Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Umela krasa

Príspevok v téme: Umela krasa
megaan

ahojte, potrebovala by som rady :( je normalne ked si kazdy den pozeram fotky tych vyumelkovanych krasavic z medii, co maju spravene nosy, prsia a pery? Hlavne tie ktore sa predavaju ako fotomodelky a pretrcaju sa v kazdom muzskom magazine.Stale si kladiem otazku ci to je pre muzov pritazlive, ci by chceli mat takuto krasavicu aj doma, nielen na jednu noc. Cim dalej tym viac tuzim po plastikach aj ja a to som bola vzdy zdravo sebavedoma :(

zlatovlaskaa

ani nepozeraj na tie baby, zbytočne ťa to len dráždi a znižuješ si s tým ego..každý deň si do zrkadla vrav aká si krásna a jedinečná a fakt taká budeš !! budeš na svoje okolie pôsobiť inak!

Slecna A.

megan, necitala som celu diskusiu, ale...zaoberat sa dakymi zenami v mediach?? Nie je pre teba dolezitejsi pokoj vlastnej duse ako to, ktora zenska ako vyzera? Nezabudaj, ze to, ako sa citis vo vnutri, sa ukaze aj navonok. Znie to ako klise, ale myslim, ze vela ludi by so mnou suhlasilo. Ja nemam ani televizor, len internet. Tym padom nie som odkazana pozerat take spravy a informacie, ako mi niekto naordinuje, ale pozeram a vyhladavam len to, co sama chcem. Neviem, kto je kto zo znamych ludi, neviem kto je modelka a podobne. A aj keby som mala moznost sa na nich divat, prejdu mnou bez povsimnutia hlbsieho.
Zapamataj si, ze pre muza budes najviac pritazlivejsia ako vyrovnana a sebavedoma zena. Stastna, radostna, usmiata, hrda na to, ako vyzera...aj so vsetkymi pehami, uzkymi perami, trosku vacsim zadkom, krivymi nozkami...... :)

zlatovlaskaa

hehe no ja za chvíľu pôjdem :) ale sa mi nechce ešte spať
megaan- nekukaj už na tie baby, bud rada že vyzeráš ako vyzeráš, sú baby čo aj horšie vyzerajú ako napr, ja som mala postihnutú spolužiačku, jedno očko má vyššie a druhé nižšie, nos má moc široký, čiarou predelený a usta na krivo.....takže asi tak...ked chceš schudnúť tak schudni, bud spokojná sama so sebou a určite nechod na žiadnu plastiku

megaan

aj tie exoticke krasky z latinskej maeriky :)
a hej ta ruska je velmi pekna, ale tioez som o nej citala ze ma prsia aj nos

Lulita

hehe no mame rovnaky vkus :)))

ja som ju aj v telke sledovala ked bola na Miss Ruska, je prenadherna...tusim druha skoncila