Ahojte.potrebujem Vas nazor..mala som 3 rocny vztah,posledny rok toho vztahu som stretla muza tri mesiace sme spolu spavali no ja som to potom ukoncila bez slova nedala som vediet, proste ignoracia...presla doba a ja som stale bola s mojim frajerom lenze slo to dolu vodou, moj milenec mi stale pisal kontaktoval ma ja som ho asi pol roka ignorovala a potom som zacala mierne komunikovat.nahodne sme sa stretli v meste a bavili sa cely vecer spolu a od toho vecera sme boliv pravidelnej komunikacii, dohodli sme sa na stretku , stretli sa vyspali sa ja som sa vratila domov a rozisla sa s priatelom, zacali sme sa stretavat intenzivnejsie chodila som k nemu travili sme spolu vela casu ale hlave v posteli...postupne som ho zacala spoznavat a vsimla som si ze je antivztahovy.nechce vztah, netlac namna, nechaj to tak a uvidime co z toho bude, nechala s lebo sme sa len hadali , postupne ma zacal prezentovat ako zenu s ktorou sa stretava cize uz mi nevravel milenka. Ludia o nas vedia sem tam ma niekde vezme , ideme von ale vacsinou sme unho doma. Mam pocit ze som v takom polovztahu virm ze nesom jeho frajerka ale chcem nou uz byt pomaly...po roku, pozerame filmy varim mu travime spolu cas ale vztah to proste nie je.nevyjdeme na ulicu nechyti ma za ruku nepredstavi ma ako priatelku nepoznam jeho rodinu.on je muz ltory v nasom meste ked sa nanho opytate nikto nevie povedat skym chodil lebo je v tomto cudak, . Stale ked nadhodim temu povie nech netlacim ale po roku uz by mal si vediet ci ma lubi ci somnou byt chce. Co snim??cakkat este? Alebo kaslat nanho?
Som iba milenka?
Ej ťažká vec,ženy by vždy chceli počuť od chlapa to čo by lahodilo naše ego a rovnalo sa to s našimi predstavami.:o)Možno ako žene ti je obtiažne zas začať tému na problém o ktorom nechce rozprávať. Riešila by som to rázne. Buď s ním budeš a vyjadrí sa ako si predstavuje váš vzťah, alebo ak sa nevyjadrí tak sa zober a odíď.Keďže nie si typ,ktorému by táto situácia vyhovovala tak sa rozhodni. Rozhodnutie je na tebe nie na ňom. Buď vezmeš čo ti ponúka (ale to ti asi nevyhovuje) a budeš čakať rok,dva,tri a možno zbytočne. Alebo sa zoberieš a odídeš(alebo to ukončíš) a vtedy bude mať on čas na premyslenie.Buď mu na tebe záleží a bude to chcieť zmeniť alebo to nechá tak. A vtedy vieš, že si urobila správne.
Nie soom:) zijem v cechach momentalne:) precooo?)
:D krasne
možno jej to preto vadí, lebo nechce dopadnúť ako ja ,že po 1,5 roku "chodenia" som zistila ,že môj drahý ex zbuchol nejakú a zabudol mi povedat, že má syna .........
nesi ty z kosic :D? kokos
vam holkam stale nieco vadi
Snažím sa nesúdiť, ale čo sa týka podvedenia mám jasný postoj. Jednoducho ak sú vo vzťahu problémy, dá sa to riešiť aj inak ako podvedením. A ty si to vydržala tri mesiace až potom si sa s ním rozišla a medzitým si svojho súčasného ignorovala, čiže pochybujem, že váš vzťah bol až taký mizerný. A aj keby mal súčasný záujem o vzťah s tebou (o čom podľa prečítaného pochybujem, lebo aj bez toho si užíva všetky výhody vzťahu a navyše sa nemusí viazať), tak ho musí určite odrádzať ako ľahko si mu skočila do postele zatiaľ čo si s niekým chodila. To totiž nerobí veľmi dobrý dojem.
Ano citila som sa zle...ale mozno keby si vedela dovody toho celeho mozno aj ty by si podviedla ...sudit je lahke...teda najlahsie...nechcela som tu roZoberat vztah s byvalim, on bol dovod mojho rozchodu a konecne vdaka nemu som odisla zo vztahu sktoreho som nevedela odist..aaa za dalsie ano zacala som snim vztah ktory bol zalozeny len natom ale zalubila som sa...takze muzi ak mate so zenou sexualny vztah nikdy z toho nic nemoze byt??ja som v takej situacii bola prvy a posledny krat dufam...raz vzivote som podviedla a preco?? Asi ma k nemu nieco tahalo...hm keby som vratila cas mozno to urobim vsetko inak teda ircite , ale to sa uz neda ...:)
Aj si si uvedomila čo vlastne píšeš? Necítiš sa ani trochu zle, čo si spravila svojmu ex? K tvojej otázke: má ťa len na sex. Neviem prečo by sa mal snažiť o nejaký vzťah s tebou, keď videl ako ľahko si podviedla bývalého.
Takze on ti povie, ze ste par len ked sa pomyli :) Smiesne. A povie Ti, ze mozno raz budete par...Ja mam skor pocit, ze on nechce byt s tebou nikdy v nejakom vaznom vztahu, ale drzi ta v nadeji, ze mozno raz, aby si ho neodkopla hned, pretoze je mu s tebou dobre, ma sex, spolocnost, ma s kym travit volny cas, dobre sa mu s tebou rozprava. To vsetko je dolezite pre vztah, ale cosi mu tam zrejme tiez chyba, nato aby si bola jeho priatelka. Poloz si ruku na srdce a povedz si fakt uprimne ako to vlastne je. Ty s nim si uz rok a KAZDA jedna zena vie vycitit co od svojho chlapa moze ocakavat. Niekedy je tazke si to priznat, ale som si ista, ze sama dobre vies ako to je. Mozno sme kazda ina, no ja by som sa proste opila a vtedy by som si uprimne povedala, ci dalej chcem v totmo plytkom vztahu pokracovat .. Nebudes na nho predsa cakat dalsich 10 rokov kym sa rozhodne...Je to nejaky zvlastny druh lasky, co ti on dava, urcite ta ma nejako rad, no mna by nejaka taka naklonnost nestacila.