čo si myslíte o žene, čo nechce deti? ani po nich netúži? existujú také?
Ked žena nechce dieťa ...
co to je pokrocily vek, v mojom okoli najcastejsie rodia baby po 35tke...
ja som už aj nejako zmierená s tým, že budem stará dievka :D
no už mám dosť pokročilý vek a city žiadne, netikajú bio-hodiny .. chlap normálny vôbec nie je v obzore ..
proste nie som stvorená mať dieťa.. a mne sa ten svet nerúca :)
vravím, ked som bola mladšia, chcela som ich .. aj mená som už mala :D
tak to s tym pravym muzom je pravda...ked som stretla toho mojho mozog sa mi zatemnil a uz som chcela mat dieta s nim :)) ale oplatilo sa
ved to kazda sme ina, mali by sme brat v uvahu svoje kapacity, ja si myslim, ze ked s ajedna zena z dajme tomu 200 rozhodne deti nemat, svet sa nezruti, aj tak sme preludneni
pocity sa môžu meniť, zatiaľ ani možnosť materstva v budúcnosti definitívne nevylučuj. Možno by stačilo sa len zamilovať do toho správneho muža a všetko by prišlo samo :)
desta, ale ked nemám na to tie správne pocity, tak asi ťažko môžem brať tú druhú pozitívnu stranu ..
mama má päť detí ..
a ked si predstavím, čo všetko si s každým jedným prežila, ja by som to nezvládla ..
M 25, máš pravdu, nie je to také jednoduché, ale pozri sa na to z druhej strany - Ty si stála Tvojej mame za to, aby Ťa porodila. Nepozerala na svoju postavu, zniesla tehotenské nevoľnosti, pôrodné bolesti či obety spojené so starostlivosťou o Teba, keď si bola bábätkom, škôlkárkou, žiačkou. Verím, že to robila z lásky k Tebe a práve s láskou sa aj komplikované veci dajú ľahšie zvládnuť.
Myslím, že každý z nás bol z času na čas ako dieťa otravný a liezol na "nervy" plačom, krikom, dožadoval sa pozornosti aj vo chvíľach, keď boli rodičia unavení a mali všetkého po krk.
hej, len to by som musela mať dieťa :D
čo potom, ked sa niekto spýta, kedy budeš mať bábo? :D :D lebo odpoved - nechcem deti zvyčajne skončí zle ..
vidíš, takéto veci sa tak lahko nikde nedozvieš, aké to vlastne je všetko ..
a hlavne, chlapi by si to mali uvedomiť všetko, čo žena prežíva..
o sukronych veciach nerozpravat, ked s anejaka opýta kojis? povedat hej, pr epokoj duse, alebo rovno nie s poznamkou nic ta do toho :p