Som iba milenka?

Príspevok v téme: Som iba milenka?
Siorka

Ahojte.potrebujem Vas nazor..mala som 3 rocny vztah,posledny rok toho vztahu som stretla muza tri mesiace sme spolu spavali no ja som to potom ukoncila bez slova nedala som vediet, proste ignoracia...presla doba a ja som stale bola s mojim frajerom lenze slo to dolu vodou, moj milenec mi stale pisal kontaktoval ma ja som ho asi pol roka ignorovala a potom som zacala mierne komunikovat.nahodne sme sa stretli v meste a bavili sa cely vecer spolu a od toho vecera sme boliv pravidelnej komunikacii, dohodli sme sa na stretku , stretli sa vyspali sa ja som sa vratila domov a rozisla sa s priatelom, zacali sme sa stretavat intenzivnejsie chodila som k nemu travili sme spolu vela casu ale hlave v posteli...postupne som ho zacala spoznavat a vsimla som si ze je antivztahovy.nechce vztah, netlac namna, nechaj to tak a uvidime co z toho bude, nechala s lebo sme sa len hadali , postupne ma zacal prezentovat ako zenu s ktorou sa stretava cize uz mi nevravel milenka. Ludia o nas vedia sem tam ma niekde vezme , ideme von ale vacsinou sme unho doma. Mam pocit ze som v takom polovztahu virm ze nesom jeho frajerka ale chcem nou uz byt pomaly...po roku, pozerame filmy varim mu travime spolu cas ale vztah to proste nie je.nevyjdeme na ulicu nechyti ma za ruku nepredstavi ma ako priatelku nepoznam jeho rodinu.on je muz ltory v nasom meste ked sa nanho opytate nikto nevie povedat skym chodil lebo je v tomto cudak, . Stale ked nadhodim temu povie nech netlacim ale po roku uz by mal si vediet ci ma lubi ci somnou byt chce. Co snim??cakkat este? Alebo kaslat nanho?

vendelin

ja to vidim takto: chlap nema zaujem o vaznejsi vztah, lebo ho nepotrebuje. moze sa ho dokonca aj bat. myslim svadba, deti, rodina. to su zavazky. vobec po tom nemusi tuzit. preto na tu temu ani nechce diskutovat. pritom ta svojim sposobom moze mat rad. zdoraznujem svojim sposobom, lebo inak to nepotrebuje. vlastne mu pri tebe nic nechyba len to, aby si dala pokoj a nenaliehala.
ak chces zmenu ty, musi iniciativa vyjst od teba. rozid sa s nim a uvidis, ci mu za to stojis a vas vztah sa zmeni, alebo mu je jeho sloboda viac hodna. takyto chlapi sa ale do manzelstva nehrnu, tak si nerob iluzie.

Leela333

"nechce vztah chce asi nezavazne stretka tak nech sa somnou prestane stretavat kedze ja mam nejake naroky na muza s kt . som a on mi to nechce dat, alebo nevie alebo neche, naco sa somnou vadi nech ma necha a najde si novu?!"

To sú tvoje slová, ja som len na ne reagovala.

Tak s ním buď, rob mu rohožku a buď nešťastná. Ja už neviem, čo chcete poniektoré.

Mimulus

Veď názory máš tak ak ho máš rada tak Ti to môže byť jedno :) Ak Ti vyhovuje takýto vzťah tak je to len tvoj život, my ho za teba nemôžeme riešiť. Z tohto všetkého mi vychádza len jedno - aj ty máš rada sex a aj nezáväzné vzťahy :) Ak by to tak nebolo tak s ním už dávno nie si.

Siorka

Tak v sexe uz to nieje take ako bolo..je to dobre ak to je ale nemame ho kazdy vecer ako na zaciatku a netrva tri hodiny ako predtym teraz je to uz kludnejsie..tak potom co si nenajde novu milenku a zas bude mat vasnive zaciatky??na co sa somnou taha?? Sak nech to strieda po pol roku ja vam muzom prestavam rozumiet:) nechce vztah chce asi nezavazne stretka tak nech sa somnou prestane stretavat kedze ja mam nejake naroky na muza s kt . som a on mi to nechce dat, alebo nevie alebo neche, naco sa somnou vadi nech ma necha a najde si novu?!

jajaja295.

jj robis mu charitu - sex zadara, takze mu daj podmienku, bud vsetko alebo nic, ked chce nezavazny sex, nech ide do bordelu, len tam bude musiet aspon zaplatit

Ruksak

Doubledog to vystihol hneď nazačiatku. Napísal nevidím dôvod, prečo by ťa mal chcieť za frajerku. A má pravdu. Má pravidelný prísun sexu, varíš mu, robíš mu spoločníčku a ak na to príde, môže si užiť z inou, pretože nie je vo vzťahu.
Toto je ideálny stav chlapa. Rešpekt mu, čechuňovi jednému.

Nič som ti neporadil, ja viem.. Len pohľad muža na situáciu