Ahojte mám 18 rokov a som na dne bojím sa chodiť aj do školy..šikanujú ma a furt ma zosmiešnujú aj pred učitelmi :( ..špatne my nadávajú a berú mi moje veci..celé noci nespávam som už totálne psychický na dne niekedy rozmýšlam že prečo som sa vlastne narodil ked mám furt žiť v strese :( môj život už asi nemá zmysel niekedy si aj myslím že spácham samovraždu a budem mať už pokoj..celý môj život je len velký stres..lepšie by bolo asi pre mňa keby zaspím a už nezobudím :(.a prepáčte mi za môj pravopis
Šikanujú ma
vzchop sa! nikto predsa nemá právo ťa zosmiešňovať a ubližovať ti! Sa postav a povedz im, nach idú do riti! že sú trápni a úbohí a že asi potrebujú ešte dvakrát toľko času ako ty na to aby dospeli.
Ale keď už sa raz postavíš, tak už musíš byť silný až kým zo školy neodídeš.
:)
Druhá možnosť je ignorácia :/
robia my zle viaceri o chvilu idem do skoly a màm totalny stres celú noc som nespal
Robi to jeden, ci vsetci spoluziaci?
A mas 18, skus vyhladat psychologa a popracovat na asertivite. Aby si nahodou nechytil nervy a niekomu v amoku neublizil. A este vzdy je tu podla mna nedobre riesenie, ale predsa je to riesenie. Odist na inu skolu.
Zdover sa vychovnemu poradcovi, triednej, ucitelovi, ku ktoremu mas doveru. Rodicom.
daj si do google sikanovanie,najdes tam vela clankov co robit atd.no urcite to tak nenechaj!zdover sa niekomu,ucitel/ka to vie?
Migel - zase od veci
Fero - ideš na to dobe, potrebuje pomoc psychológa/pschtr. podľa mňa
napíš mi nakra1@centrum.sk
Kde pramenia ich dovody??
rasa, postava, rodina, ine??