Mám bulímiu?

Príspevok v téme: Mám bulímiu?
cbgrvrugheru

mam 14 rokov a som tlsta! nemozem sa na seba pozerat zacala som teda zvracat a bojim sa ze na to niekto pride a zacne sa to zhorsovat..:( a co je najhorsie vzdy ma trapilo akne konecne sa mi to zacalo zlepsovat a teraz sa bojim ze sa mi to vdaka bulimii vrat...pomozete mi prosim?:O a ako mam schudnut aj bez bulimie?:O Dakujem:*

[zruseny22]

Cbgr., ja si nemyslim, ze si tucna.. ja som mala v 12 tich 168 cm a vahu vyssiu ako mas ty! A tiez som chcela len trochu schudnut. Az som ale spadla do kruhu poruch prijmu potravy, ktore mam doteraz. Mne ani vtedy nikto nepovedal, ze som tucna, dokonca som robila zavodne aj atletiku. To, ze sportujes je fajn. Nech ti to vydrzi.

cbgrvrugheru

dakujem vam sa reakcie:) ja cvicim teda sportujem kazdy den mam trening aj do posilovne choodim no aj tak si pripadam tlsta aj ked mi hovoria to iste co vy...uz to robit nebudem a zacnem sa zdravovat lepsie zdravsie:)a Iveta 40kg je na 14 rokov si myslim az malo ja by som chcela mat tak okolo 48 aebo tak menej urcite nie a vlastne uz o 3 mesiace budem mat 15 takze v podstate mam uz 15 skoro:) Dakujem:*

klimta

inak pani Iveta :D ..sama viete,aký vplyv majú poznámky tohto typu,ešte k tomu v tomto veku na mladého človeka..preto nerozumiem,aký to malo zmysel..

klimta

vyvíjaš sa,preto to stopni,kým môžeš..niektoré problémy,kt. si s B.v tomto veku spôsobíš, ti môžu výrazne ovplyvniť celý život..

rozumiem, že nie si so svojimi tvarmi spokojná..mení sa ti rozloženie tuku,je to normálne..avšak..toto rozhodne nie je cesta!!
zdravá strava (sladkostiam daj zbohom, sladené nápoje vymeň za vodu,čaje.. bielu múku za celozrnnú, veľa zeleneliny,ovocia) každý deň si nahraď hodinu za internetom cvičením a nebudeš musieť riešiť neforemnosť,poprípade kilá navyše kt.NEMÁŠ!!

katka29

Iveta MIchael a vy máte preboha aké IQ ? chcete povedať že 55kg na 163 je Veľa ? To že vy ste mali 20 či koľko je síce pekné,ale nie všetci sa narodia prirdzee ako bárbiny... ako pepáčte ale každý ma iné proporcie, geneticky atd...nie všetky ženy sa narodia tenké ako prútiky, niektoré si predstavte že sú prirodzene pevnejšie, nehovorím s nadváhou ani pri sebe, proste pevnejšie ... ja nechápem týchto ludí ...

cbgrvrugheru: Máš váhu úplne super, akurát ...ťažko sa to hovoí bez toho aby sme ťa videli, jediné čo ti poradím je jesť zdravo a cvičiť ! , nič iné ti nepomôže natrvalo :) držím palce, nezabúdaj, si krásna !

katka29

Iveta MIchael a vy máte preboha aké IQ ? Veľa ? ako pepáčte ale každý ma iné proporcie, geneticky atd...nie všetky ženy sa narodia tenké ako prútiky, niektoré si predstavte že sú prirodzene pevnejšie, nehovorím s nadváhou ani pri sebe, proste pevnejšie ... ja nechápem týchto ludí ...

cbgrvrugheru: Máš váhu úplne super, akurát ...ťažko sa to hovoí bez toho aby sme ťa videli, jediné čo ti poradím je jesť zdravo a cvičiť ! , nič iné ti nepomôže natrvalo :) držím palce, nezabúdaj, si krásna !

Iveta Michael

Mimulus

sorry ale 165 cm a 55kg je na 14 rokov naozaj veľa:(

Ja mám 39,171cm a vážim 62kg..a teda tiež veľa:)ale v 14-tich som mala niečo cez 40kg..hm

Ale bulímiou by som to naozaj ,,neriešila,,v žiadnom prípade!