Kto ide somnou? :-))) hladám "spolubojovnicku" aby sme sa mohli navzajom podporovat...negatívne komentarne neprijímam :-))
Kto ide so mnou? - Dukanova dieta
Ahoj kočky, pridávam sa k Vám, spolu nám to pôjde ľahšie. Od zajtra začínam, píšte :)
DM ale ja cvičiť musím, pretože sa cítim po cvičení skvelo, mám veľa energie...A chyba je aj že som sa vážila každý deň, už som sa rozhodla, že to budem robiť len raz do mesiaca..inak mi mamka povedala, že som veľmi schudla, ako mne sa nezdá žeby až veľmi ale ide to už dole..:) Tak to ma opäť veľmi podporilo, lebo už som tak trošku bola smutná z toho, že to nejde až tak rýchlo a k tomu strava sa mi veľmi neobmieňa, stále to isté dookola, predtým som s tým nemala problém ale teraz, musím si poštudovať nejake dukanovské recepty..:)) Mima, mysli nato, že už sa pomaličky ale isto blížia teplé mesiace a chceme byť kočky, takže žiadne sladkosti a dodržiavať dietku:)) Nech ťa trošku podporíím:))A DM je skvelé že si dala dole čo si nabrala:))
ahoj DM ja sa trochu hanbím ale ale musim sa priznať "FLAKAM TO"aj ked vaha stoji a nepriberam tak niesom ešte spokojna s váhou, a tak by som sa potrebovala znova nakopnúť.!!! tak sa tu občas priznam s prehreškami aby som sa mala pred kým hanbiť... dnes som mala dukan 6min.žemličky z mikrovlnky acidko a salamu a trochu masla a teraz som si dala paradajkovu polievku (a trochu margotky) dufam že to neviznie ako provokácia :(
ahojte kocky!dzejdzinka,nemozes cvicit pri bielkovinovej diete,lebo to co robis meni tvoju postavu ale nechudnes,a svaly maju tiez svoju vahu,chapes??mima ako?ja som dala dole ,to co som nabrala cez sviatky:))som uplne stastna a tak dufam,ze sa mi to podari do maja:))
mima, no lenže to ploché bruško je až teraz po tejto diéte, a to je moja vysnívaná váha, pretože v lete som mala okolo 53kg a cítila som sa skvele...a tiež sa snažím aj spevniť, cvičím každý deň ak sa dá 40 minút:) dúfam, že to pôjde aj keď neskôr, len je trošku demotivujúce, keď po 3 týždňoch sa postavím na váhu a ani kilo dole a ostatné kočky píšu už po 5dňoch úbytok aj 4kíl..:/
dejzinka ja si skvor myslím že ak máš ploche bruško a postavu ako vravíš tak ti netreba schudnuť... možno trošku spevniť postavu ! prečo maš taku cielovu váhu?? je ľahko zhodiť aj 20kg keď máš s čoho...:)
mima no klobúk dole!!! 20kg?:) neskutočné!!!:)) no ja sa snažím dať dole 10, aby som sa pohybovala okolo 50kg..ale nejak...sa to nehýbe smerom nadol, a to už držím túto diétku 20.deň:( síce je pravda, že úplne od začiatku som ju úplne na 100% nedodržiavala, ale to len v tom, že jem mandle a kakao. Inak všetko držím presne, ani nie som hladná ani nič, baví ma táto diéta, a nechýba mi ani pečivo, ani zemiaky ani ryža a sladké tiež vôbec..:) A zas na druhej strane sa mi vidí, že vidno na tele malé zmeny, lebo v blúzke mi neodstávajú boky, na tvári sa zdám chudšia a bruško mám ploché:) Myslíte, že mám ďalej pokračovať a ono to pôjde konečne z váhy??
No ja som mala s ketoaktivom tiez dobre skusenosti. Ako tie kedodiety su zrejme funkcne vsetky ale kamoska vravela ze su aj pekne nechutne niektore . Ako chutovo fakt strasne. No a ketoaktiv je vraj chutny, tak som isla na to a bolo to vacsinou bezproblemov. Aj slane jedla aj sladke, takze som nemala problem vydrzat. A hej, aj ja som nasla na youtube videorecepty, pokial viem tak to este nedavno nemali, keby som chudla teraz tak uz si to viem este viac spestrit. Netreba ale zabudat, ze k jedlam si treba si pomahat cez den aj doporucenou zeleninkou. No nic skuste a dajte pripadne vediet.