cakame v rodine babatko presli sme kalôendar 100krat dajte typ na dievcenské meno chlapca mame vybratého
Ako vybrat meno pre dceru
My mame s manzelom vybrane tieto mena : Timea alebo Matej.
Mne osobne sa paci Liliana...alebo Ema, alebo Rebeka je tiez pekne, hm?
baby teda niektoré mena ako vanessa, alebo ta dorota no hrozne cosi...ved myslite aj na tie deti ako sa budu v buducnosti citit...hroza fakt...
pekne mená Laura,Kamila, pre chlapca sa mi velmi páči Richard alebo Samuel...
a ked by som mala dceru tak by som rozmyslala nad melania, amelia,kiara.. je vela mien a chlapec ? david, daniel,damian,ryan,jakob...
ahoj piki a ty sa vlasne ako volas ? predstav si ze ja sa volam karolina kiara a moja sestra dala svojej dcere meno Rachel, podla mna je to pekne meno a slecna ma uz 12 rokov a aspon ked v triede povedia rachel tak je tam len jedna teda ne celej skole je jedna rachel! a volame ju rejčl tak sa to ma aj citat..
mne sa pacia tieito:
dievcenske: Lara,Laura,Lea,Ella,Vanessa,Cynthia,Sophia,Rebecca , Mischell,Emma,Laurel
chlapcenske:Sebastian, Simon,Oliver
Nepaci sa mi,ked rodicia davju detom typicke slovenske mena,po rodicoch,starych rodicoch. Mam 15 a vtedy este nebol boom exotickych mien , ale kvoli svojmu menu sa v tej zaplave simoniek a inych modernejsich mien citim neisto ..
mne sa pacia mena ako Vanda, Lucia, Michaela, Janka
ale keby som mala druheee dievcatko tak u mna vedie VIKTORIA
a prve pohyby si uz mala ??:DDD ja som daal meno podla najintenzivnejsich kopov babatka :DDD kukla do kalendara a celkom sa mi aj meno pozdavalo :DD tak sa aj dcerka dnes tak vola ;D
ja mam vybrane mena,ale nemam deti :-)))
Laura, Elizabeth, Sophia - mozno vsetky 3 jednemu dievcatku
pre chlapca Jurij