dnes som pred chvilou zistil ze moja mama bola asi pred 20 rokmi na potrate /problemy s mojim otcom = rozvod v tom case.../ som hrozne sokovany,chce sa mi plakat,pricom nikdy sa takto nepolozim az ku dnu. som zasadne proti potratom, nie len z krestanskeho hladiska,ale aj z toho ludskeho. PRECO PRECO PRECO???
toto nerozdycham. Bože, odpusť jej...
Zistil som, že moja mama bola na potrate!
Dadula, mas pravdu, podstata je v homosexualovi, len sa zhacil a hanbi sa to priznat :-D
ani ja som nebola, ale urcite by som nedostala hystericky zachvat, kebyze sa dozviem, ze moja mama bola pred 20 rokmi na potrate, ako co ja s tym mam, je to vec zeny ako a preco sa tak rozhodne
Takze keby napisala, ze to praje surodenca-drzitela Nobelovej ceny, je tiez neprajnictvo?Jasne,ze klucove je slovo homosexual.
sokovany - o tragedii pisala olala nie ja :)
sok je jedna vec, odsudenie druha..
a nie, nebola som na potrate :-D
asi tak, to co za vychova bola, ked takeho syna upjateho vychovala, omg! to je len tragedia
lulu napisal som ze je to tragedia? NIE,len ze mi pride neinteligentne ak niekto niekomu nieco praje. to ze sa tam objavilo slovo homesexual je len nahoda...
Bože, aké ste na neho zlé. Je v šoku, veď mohol mať súrodenca. Sa správate ako keby ste boli Vy všetky na potrate, že to tu tak obhajujete.
sokovany, mat surodenca homosexuala je podla teba tragedia?
Ja by som na mieste tvojej matky bola sokovana z toho, co to mam za syna..a asi by som si obijala hlavu o stenu, ze toho som si mohla nechat a teba poslat do kanala.
hej, nauc sa troske empatii