citala som o jej vyhodach a chcela by som sa spytat, kde v ba to robia.. Dakujem vam za odpovede
Črevna sprcha
neviem Tiny, ja hrozno lubim len v cerstvom stave (a je moc zdrave, obsahuje vela dobrych veci a aj vlakninu)
no tie moje preklepy, dufam ze je to citatelne. A este tu mam - ale neviem to precitat-Glauberovu (tak nejak) sol.Aj to cisti, ale to som skusila len raz - bolo mi to horke na chut-ale rano som mazala na WC jak splasena (neviem ci toho.Ako nie hnacka, ale ...)
asi je to v tejto teme od veci, ale mam otazocku. su susene hrozienka moc kaloricke? je dobre si ich davat do vlociek s mliekom? ako si vlocky pripravujete vy?
je to biely prasok (to moje) a je to z lekarne. vecer das lyzicu hlinky do pohara s vodou a zamiesas. rano zase zamiesas a vypijes. Je to ako sadrova vosa :-). Ale mali by to so sebou brat necistity z criev. Nasla som to v 1 clanku, ze bud ten zeleny il alebo toto (bolus alba - no ja mma na sacku napisane Kaolinum ponderosum SL 1)-tak dufam, ze fakt nepijem nejaku sadru. A este sa to vraj da aj ze kazde rano 10 tbl živ. uhlia rozdrvis a zapijes, ale to by som nezvladla
fú to je čoooo? to kde kúpim,to som ešte nepočula....ako to chutí??
no ja rano popijam uz (asi 2 tyzdne) bielu hlinku. Chcela som francuzsky zeleny íl, ale neviem ho nikde kupit
..ja som kdesi čítala,že sú dobré otruby,vyzerá to síce hlúpo,ale miešam si to do probio joguru a pridám aj vločky a sušené pšeničné klíčky...fantázia...a hrozienka sú výborná vec veď je to vysušené hrozno a to sa odporúča aj pri očistných kúrach...
asi je to v tejto teme od veci, ale mam otazocku. su susene hrozienka moc kaloricke? je dobre si ich davat do vlociek s mliekom? ako si vlocky pripravujete vy?
Doc ma super rady - lebo umi