Šikanujú ma

Príspevok v téme: Šikanujú ma
nadne

Ahojte mám 18 rokov a som na dne bojím sa chodiť aj do školy..šikanujú ma a furt ma zosmiešnujú aj pred učitelmi :( ..špatne my nadávajú a berú mi moje veci..celé noci nespávam som už totálne psychický na dne niekedy rozmýšlam že prečo som sa vlastne narodil ked mám furt žiť v strese :( môj život už asi nemá zmysel niekedy si aj myslím že spácham samovraždu a budem mať už pokoj..celý môj život je len velký stres..lepšie by bolo asi pre mňa keby zaspím a už nezobudím :(.a prepáčte mi za môj pravopis

anielii

To ze s tym triedna nic nerobi poznam ako krby to bola nasa triedna presne je taka aj ku nam ked ma niekto niaky problem ako napr moja spoluziacka ze sa jej vysmievali a isla sa jej zdvoverit tak ju jednoducho pdignorovala a dpteraz na nu kasle :) chod za riaditelkou/om a ak nepomozu ani ty a nic sa nezmeni tak ptiste to ohlas na polici pretoze sikanovanie je tresny cin a keby si vyhladal niaku odbornu pomoc a zdoveris sa mu aj s tym ako ta uz zivot nebavi a pod... Tak on moze spysat "zapisnicu" a podat to na polici a tam sa tomu budu venovat viac ako keby si to len ty povedal ale ak nechces ist k psychologovi tak si jednoducho nahravaj/kameruj ked sa ti budu najblizsie vysmievat/bit ta/brat ti veci a taktiez si nahraj aj rozhovor s triednou riaditelkou ked sa s nimi o tom budes rozpravat najblizsie lebo ak nebudes mat ziadny dokaz tak policia nempze nic pretoze ked ta sikanuje cela trieda tak sa asi ani jeden z nich neprizna a vsetci budu drzat spolu a na teba tam hadzat spinu

anjelii

Prosim ta len si neber život koli nim! Ak sa ti smeju za to ako vyzeras tak si asi neuvedomuju ze to robia deti v skolke a na zakladnej. Ved uz maju 17-18 a ak si neuvedomuju co robia tak sa im ani necudujem lebo potom asi niesu vyspeli na svoj vek.proste si ich skus nevsimat a byt so svojimi kamaratmi ak tam teda vobec niakeho mas ak nie tak si ich skus najst :) ale urcite to nenechaj len tak chod najlepsie za riadetelom/kou .a vobec si nerob starosti tym ze si trochu pribrata ,vsak kazdy ma nieco ine nikto nieje dokonaly jeden moze byt tucny druhy zase vychrtli ako sparatko dalsi moze byt spatny a podd... Ale to vobec nieje dolezite ako kto vizera ale ako sa sprava,aky je a pod len im neukaz to ze sa ich bojis ale ukaz im ze ako sa spravaju 17-18 tocne deti ;)

freduska55

ale prosim ta toto ani zo srandy nepis, skus sa porozpravat o tom aj s rodicmi, bud nech ta prehodia na nejaku inu skolu alebo to ries s ucitelkou

Kikuš 77743 ( šikanovanie )

Ja neviem co mam robit mam sa zabit alebo to povedat ucitelke alebo srat na to ????(sikanovanie) ale ja uz newiem co mam robiiiiit pomoooc stale ma urazajuuuuu ze som marfusa svina slon a podobne za to ze som trosku pribrata ( geny po rodicoch!!!!!!!!!!!!! ) a na tejto noves skole som sotva rok :'( a uz mi robia zleeee prosiiim pomozte mi a ked sa uz mi nebude dat pomoct tak ja sa uz asi zblaaznim ja uz aj spekulujem ze nepojdem do skoly a na konci skolskeho roka s nimi ani fotku nebudem mat a triedna ucitelka s tym nix nerobiiiii POMOZTE MI PROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.....................M :'(

MAJUUS

POZRI KED UCITELKA NEPOMOZE CHOD ZA RIADITELOM POVEDZ ZE TI BERU VECI A TYRAJU TA TO JE TRESNE KED RIADITEL NIC NEUROBI UDAJ ICH NA POLICII NAHRAJ ICH NA HLASOVY REKORDER ABY SI MAL DOKAZ NAHRAJ AJ TO KDE PRIZNAJU ZE TI VZLI VECI - AK JE TO MOZNE.
BUDE S TOHO CIRKUS A UVIDIS AKO STIAHNU CHVOST POTOM SA BUDU BAT ABY SI SA ZASE NEROZHODOL DAKOMU "ZDOVERIT"
LEN SA NELUTUJ A V ZIADNOM PRIPADE TO NETOLERUJ UZ VIAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

okoloiduciXY

pompom: na internete nieje anonymný nikto, nielen ty. a ako môžeš byť šikanovaná na nete? síce mi to čo píšeš pripadá trocha paranoidné, ale pokiaľ nechceš aby ti unikali súkromné a chúlostivé informácie, tak ich jednoducho nedávaj na net. a pokiaľ ti net robí problémy, tak sa jednoducho odpoj.

pompom

je to strašné, len nereaguj tak ako oni očakávaju že budeš, zmen reakcie spatné.povedz naspat, ked ti napr poveida na tvoj zovajšok, povezd lebo ty vyzeráš ako hovno a horiše.

Ja ta chápem ja som na nete 8rokov šikanovaná ,všetko o mne vedia su napojený na moj mobil,čislo si zbytočne zmením/z policie vedia nové slebo spolupracuju aj net a je to pre mna strašne ponižujuce, nikto mi neivem pomoct, lebo veci su velmi prepletené.zničili mi život, zasiahli pridaleko a nemá mi kto pomoct.

najradšej by som z nich urobila všetkých mrzákov a ponižila verejne viem čo urobim a kao už aby vedeli aké je to, moj život na nete nie kje anonimný, viete aké je to ked vás nosntop ponižujjuu vysmievaju atd, jeden frustrovaný buzerant to robí celeé so svojimi kamarátmi pasákmi čo špicluju pre policiu

informácie o mojej osobe chulostivé ale nie pravdivé zkreslené sa verejne prepieraju,...je toho velmi vela, mohla by som ti rozpravat.

Slecna A.

prepac, necitala som celu diskusiu, ale preco to robia? Vies aj pricinu? Napriklad, otravuju ti zivot kvoli tomu ako vyzeras, kvoli sposobu ako sa spravas, alebo aky tam je dovod? Ak ho teda vies...
Najlepsie by bolo, aby si isiel za niekym z vedenia skoly a oznamil im to. Absolutne to neber ako hanbu, prave naopak je to velmi zavazne co ti robia a treba to riesit.
Som asi velmi teatralna, ale ja by som taku hanbu urobila tym ludom, co to robia :) A vies ako by som to urobila (teraz sa nesmejte, bude to pripominat americke filmy) :D Ja by som o sebe natocila video (ak mas moznost pozicat si kameru na par hodin). Plus by som si natocila nenapadne aj to, ako mi ublizuju, ako po mne vykrikuju, beru mi veci...A na najblizsej skolskej akcii, kde by boli vsetci, by som poprosila aby pustili moj zaznam, ze chcem akoze vsetkym nieco ukazat...Ja vieeeeeeeem, znie to hrozne gycovo, ale presne toto urobilo jedno dievcatko v Polsku, pretoze ju sikanovali kvoli obezite. Skola potom dotycnych ziakov bud povyhadzovala, alebo poslala na sedenia k psychologovi. Po zhliadnuti videa sa neskutocne vela ziakov postavilo na stranu dievcata...bolo fakt dojimave to vidiet :)

Puchovcan

Ahoj!
Máš 18, takže si už svojprávny človek. Takže najprv ísť za triednym učiteľom (ak je rozumný/rozumná), inak za výchovným poradcom, zástupcom riaditeľa alebo rovno riaditeľom ak iné nepomôže.
Ver mi, že v škole tieto veci vždy zľahčujú a často dokonca pripisujú vinu práve šikanovanému - hlavne triedny učiteľ.
Ak v škole nič nepomáha, treba zapojiť rodičov, ak sú ochotný Ti pomôcť. Dobré je nájsť dobrého psychológa a poradiť sa s ním. Ak škola nereaguje na Tvoje problémy, treba ísť na políciu a oznámiť to tam. Hlavne bitky a kradnutie veci ich veľmi zaujíma. Ver, že ak sa v škole objaví polícia, tak bude riaditeľ a spol aj po stene a strope behať, aby sa zbavili problémov.
Hlavu hore, ja som tým prešiel a podarilo sa mi udupať všetkých a bol pokoj.