rada by som sa vas spytat, ako si pripravujete ovsene vlocky.. chcela by som vediet aj vase recepty.. Ja ich mam rada s mliekom a susene hrozienka...
Ovsene vlocky
ved som pisala, ze zo vsetkeho sa pribera, ked toho zjes vela. ja som niekedy bola dost tucna, ale podarilo sa mi pekne schudnuta udrziavam si to uz roky. treba zmenit jedalnicek a hlavne, nepapkat vecer pri telke.
uz som aj ja schaosena
- pecivo nie lebo tam je muka a sa z neho priebera
- ovsene nie lebo sa z nich pribera
- musli tiez nie lebo tam je vela cukru
tak co potom?
schudnuuut, z tukov. Som sa rozhodla zdravo stravovat aj pohyb som zintenzivnila, ale tak co mam ranajkovat ked vsetko ma svojich odporcov? ja uz neviem.
kaskut a ak sa ta mozem opytat ty chces schudnut alebo pribrat :)
Daju sa vlocky k niecomu prirovnat? myslim kaloricky alebo tak nejak.. Napriklad ku ryzi? alebo?
Ale pozor zalezi na tom ako tie vlocky robite - moj recept:
3dcl plnotucneho mlieka
3dcl vody
3/5 dcl ovsenych vlociek
to vsetko varim az kym to nezhustne a potom dam este skoricu a mandle :)
jasne, ze sa od nich pribera, ved je to vlastne muka. ale v konecnom dosledku, sa od vsetkeho, coho zjes vela pribera. ja papkam z kazdeho rozku - trosku a mam celkom fajn figuru, z ktorej sa celkom tesim, ked svizne vykracujem rano do prace :D
praveze ze vseobecne zname ze zalezi od prijmu a vydaju a ovsene sa praveze pri diete odporucaju (jasne ze nie na kila) :)
tak kolko gramov si ich davas?
a este nieco :) ovsene sa odporucaju na priberanie NA VECER, cize na vecer ich jest vtedy suhlasim ze sa pribera helen*:)
Hej zvysil som prijem aj inych jedal no je vseobecne zname ze z ovsenych vlociek sa pribera
existuju potom idealnejsie ranajky pre cloveka v redukcnom rezime? :)