citala som o jej vyhodach a chcela by som sa spytat, kde v ba to robia.. Dakujem vam za odpovede
Črevna sprcha
Ahoj, kde robia črevnú sprchu v okolí Galanty alebo Dunajskej Stredy????
Črevnú sprchu si robím aj doma a nemusím vyhľadávať žiadne strediská. Robím si ju raz za mesiac. Používam na to prírodnú liečivu vodu Zaječickú horkú, ktorá je vo veľkom množstve vynikajúce preháňadlo. Robím to tak že v sobotu keď už nemám nič na pláne, okolo 16 hod. vypijem 1.liter tejto vody. Je to horké ale čo už. Samozrejme asi tak do hodiny ma poriadne preženie, potom ešte niekoľko krát, ale v noci mám pokoj. Túto domácu črevnú sprchu si robím taký rok. Od toho času na nebolí chrbtica, stratili sa mi akné, nemám stvrdnutú šiju, nepociťujem zápach keď sa spotím, nôh a stolice, a čo je najhlavnejšie „zbavil som sa nekonečnej únavy“. Keďže ide o preháňadlo a preháňadla odbúravajú magnézium s organizmu netreba, zabudnúť doplniť si magnézium v malých dávkach. Na doplnenie magnézia môžete tak isto použiť Zaječickú horkú ale v dávkach ráno 25ml po strave, a 25ml pred spaním. Zakúpiť sa dá v lekárni, v niektorých potravinách, h-nova. Cena sa pohybuje okolo 2.30€ /70sk/. S pozdravom Gregor
Obnovujem temu...
ahojte, ma niekto novsie poznatky?
ja som absolvovala tuto sprchu 2x po sebe v PN, mala som velke problemy stravením a s tým suvisiace dokonca až kožné problemy.Hned po črevnej sprche som sa citila lepšie a o 2kg lahšia na váhe, a kožné problémy sa stratili v priebehu 2-týždňov.Odporúčam každému !
ludkovia nevymyslajte, z dlhodobeho hladiska si mozete iba pohorsit. Chodila som niekolko rokov na crevnu sprchu,nemylte si klystir a sprchu, to su dve odlisne veci
prosim vas kde ju robia niekde v BB kraji?..alebo nikde na okoli a mohli by ste dat aj kontakt..aa kolko to asi tak stoji? thaanx:)))))
chodte do nemocnice a pytajte si od ktorejkolvek zdravotnej sestry nech vam urobi klystir, je to lacnejsie.