Ahojte mám 18 rokov a som na dne bojím sa chodiť aj do školy..šikanujú ma a furt ma zosmiešnujú aj pred učitelmi :( ..špatne my nadávajú a berú mi moje veci..celé noci nespávam som už totálne psychický na dne niekedy rozmýšlam že prečo som sa vlastne narodil ked mám furt žiť v strese :( môj život už asi nemá zmysel niekedy si aj myslím že spácham samovraždu a budem mať už pokoj..celý môj život je len velký stres..lepšie by bolo asi pre mňa keby zaspím a už nezobudím :(.a prepáčte mi za môj pravopis
Šikanujú ma
ĽUTUJEM ZE SOM JU SPOZNALA...... LUTUJEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ok... Ďakujem vám za rady ale teraz to je zas inak pretoze po tej triednickej mi chalani prestali robit zle ale zase zacali tie mrchy dievcata stale mi hovoria ze ja za vsetko mozem ohovara ma pred celou triedou kydá na mna klamstvaa stale mi hovori co cumis aaaa co sak ona je obycajna pehata krava ktora si mysli ze je pekna a sak ona by sa s kazdym chalanom iba j***t chcela proste leze mi to uz na nerviiiiiiii........
Ignoruj ich alebo na nich nakrič. Nech vedia, že sa ich nebojiš a že máš vedomostne navrch. Niečo prikazom. Staraj sa o seba. Keby nepomohlo. Ignoruj ich. Nevšímaj si ich.
samozrejme, že je odsúdiania hodné správanie, spolužiakov,ale nenávisťou sa to neporieši..
poradili ti ako to riešiť po tej psychologickej rovine ,rovine spravodlivosti, ja chcem poradiť problém riešiť po duchovnej rovine,rovine lásky, prejav dobrú vôľu a tým, ktorí ti robia zle žehnaj,niektorí športovci sa napr. pred výkonom prežehnávajú, ty povedz /v mysli/žehnám ťa v mene Otca, syna i Ducha svätého,dovtedy kým sa nepresvedčíš že si prelomil bariéru a zlo premenil na dobro, tak sa tvoje utrpenie premení na radosť
Ja strasne nenavidim ludi, ktori sikanuju. Netrapi ich svedomie? Alebo proste nemaju srdce?
doma to ries s rodicmi
jednoducho to povedz rodicom, s nimi to uz nejako prekonzultuj a zajdi spolocne s nimi za ucitelkou
Prosím máte nrjaké rady?????
je to chore ake veci sa v dnesnej dobe deju
Ja viem lenže to mi už nepomoze pretože zajtra mame triednicku a ked na mna budu hadzat spinu a ja poviem ze to tak neni tak ucitelka bude verit radsej nim ako mne a preto sa na zajtra strasne bojiiiim prosim opiste mi niekto ako sa mam branit aby mi ucitelka verila prosiiiiiiiiii.......
............................m :'(