Ahojte.potrebujem Vas nazor..mala som 3 rocny vztah,posledny rok toho vztahu som stretla muza tri mesiace sme spolu spavali no ja som to potom ukoncila bez slova nedala som vediet, proste ignoracia...presla doba a ja som stale bola s mojim frajerom lenze slo to dolu vodou, moj milenec mi stale pisal kontaktoval ma ja som ho asi pol roka ignorovala a potom som zacala mierne komunikovat.nahodne sme sa stretli v meste a bavili sa cely vecer spolu a od toho vecera sme boliv pravidelnej komunikacii, dohodli sme sa na stretku , stretli sa vyspali sa ja som sa vratila domov a rozisla sa s priatelom, zacali sme sa stretavat intenzivnejsie chodila som k nemu travili sme spolu vela casu ale hlave v posteli...postupne som ho zacala spoznavat a vsimla som si ze je antivztahovy.nechce vztah, netlac namna, nechaj to tak a uvidime co z toho bude, nechala s lebo sme sa len hadali , postupne ma zacal prezentovat ako zenu s ktorou sa stretava cize uz mi nevravel milenka. Ludia o nas vedia sem tam ma niekde vezme , ideme von ale vacsinou sme unho doma. Mam pocit ze som v takom polovztahu virm ze nesom jeho frajerka ale chcem nou uz byt pomaly...po roku, pozerame filmy varim mu travime spolu cas ale vztah to proste nie je.nevyjdeme na ulicu nechyti ma za ruku nepredstavi ma ako priatelku nepoznam jeho rodinu.on je muz ltory v nasom meste ked sa nanho opytate nikto nevie povedat skym chodil lebo je v tomto cudak, . Stale ked nadhodim temu povie nech netlacim ale po roku uz by mal si vediet ci ma lubi ci somnou byt chce. Co snim??cakkat este? Alebo kaslat nanho?
Som iba milenka?
anooo!!! do boja:)))
siorka, 13:05 - to si veľmi pekne napísala. Tiež si myslím, že rečičky tu vôbec nepomôžu. Proste sa začni od neho "vzďaľovať" a buď mu stojíš za to, aby niečo zmenil alebo nie. Alebo sa zmeniť nedokáže. Aj to je možné, že má nejaký vážny dôvod/problém, kvôli čomu žije tak ako žije. Teba to nemusí zaujímať. Ak vieš čo chceš, tak choď za tým a nestrácaj čas.
ne nehovorila ..ale myslim ze to je vsetko zbytocne , uz som v minulosti snim otom hovovrila a boli len hadky a vyjadril sa uz k tomu myslim ze sa unho nic nezmenilo ...od vtedy akurat sa viac snazil niekedy...myslim ze serem nato ...ani sa snim nebudem o tom rozpravat ... naco? uz som sa....davnejsie...nechce sa mi prehovarat niekoho aby ma lubil...nehcce sa mi niekoho nutit do primitivnych veci co by sa malo a co by sa nemalo robit....nechce sa mi niekoho presviedcat o mojich kvalitach ktore by mal vidiet sam, nechce sa mi nic...je to cele trapne
Uz si s nim hovorila? Ako to dopadlo? Ale priprav sa na to, ze chlapi velmi miluju svoju slobodu.
kkaffik: oki ja uz nemam co stratit :) musim skusit presne toto mat to ,,nahaku,, a robit si viac programu a neriesit jeho a necakat kym sa ozve neozve zavola ma nezavola:) tazko sa mi to bude robit lebo rok som sa prisposobovala...ale musim sa naucit nezit pre muzov iinak toto je moj vecny problem ja vzdy ked som mala vztah vsetko islo bokom a to je najvacsia chyba....a vidim len jeho...na prvom mieste a zvysok je neivem kde...aj ked ti muzi to nevedia ale ja to viem a citim a stve ma to:)
"preco ja mam byt ta co toto riesi?" pretože tebe niečo vadí/chýba vo vzťahu.
"muz ma dobyjat zenu ma tuzit byt chciet snou a chciet aby to kazdy vedel ze je jeho" lenže dievča zlaté, ty mu všetko dávaš a aj preto je on spokojný a TY NIE. Stačí trochu ubrať, nebuď ako opička na špagáte, neskáč tak ako on píska - rob si svoj program a nestretávaj sa s ním tak často. Jemu to zapne (možno) a buď sa bude pýtať, čo sa deje alebo si mu ukradnutá.
Určite by s tebou nebol, keby ťa neľúbi? :D
To ma fakt pobavilo. Veď má u teba full servis bez záväzkov, prečo by ťa opúšťal?
viete problem je ten ze som z neho uplne zmagorena jeden den poviem ze okej sak to je super mat taky volnejsi vztah nemusim nikomu nic vysvetlovat ,a druhy si poviem do kelu ved niesom idiot ved toto som nikdy nezazila , to ze som snim cez rok a je to tak ako to je som vazne nikdy nezazila mam za sebou tri dlhe vztahy nikdy som nebola nikoho milenka cize aj to ze som zostavala s nim tak som dufala ze nejak sa to rozbehne ved som normalna baba !!!nie ziadna jeblina... ale my si vysvetlujeme hovovrime co ten druhy robi , kam ide a tak,,,,ked sa mu nieco nepaci a ziarli povie mi to...takisto ja jemu ...stale ho ospravedlnujem a pozeram na neho ze potrebuje asi viac casu, ze ma lubi urcite by somnou uz nebol a potom si poviem do kelu ved preco ja mam byt ta co toto riesi? preco ja sa mam zamyslat ci ma lubi ci nie?? muz ma dobyjat zenu ma tuzit byt chciet snou a chciet aby to kazdy vedel ze je jeho ...on asi nieje schopny mat normlany vztah , a mozno ano ale somnou asi nie....a ja normalny vztah potrebujem ...
lili52: ahoj co podobne si zazila?? mozes mi o tom povedat??
a dalsia vec. Mozes si zato sama, aky mas vztah. Kvoli milencovi alebo kvoli sexu si zanechala 3-rocny vztah. A teraz mas co? No ziadny vztah. Resp. len milenecky. Takze to, ze si milenka, zato si mozes sama. A mozno by to chcelo trosku sa zamysliet. Ked aj budem v nejakom novom vztahu, neujdem opat za niekym do postele a nebudem opat len milenka? Taketo dievcata nemaju dobru povest ;)