Kto ide somnou? :-))) hladám "spolubojovnicku" aby sme sa mohli navzajom podporovat...negatívne komentarne neprijímam :-))
Kto ide so mnou? - Dukanova dieta
aj ja si myslím že januar je lepšie riešenie...(: kto dietuje cez sviatky??? ani ja nie...celkom!!! :)
vajička možeš,iba 4 myslím do týždna,a bielka možeš kolko chceš,ale minimum oleja,lepšie na sucho.ved si pozri stranku,čo možeš.
nechceš začat radšej od januára,kto bude teraz dodržiavat??asi máloktorá,ja začínam opäť ale od januára.
Ahojté.
žije to tu ešte??
Chcela som sa k vám pridať.
Dneska začínam :)
Chcem dať dole aspoň 8-10 kg.
Držte palce !:)
Ináč som sa chcela opýtať omeleta z koľkých vajec? a asi račej bez žĺtka???
A mohla by som si dať omeletu aj na večeru??
ďakujem za odpovede
no,ale si spokojná,nie??ja som začala,ale asi pred mesiacom,ale porušila,som a ptom som bola chorá,od pondelka chcem začat znova.mam dole zatial 3,5 kg.
lekno ja to drzim od februara,a tiez to dost casto porusim,no nejem zemiaky,cestoviny ani chlieb,len neviem odolat nejakym sladkostiam a na oslavach tortam:))
veľmi by mi pomohlo, ak by ste mi vyplnili tento dotazník na účely diplomovej práce docs.google.com
DM,a odkedy držíš dukanku??ja stále začínam,a začínam,neviem prečo mi to nejde :(,stale som len v prvej fáze,lebo to poruším.a vy už sem nejak nechodíte.asi nie je času.
lekno,mam dole 11kg,vsetci hovoria ako dobre vyzeram,ale ja potrebujem dat dole este aspon tych 6kga budem spokojna:))