Kto ide so mnou? - Dukanova dieta

Súvisiaci obsah

mima180279

DM tak hlavne tie zemiaky hutne nove lákave by som si dala aj ja ale zatiaľ sa držím...dnes robím cukinu a karfiol na raňajky som mala zmrzku...dobre čítaš chyba je vo mne...:)
začínajú mi dozrievať paradajky a z toho sa veľmi teším... neviem sa ich dojesť. po tej hnusnej angine čo som stratila 3kg sa mi jedno vratilo asi som bola aj dehydrovana...a ako si sa my zase nedarí to posunuť dole . a aj keď je veľmi teplo tak uplne malo pijem .to je zlé... tak zaťiaľ idem za deťmi pa

DM

cau mima!kam si sa podela?no ako?ides stale dole?ja som schudla to co som pribrala na dovolenke a dufam,ze uz pojdem dole.rada by som si dala uz aj zo zemiacikov alebo cestovinku...zy nie?

mima180279

ba ...ja si bez mesa neviem predstaviť život aj keď som tiež skupina A tak že by som nemala...ale moja vetchšia chyba je aj to že si dám bravčové ale vedela by som ho nahradiť iným ale to by už bolo cenovo neúnosne...

ba

no este ja by som nemala jest masa podla krvnej skupiny A ,preto sa pytam o tofu lebo nevidim ,este budem hladat tu v receptoch v DD

ba

ahojcek mima tak to je perfektne co si dokazala klobuk dolu obdiv fakt a si zacala 1f - 10dni to si papala maso jogurty aj tofu sa da zaradit do 1f? sunny a ty drzis norbiho dietu?to jes ovocie len doobeda? dagdde som to videla a ze potom do tretej hod.urcite potraviny a vecer bielkoviny a ti to funguje? zatial ahojcek

mima180279

ba...ahoj isto sa dá ak si na tom dobre zdravotne ako že nemáš nejaké vážne ochorenie srdca ľadvín a podobne... princíp máš popísaný tu...abc-dieta.sk... a je toho veľa aj na internete ...ja som začala práve preto že som mala zdravotne problémy ako vysoký tlak a problémy z vyprázňovaním jedno aj druhe...a teraz ti môžem povedať že sa po viac ako 7 mesiacoch cítim super a je to isto preto že mam menej 25kg a dobrý pocit zo seba ... dietu držím stále aj keď sa stále nájde niečo čím poruším ale potom sa polepším a idem ďalej