Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Umela krasa

Príspevok v téme: Umela krasa
megaan

ahojte, potrebovala by som rady :( je normalne ked si kazdy den pozeram fotky tych vyumelkovanych krasavic z medii, co maju spravene nosy, prsia a pery? Hlavne tie ktore sa predavaju ako fotomodelky a pretrcaju sa v kazdom muzskom magazine.Stale si kladiem otazku ci to je pre muzov pritazlive, ci by chceli mat takuto krasavicu aj doma, nielen na jednu noc. Cim dalej tym viac tuzim po plastikach aj ja a to som bola vzdy zdravo sebavedoma :(

Slecna A.

a? je to take dolezite pre tvoj zivot, ze daka zena na opacnom konci sveta je pekna? Podla mna by ti sebavedomie dodal psycholog....Mas neskutocne skreslene predstavy o sebe, svete...ano, vladnu media, krasne zeny, plastika, peniaze, bla bla bla...Ale je len na nas co z toho si vpustime do zivota. Ked budes vyrovnana sama so sebou, uvidis co to bude robit s chlapmi...

Slecna A.

pozrela som si obrazky, co ste tu posielali dake zenske....To snad nemyslite vazne :D Take baby sa vam pacia?? :D Viete co ma naucil moj chlap? Ze krasna zena je ta, ktora ked sa odmaluje, je stale pekna. Obrazky, ktore ste tu dali vy, su prosto zmalovane a zretusovane zenske, ktore ked sa odmaluju, musia vyzerat strasne....Teda, cest vynimkam :D

megaan

a tato "dokonalost"ide vseobecne z masmedii, poziadavky na modelky sa dost zmenili, dnes musi mat skoro kazda minimalne prsia. ako moze byt potom clovek vyrovnany sam so sebou ked vsade vidi tieto "dokonale"slecny,?