Som iba milenka?

Príspevok v téme: Som iba milenka?
Siorka

Ahojte.potrebujem Vas nazor..mala som 3 rocny vztah,posledny rok toho vztahu som stretla muza tri mesiace sme spolu spavali no ja som to potom ukoncila bez slova nedala som vediet, proste ignoracia...presla doba a ja som stale bola s mojim frajerom lenze slo to dolu vodou, moj milenec mi stale pisal kontaktoval ma ja som ho asi pol roka ignorovala a potom som zacala mierne komunikovat.nahodne sme sa stretli v meste a bavili sa cely vecer spolu a od toho vecera sme boliv pravidelnej komunikacii, dohodli sme sa na stretku , stretli sa vyspali sa ja som sa vratila domov a rozisla sa s priatelom, zacali sme sa stretavat intenzivnejsie chodila som k nemu travili sme spolu vela casu ale hlave v posteli...postupne som ho zacala spoznavat a vsimla som si ze je antivztahovy.nechce vztah, netlac namna, nechaj to tak a uvidime co z toho bude, nechala s lebo sme sa len hadali , postupne ma zacal prezentovat ako zenu s ktorou sa stretava cize uz mi nevravel milenka. Ludia o nas vedia sem tam ma niekde vezme , ideme von ale vacsinou sme unho doma. Mam pocit ze som v takom polovztahu virm ze nesom jeho frajerka ale chcem nou uz byt pomaly...po roku, pozerame filmy varim mu travime spolu cas ale vztah to proste nie je.nevyjdeme na ulicu nechyti ma za ruku nepredstavi ma ako priatelku nepoznam jeho rodinu.on je muz ltory v nasom meste ked sa nanho opytate nikto nevie povedat skym chodil lebo je v tomto cudak, . Stale ked nadhodim temu povie nech netlacim ale po roku uz by mal si vediet ci ma lubi ci somnou byt chce. Co snim??cakkat este? Alebo kaslat nanho?

Siorka

Jezis sak pisem ako to je viem ako to je , moja otazka na fore bola ta ze ci mam este cakat alebo sa nato vylaslat kedze po roku je to tak ako pisem...ci mam byt trpezliva ...alebo co podla vas z nas nikdy nic nebude pisala som co nato hovori nato som chcela nazor

Iba Katka

Keď ti všetko povie na rovinu a neklame ti, tak svoje otázky polož na neho a nie na cudzích ľudí na fóre.

Siorka

Nikdy neklamal nevodil ma za nos vzdy povedal narovinu ako to je myslim Ze ked povie lubim mysli to vazne len potom pridu dni a vravi mam ta velmi rad...nevyzn sa v nom vzdy ked som sa pokusila o rozhovor o co vlastne ide vzdy to skoncilo hadkami...povedal netlac nechaj to tak mozno z nas bude par...ked sa bavime casto sa preriekne a pouzije aky sme mi par...alebo chodime spolu a potom sa optavi vlatne nechodime..proste mam z neho hokej

Mimulus

Aj ja Ti môžem povedať, že Ťa ľúbim :D Ale neuveríš mi :) A je rozdiel ak niekto niekoho ľúbi alebo miluje :) Súhlasím s tým čo sa napísalo nižšie. Ak Ti nevyhovuje rola kuchárky, kamarátky a dievčaťa na príležitostný sex tak s tým niečo sprav.

lea128

Ako to cele mi pride akoby ste mali 16 rokov. Zeby som bola rok s niekym kto sa tvari, ze na nho tlacim a neviem co spolu vlastne mame...to ti ani nepovie, ze ta ma rad ani nic?? Ja si taketo nieco ani neviem predstavit, ale ty ho uz po tom roku musis lubit. Ja by som sa ho len spytala ci si vie predstavit zivot s tebou, alebo aspon nasledujuce roky... Ked ti povie zas nieco v tom zmysle, ze na nho tlacis, alebo ze nevie, ze to neriesi...urcite by som sa na nho vykaslala a hlavne uz ovela skor...Teda ja som vztahova, potrebujem stabilitu a istotu (asi ako kazda normalna zena) takze ja by som takto nemohla zit... Teraz vyzeras fakt ako milenka, kucharka a kamaratka, no este vzdy nie ako jeho partnerka. Jemu to takto staci, ked tebe nie, tak s tym nieco sprav :)