Darček na narodeniny - pre neho

Príspevok v téme: Darček na narodeniny - pre neho
anonymkaxx

Ahojte !
Zaujímal by ma váš názor,keďže sa neviem rozhodnúť,tak by ste mi mohli nejak poradiť .. mám priateľa ( má 23r,študent ) nie sme spolu dlho,takže veľmi neviem čomu by sa tak potešil ( ani veľkosť oblečenia neviem .. a už by bolo nápadné sa to pýtať.. ) .. Čo by ste kúpili vy?
Ja som rozmýšlala ,že mu dám šampanské,nejakú čokoládu a Parker pero - keďže je študent... Neviem, čo myslíte?

ďakujem za názory. :-)

meggi36

To som rada, že teda si sa inšpirovala tým, čo som ti napísala. Sama viem, že nie je jednoduché niekedy pre chlapa niečo nájsť, ale teda mnohokrát majú väčšiu radosť z takýchto akoby maličkostí ako z nejakých veľkých vecí ;)

evicka085

meggi ďakujem, že si mi napísala.. že si mi teda nejaké tie tipy dala.. už som objednala mužovi aj vodu po holení a aj voňavku.. tak dúfam, že nový parfum sa mu bude páčiť.. našla som na Notino ktoré sú teraz také najpredávanejšie a podľa toho som vybrala.. a teda tým pádom mám pre neho vybavený darček na Vianoce.. už len zabaliť.. :)

meggi36

Zanzi ten môj by ma za takýto darček asi pohol, lebo teda keď praktický darček tak taký aby nemal pocit, že ho ženiem do práce alebo niečo, čiže ja preferujem iné. Dobibina mohla by si poslať fotku aký to bol parfum??

zanzi

Záleží od typu muža, ale väšina ocení praktické darčeky - aspoň podla mojho okolia. :) Ja som minule kupila monterky odtialto: www.bortex.sk

dobibina

zanzi len to su take darceky, co nie kazdeho potesia a nie kazdemu proste sadnu...preto za mna je lepsie stavat na veciach pri ktorych mas istotu, ze urobia radost...moj mal minuly tyzden narodeniny tak som mu vonavku kupila z Notina...taky biely flakonik...no nazov si nepamatam...ale ked pride domov z prace tak vam ju odfotim...lebo ozaj sa mi paci...je to taka vona cerstvo oholeneho a osprchovaneho chlapa...a to mozem... :D

zanzi

Ahoj, píšeš, že je študent - tak ak je taký, že snaživý študent alebo už aj pracuje, tak podla mna je super darček online kurz v oblasti, ktoru studuje. Asi by mi to ani samej nenapadlo, ale sama som od frajera dostala kurz grafiky a bola som riadne happy z toho, lebo konecne zacnem robit grafiku a nebudem len o tom hovoriť... :D Ak by si tu teda našla oblast ktorej sa frajer venuje a ma zaujem o to makať na sebe, pozri: www.vita.sk

meggi36

Tak u nás napríklad pre svokru fičia rôzne krémiky, aj očné sérum som jej naposledy kupovala. Mužovi sa zavďačím voňavkou, sprchovým dokonca má rád aj také tie oleje na bradu, je toho proste veľa, ale snažím sa to obmieňať, že zakaždým mu kúpim niečo toho, aj podľa toho, čo ešte vidím, že doma má, čo mu zase treba a tak podobne.

evicka085

meggi môžeš nejaké tipy na darček napísať?.. lebo teda ja už teraz dúmam nad tým, čo pod stromček.. nemám rada keď v tom nemám jasno.. a teda čím skôr si darčeky zaobstarám tým budem pokojnejšia.. nemám rada taký ten predvianočný zhon a všetko..

meggi36

Svetlanka darčeky tohto typu sú dobré, keď nie je takáto situácia ako je, že nevieme čo bude za deň, za týždeň a tak podobne. Takže ja teraz radšej staviam na také praktické darčeky, ktoré viem, že sa osvedčia, čo ocení drahý!

Svetlanka7

a čo tak nejaky zážitkový darče? Niečo ako toto www.hotelzochovachata.sk ? podla mna by ho to mohlo potešiť a spravili by ste si spolu aspon pekný víkend :)