Ako vybrat meno pre dceru

...

podla mna je pekne pre dievca emma a pre chalana adam..nepaci sa mi ked ma niekto meno ake bude mat este 5 dalsich deti v triede..katka, zuzka, janka, jurko, misko, petko..

cica

ahoj.pekna debata o menach pre babo.verim ze je tazke sa rozhodnut ale skus to pokonbinovat ze ako sa hodia ku priezvisku mozno to pomoze.amy amme starsne vela krasnych mien.napr ja svoje nasvem sandra a samko:)) paapaa

pekne meno

sledujem vas a dakujem piste a co hovorite na mena iris a chloe ale tie by sma nedali lebo sa nam nezdaju do nasich koncin ale su pekne ak by niekto druhý mal odvahu

lea

Ja mám dcéru Katarínu. Páči sa mi, že sa jej dá hovoriť v rôznych obmenách. A hlavne je to meno slovenské.

aduska

no velmi by som si nelamala hlavu nad tym ake meno dat, pretoze ked sa mala narodi do zapisnice mozes dat hocake meno a mas 24/48 hodin aby si si to rozmyslel. a ked uvidis svoju dcerku hned ti pride na um to prave. Len nech to nie je Emma alebo Viktoria pretoze tie su teraz v mode a ak sa chces vyhnut situacii ze tvoja dcera bude mat take iste meno ako vela dalsich dievcat v triede je vela dalsich mien ktore su stale "in".