a teraz máme Matúša a Dianku
najhorsie je vyberat asi takto-mohla by byt zuzana-je ja poznám taku k.zuzanu,alebo jana to bola tAka blba v triede.atd.najhorsie je ked pekne mena nosia aj taki co nam ich sprotivia, prekonat to a mame na výber.co vy na to nechcela som urazit ziadne nositelky týchto mien bol to len priklad
no co sa tych slovenskych mien, tyka. za 5 rokoch mali skolaci budu mat v triedach asi 6 ém, nín, nikolasov, same zvlastne mena. moje meno, uz nebude take vynimocne ako bolo.ja by som dala pre dceru meno stela alebo margaretka.
znamemu sa narodila prave dcerka anicka a myslim,ze v triede bude sama s takym menom.
presne tak,damaxy
A myslíte,že sa nám tie mužské mená páčia preto,lebo sme poznali chlapcov,mužov s týmito menami,kt.nás upútali? Možno aj kladný hrdinova z filmov?
Ja zisťujem,že s každým mužským menom je to u mňa tak!!
(len Tobiáš,respekt,Tobi sa mi páči neviem prečo)
:)
este horsie je starý juro a mladý jurko
Moja spolupracovníčka sa volá Dana a jej muž Miro. Synovi dali meno Danko a dcére Mirka.
;)
dobré typy:Richard,Dávid,Peter.
Dakujem.
Myslíte,že je dobré dať mená po rodičoch? Mne osobne sa to nepáči: veľký Juraj a malý Jurko...?
Benjamin,Nikolas,David,Roland,Richard, Erik,Peter... sesternica ma z coho vyberat:-)))
este sa mi paci pre chalana meno Alexander...