Zistil som, že moja mama bola na potrate!

Príspevok v téme: Zistil som, že moja mama bola na potrate!
sokovany100

dnes som pred chvilou zistil ze moja mama bola asi pred 20 rokmi na potrate /problemy s mojim otcom = rozvod v tom case.../ som hrozne sokovany,chce sa mi plakat,pricom nikdy sa takto nepolozim az ku dnu. som zasadne proti potratom, nie len z krestanskeho hladiska,ale aj z toho ludskeho. PRECO PRECO PRECO???
toto nerozdycham. Bože, odpusť jej...

mellisa

Tak vidím, že nakoniec som ostalá ja tá zlá v tejto téme a že tu asi na fóre nemám čo robiť so svojimi asi zastaranými podľa vás názormi, takže už tu počnúc dnešným dňom na fóre končím, kedže sa nestotožňujem s váším názormi vy chudáci úbohí, vôbec nič ste nepochopili.

DOVIDENIA, resp. DONEVIDENIA!

Leela333

lost, ty si teda :D Naštuduj si to skôr než takéto niečo napíšeš :D
10. Nebudeš túžiť po manželke blížneho svojho

lost

no he, plod neplod ale co ak pride mimozenstan a povie "clovek je zadefinovany ako nevyspely a preto mozeme planetu ludi vyhladit z priestoru vesmirneho" ??? :D

nevyznam sa v tom, ale pride mi to ako marketing.. "je to prilis male na to aby to bol clovek" a podobne zvasty..

tym nechcem nikomu brat iluzie, klodne nech ide na ulicu a povazuje beznych ludi za nieco menej a postriela ich..

avsak pride mi to fakt velmi divne, aby CLOVEK urcoval hranice co je zivot a co zivot nie je :)

clovek je este prilis debil na to, aby stavkoval v takychto vysokych sferach/stavkach..

a nehovorim o milion paradoxoch, kde je zabit nejake zviera, alebo pavuka trestnejsie ako ist na potrat :D

Lulu2011

ze...taky krestan napr. s cukrovkou by nemal brat inzulin nie? ved Boh mu tu cukrovku povolil :p co sa im hodi to riesia

effect

ty si ale hysterik! akym pravom ju vobec posudzujes? ani boh nesudi, ako si dovolujes sudit ty? vacsinou sa stava, ze ked sme takyto nekompromisni voci inym, sami sa raz dostaneme do podobnej situacie, mozno este horsej. co ty ako chalan mozes vediet o jej pohnutkach. co vies o starostiach s vychovou deti, o tom, kolko to stoji namahy a energie? zasluzil by si si poriadne preplieskat.

Dadula56

Mna na tomto fascinuje najviac to, ze potrat sa nemoze, lebo dieta je uz v "bozom plane". Ale ked je krestanka tehotna a zacne povedzme krvacat, je ohrozene dieta, tak bezi na pohotovost a cpe do seba hormony, aby plod udrzala...To uz nie je bozi plan, ten hroziaci samovolny potrat?Oni si vzdy robia, len co im vyhovuje. Nejako sa to uz odovodni v sulade s Bohom.

lost

adopcia sa protireci s desatorom tiez :D

nechce sa mi hladat,ale isto sa v niektorom bode protireci, minimalne v 10. napr ze nezoberies majetok blizneho, ci nezoberies blizneho blizneho ci cokolvek.

fico porusuje desinu :D Nebudeš túžiť po majetku svojho blížneho.

a toto
Cti otca svojho i matku svoju.

kde je tam DIETA SVOJE ???

cirkev sa mi zhnusila davno, je to mafia, no podstata moze zostat, tj. existencia boha a akasi moralka zostat moze, preco nie..