čo si myslíte o žene, čo nechce deti? ani po nich netúži? existujú také?
Ked žena nechce dieťa ...
nerv, nemám ani priatela, nie ešte, aby som premýšlala nad dieťaťom ..
áno, pracujem, zbožnujem svoju prácu .. (len keby som ostala tehotná, nie je šanca sa tam vrátiť ..)
ja by som dieta chcela (asi by som mala uz aj navyšší čas), len sa bojim, ze sa o to male "bubo" nebudem vediet postarat, a ze sa mu nebodaj niečo stane. nemozu sa deti rodit uz take sebestačne trosku? :) pravda je, ze byt sama na dieta je teda riadna makačka. nezavidim. (napr. ked je muz v praci a velmi nepomaha).
meret, mne by nevadilo dieta vychovavat so ženou. :)
M25, čomu sa venujes? Práca, koníčky? Vyplnia ti celé dni, dokáže ťa to uspokojiť? Pýtam sa lebo mne to nestačilo...priateľ, práca, zábava, ale chýbal mi zmysluplny cieľ, niečo čo robím pre budúcnosť. Kým som nemala dieťa, mala som pocit že len zabijam čas a zivot mi pomaly preteká medzi prsty.
nirv, ja mám rada samotu.. neprekáža mi to ..
weird,uplne dokonale napísané :)
M25, ja len v jedinej veci oponujem: 28 NENI pokrocily vek! :D
(a to nehovorim len preto, ze mam za chvilu 29 :D)
inak co sa mna tyka, deti tiez nechcem. moja sestra ma 41 a teraz ma prve dieta, ale ona tuuuuzila otehotniet strasne davno. dalsia ma 20 a uz sa tesi na vlastnu rodinu. a ja som v tejto otazke mala jasno uz od mala...
mat dieta je pre zenu taky neskutocny zasah do zivota az je to nefer... a ak okolie, ci uz cudzie alebo rodina a "muzi" na zenu tlacia, akoby to bola jej povinnost!, tak sa mi obracia maternica.
Mne pripadá bezdetny život bežnej ženy dosť nudný. Poznám dosť žien, ktoré deti nemajú a ani ich mať uz nebudú, a je to ich voľba a je mi to jedno, ale ja by som sa nechcela pripraviť o tie úžasné pocity spojené s deťmi. Pokiaľ žena nerobí nejaký atomovy výskum alebo vrcholový šport, celosvetoveho novinára alebo inú záslužnú činnosť...čo bude robiť celý život, nudiť sa sama, baliť mužov? To tak do 40 max,,muži mi aj tak az takí zaujímaví neprídu aby som ich mala ako koníčka :D
Meretseger - tak to sa teda bat nemusis :D
ale zase ta radost kazdy mesiac, ked dostanem men.! to je prival serotoninu :)))
Čo by také neexistovali? Hrdo sa k nim hlásim, a viem to zhruba 21 rokov, že deti nechcem:) (Okej, trošku nadnesené.) A tak mi teraz partnerský vzťah so ženou plne vyhovuje, netreba sa báť žiadnych neželaných otehotnení. Brr.
sranda, akí vedia byť ľudia netolerantní... sranda skôr v zmysle smiechu cez slzy. proste keď niekto niečo nerobí tak, ako si oni predstavujú, že je NORMÁLNE (neznášam to slovo), tak koniec sveta, amen-tma. ja teda deti určite chcem mať, najlepšie tri :D a ľudí, ktorí ich nechcú mať, síce "nechápem" - v zmysle, že si neviem predstaviť, že by som ja zrazu z nejakého dôvodu deti nechcela. ale mám napr. 2 kamarátky, ktoré deti nechcú - a v živote by som si nedovolila robiť okolo toho humbuk, ani ich presviedčať, že k tomu beztak časom dospejú (ich vek je 22 a 23). to, čo tu popisujete, že sa ľudia nad vami pohoršujú, mi príde ako vrchol arogancie a neviem, prečo si dotyční myslia, že majú na niečo také právo. smutné...