čo si myslíte o žene, čo nechce deti? ani po nich netúži? existujú také?
Ked žena nechce dieťa ...
sex mame aj kazdy den ak je chut, nie je ziadny problem vobec :)
planovali :) planovali sme o 3-6 mesiacov a prislo skor velmi sme sa potesili
Lulita
a vy ste dieta planovali alebo sa "prihodilo" ? :D
Ahojte, tak aj ja sa pripojim:) Mam 27 a tiez este nemam tie "hodiny":) Ani myslienky:) Som rada, ze nie som jedina:)
a netočí sa teraz váš život len okolo neho??
čo vy dvaja?? váš život spoločný a čo sex?
nevie, ja by som už potom všade videla len to dieťa ...
ale no intenzivne staranie je tak prve 3 roky, my uz mame pohodu so 6 rocnym a aky je zlatucky, ked nas objime a povie, ze nas lubi, vyraba nam kresbicky, hracky, vsetko z lasky, najkrajsi pocit na svete!!!
ja mám rada deti tak do tých 4rokov :D potom už nie :D hehe
ale vidíš, pri niektorých ženách je to tak, že postupom času deti chcú mať .. ja to mám opačne
musím sem napísať aj keď mám iba 19, vôbec netúžim mať vlastné deti, ktovie či sa to niekedy zmení, mám deti rada ale nechcela by som ich mať doma kúpim si radšej psa :D a myslím že to nie je nič nezvyčajné každý človek má iné priority a to že niekto nechce mať vlastné deti podľa mňa vôbec nie je hnusné alebo divné, atď... :)
nie je to vela, ale ten chlap by mal byt :)) ak dieta, ja myslim, ze sa to este moze u teba zmenit, este mas tak 8-9 rokov je co je dooost :)
haha baby, pripajam sa:)
Ja som nikdy nechcela mat deti a vzdy som bola zhrozena, ked niekto híkal nad kocikom ake je to babo roztomile. Vzdy som nechapavo prekrutila očami :D
ale teraz mam pocit, ze som trochu povolila, uz si nie som na 100% ista, ze by som nikdy nechcela deti, teda skor uz nemam taky odpor a ked najdem toho praveho, tak to nevylucujem :)
Aj ked nemyslim, ze zrovna ja budem ta, co mu navrhne, aby sme mali dieta :D
Inak ja mam skor problem, ze male deti mam rada ale ked uz maju tak 4-5 rokov, tak by som ich uz nechcela :D asi som divna ze?
A este ked si predstavim, ze min. 20 rokov sa budem musiet on starat, tak...
ja som tak kedysi plánovala, okolo 35tky ..
ale budem mať 28, neviem, to mi príde už dosť vela.. ale ešte ani chlapa na to nemám :D