Ovsene vlocky

[zruseny12]

...aj ja kupujem tie VYBEROVE z kauflandu...
a tiez mozem povedat,ze ked si ich dam na ranajky
napr.ovsene vlocky zalejem byl.cajom,dam trochu cukru trst.1banan,kokos/alebo mak,skorica atd./...s tym vydrzim az do 12hod.a vobec nepocitujem hlad...
ale neviem si predstavit aby som ich mala jest stale,kazde ranajky...
ja striedam tyzden ovsene vlocky,tyzden nejaky chlieb,salam- salat zeleninovi atd.
STALE BY SOM OVSENE VLOCKY NEMOHLA JEST...

poliewoocka

Ja mam najradsej vlocky Dobry zivot:) 400g balenie cistych ovsakov asi za 20sk. ale zvyknem si kupovat aj Maxi musli od Alnatura-tam su vlocky ovsene, jacmenne, psenicne, razne, sezam, lieskovce, pohanka, hrozienka, slnecnica, lan a vselico mozne-ale ziadne prisladene somarinky:)
Dam do misky asi 3 lyzice, zalejem horucou vodou a necham napucat. Pridam nejake ovocie pokrajane na kusky-jablka,nektarinky,broskyne,banany,hrusky,marhule..striedam to:) pomiesam, pridam nejaky ten jogurt a super ranajky su hotove:) tiez vydrzim doobedu, su to tie naj ranajky:))

vlockaa

vlockova kasa (2 lyzice vlociek, mlieko) + nastruhane jablcko + skorica + mak + hrozienka. toto su bohovske ranajky:))

karioll

ja si kupujem v kauflande vlocky psenicne,razne,jacmenne,ovsene, pomiesam ich dokopy a 50g na ranajky a biely jogurt a vydrzim cele doobedie