dnes som pred chvilou zistil ze moja mama bola asi pred 20 rokmi na potrate /problemy s mojim otcom = rozvod v tom case.../ som hrozne sokovany,chce sa mi plakat,pricom nikdy sa takto nepolozim az ku dnu. som zasadne proti potratom, nie len z krestanskeho hladiska,ale aj z toho ludskeho. PRECO PRECO PRECO???
toto nerozdycham. Bože, odpusť jej...
Zistil som, že moja mama bola na potrate!
Meretseger, ja ti dakujem za tvoj nazor. kazdopadne, ja mozem odsudzovat teba, ale za to ze by si suhlasil s potratom.je to moj nazor,a nemas pravo priat niekomu aby bol moj surodenec homosexual a tak.ale nebudem to riesit.pride mi to od teba neinteligentne, take hlupe neprajnictvo ked nevies normalne vyjadrit svoj nazor. viem ze jej zivot nebol nikdy prechadzka ruzovou zahradou,a ani na nu pre to nezanevriem. som v situacii ked to neviem rozdychat a z cela mi steka studeny pot - som v soku. chcem najst cestu ako to rozdychat a neprisiel som na toto forum pre to,aby som sa dostal do nezmyselnej konfrontacie. je to pre mna sok ktory som nikdy necakal a ani vo sme na to nenapadlo. vie mi niekto pomoct ako sa z toho dostat??
Sokovany, to je tvoja vec, ze ty s tym nesuhlasis. Ty si zariad zivot tak, aby si mal partnerku, ktora na potrat nepojde. To, ze tam tvoja mama bola malo nejake dovody. Nemysli si, ze potrat je nieco, co si zena len tak vykona, lebo sa jej nepaci momentalne mat dieta. Je to zasadne rozhodnutie a je to ona, ktora s tym musi zit. Co ty vies o tom, co si tvoja mama vytrpela preto?Co ty vies o tom ako zena preziva, ze ma v sebe plod?Si klasicky krestan, s laskou k bliznemu takou, ktora sa prejavuje tym, ze sa snazi vsetkym vnutit svoje pravidla, lebo "su predsa najlepsie".
no a čo , tak bola na potrate.. teraz sa z toho vari zblázniš?!
ty si debo proste, bolo to dávno a sám píšeš, že mala ťažké obdobie ..
tak to nerieš a dívaj sa radšej na seba
porozprávaj sa s nou o tom.
Mňa by zaujímalo ako si to zistil, to ti povedala len tak pri nedeľňajšom obede?
sokovany, neries, vlastne by si si mal vycitat, ze ty zijes a to druhe nie:-DDD
Ked budes ty v situacii, ze sa rozvadzas, doma dvaja pochcanci a zostanes tehotny, potom kric, aby jej Boh odpustil :-DDDDDDDDD
Toto je najkrajšie, keď tých, čo odsudzujú, postihne daná vec. No vidíš, bola na potrate a boh na ňu nezoslal blesk z jasného neba, ani za to nie je horším človekom... ešte stále si proti potratom?
(Dúfam, že zistíš, že tvoj súrodenec je homosexuál.)
Nesud, aby si nebol súdený. Ako môžeš vôbec napísať take niečo že Bože odpust jej. Je to jej vec, teba do toho nič.
ale ved tu nejde o to ze som nevdacny,lebo prave mna porodila! vychovala a porodila pred tym 2 deti a tretie uz nemohla??? a problemy s mojim otcom mala cely cas pocas ich manzelstva,bolo tretie dieta uz prekazka alebo pritaz?!!! a my dvaja sme neboli ci jak??? :( nechapem...
Je to veľmi individuálna vec, neprajem rozhodovanie o tom nikomu zažiť a nijak nepodporujem ani neodhováram od potratu.