Mám bulímiu?

Príspevok v téme: Mám bulímiu?
cbgrvrugheru

mam 14 rokov a som tlsta! nemozem sa na seba pozerat zacala som teda zvracat a bojim sa ze na to niekto pride a zacne sa to zhorsovat..:( a co je najhorsie vzdy ma trapilo akne konecne sa mi to zacalo zlepsovat a teraz sa bojim ze sa mi to vdaka bulimii vrat...pomozete mi prosim?:O a ako mam schudnut aj bez bulimie?:O Dakujem:*

Iveta Michael

micimici

to nemá s vekom nič spoločné!

každý sa cíti dobre s takou hmotnosťou aká mu vyhovuje..a nemôžem za to že mám také presvedčenie..a mimochodom,ja nikdy nedávam na reči ľudí...prečo?

ešte aj dnes počujem od starších žien,že som ako vyžla:)pre nich som dosť vysoká aj chudá..ale mne to neprekáža,naopak môžem iba ďakovať P.Bohu že mám také šťastie..a mužom sa páčia rôzne postavy no tým mladším skôr chudšie..ty nemáš čo počúvať iných ale riaď sa svojim vlastným cítením..a čo majú povedať chlapi ktorí sú chudí až vychrtlí? tiež sa majú umárať nad komentármi žien či..?

Iveta Michael

flegma

neviem,možno je..ale ja som sa automaticky s ňou porovnávala ked som bola v jej rokoch..sorry!

ja som aj veľmi rýchlo v 9-ke vyhúpla do výšky,prezývali ma žirafka:)

Iveta Michael

cbgrvru...

tak moment,ja som dosť empatická a reagovala som nie na teba ale jeho(ju ) a nebolo to ni čtaké strašné..že si tučná som nepovedala..

ja som bola veľmi chudá v tvojom veku ale nie som anorektička ako by sa niekomu zdalo..

rozhodne som nemala v úmysle a to ani najmenšom ti nejako ublížiť,ale ak si niečo iné myslím tak to aj tak napíšem...a prosím ťa pekne,mňa na zodpovednosť neber - za teba ešte zodpovedajú rodičia,to nevedia čo ťa trápi či ako?

Moja rada je stručná: jedz polievky,zeleninu,ovocie,zemiaky,ale určite nie knedlíky,buchty,cestoviny a tiež priveľa mäsa...

a cvič alebo ešte lepšie zatancuj si!
a ak sa cítiš tak zle nájdi si kamarátku ktorá je NAOZAJ tlstá:)

micimici

ja čumím, akú "múdrosť" dokáže zo seba vypotiť žena v rokoch slečny Ivety... Keby to povedala 15-ročná pubertiačka chápem. Ale osoba v jej veku?! Ja mám 163 cm 54 kg, pričom na túto váhu som schudla zo 70 kg. Dnes (najmä zo strany mužov) počúvam, že som až príliš štíhla a že by sa im viac páčilo, keby som mala o pár kíl viac ako súčasne mám. Dokonca, keď som schudla na 52 kg sám môj priateľ mi povedal, aby som tie 2 kg pribrala späť, lebo takto sa mu to zdá byť už príliš málo. Samozrejme ja osobne by som prijala ešte menej, ale objektívne vidím, že keď mi väčšina ľudí povie, že som už dosť chudá, tak asi má pravdu viac ľudí ako ja v mojej hlave. Takže milá slečna, takmer 15-ročná, myslím, že tvoja váha je v najlepšom poriadku. Ak chceš upraviť stravu, tak skôr prejdi k zdravším potravinám a pridaj šport, ale určite si neznižuj príjem, len si ublížiš! A s tou bulímiou prestaň čím skôr, neskôr to budeš veľmi ľutovať.

flegma

Ivet, 55 kg na 163 cm nie je zdrava hmotnost? a kam ma skoro 15 rocna prudko rast? no ja cumim ako puk, co su tu niektore individua schopne vypotit...

potom ze co tym pubertiackam hrabe rad radom a chcu vsetky chudnut...

zoe23

cbgrvrugheru

dievca zlateeee :) neber si to tak, vsetci tu su len ludia a kazdy ma svoj nazor alebo pohlad a vzdy sa najde niekto za a niekto proti. Tak prečo si sa rozhodla vnimat zrovna nazor Ivety, hm? Ved ona ta nikdy nevidela, tak prečo veriš jej?
Pozri sem diva.aktuality.sk
vyjde ti normalna hmotnost, skoro podvaha, tak nestresuj :)
Ak chce ale niekto chudnut, tak staci znizit porcie (v pripade, ze su velke, napr. ked mam polievku, davam si dve naberacky,.. atd) a hybat sa je dolezite. Mozno v posilke cvicis niečo, z coho sa ti robia svaly, lepsie su ale aerobne cvičenia.
A este ti poviem, ze ked nebudes jest normalne, tak zaludok sa nauci na to, ze nič nedostava a potom, ked sa najes normalne, tak okamzite priberies!!! Toto si zapamataj dobre!

A irise ma pravdu :)

irise

mila 14rocna baba,
prosim pozbieraj normalne zdrave myslienky a zacni jest normalne... lebo ak nejes, tak sa ti zastavi rast, produkcia hormonov, vypadaju ti vlasy a pokazia sa ti zuby, budes mat riedke kosti stale ti bude zima a ani nahodou nebudes pekna a pritazliva.
Toto by si chcela?

cbgrvrugheru

Iveta...dakujem ti naozaj sa citim vdaka tebe este horsie(mohla si to napisat trocha jemnejsie) terz neviem komu mam verit ci mam nadvahu aebo nie toto ma dostalo az k slzam a teraz uz nejem vobec nic:/

Mimulus

Ja sa Vám divím :)))))))) :D

A čo myslíte alebo ako si predstavujete človeka s váhou 106, alebo 120 kg???

Tých Vašich 45, 55, 65 je smiešnych :)