ahojte, potrebovala by som rady :( je normalne ked si kazdy den pozeram fotky tych vyumelkovanych krasavic z medii, co maju spravene nosy, prsia a pery? Hlavne tie ktore sa predavaju ako fotomodelky a pretrcaju sa v kazdom muzskom magazine.Stale si kladiem otazku ci to je pre muzov pritazlive, ci by chceli mat takuto krasavicu aj doma, nielen na jednu noc. Cim dalej tym viac tuzim po plastikach aj ja a to som bola vzdy zdravo sebavedoma :(
Umela krasa
doubledog,
neda sa to nesledovat, skus sa pozriet naokolo a teraz posud, ci niekde vidis prirodzenost.
musim sa zasmiat :D tato tema je strasne vtipna. to nemyslite vazne, ze nie? ak ano, tak ludia su este vacsie ovce ako som si kedy myslela. no to je tak, ked sa ludia nudia, maju prilis jednoduchy zivot (nemusia si tazko zhanat potravu, strechu nad hlavou, teplo a energie) a na vlastnu smolu zjavne ani nemaju ziadne hlbsie zaujmy, ciele, tak si len sliepky pilnikuju gelove nechty, buchaci chodia do posilky a hodinu si geluju vlasy a rozmyslaju, kde co vypchat este do tela. ubohe prazdne nadoby.
baby, je normalne sa trosku porovnavat, to robi asi kazdy clovek, casto podvedome, ale nie je normalne brat vazne tie medialne kreatury. vam niekto 1000 krat predklada a ukazuje co je "krasne" a na 1001.krat to uz beriete za svoje, ze ano, toto je krasne a nic ine. aspon vidite, ake ste ovplyvnitelne. lebo pre mna teda krasne rozhodne nie su, tieto umele ance, ved to sa prieci mojmu estetickemu citeniu, ktore je nezdegenerovane, narozdiel od vacsinoveho. Pre mna je naozaj krasna zena napr. Monica Bellucci, C. Zeta Jones, Grace Kelly a pod... Maju prirodzene krasne jemne crty tvare (velka botoxova papula naozaj nie je krasna, tiez umely pidinosik nie je krasny, ani polmetrove cecky nie su krasne), vsetko im tam dokonale sedi a je v harmonii. A plus, vyzaruju charizmu, co tie radobymodelky veru nemaju, lebo to boli len zjavne pradzne nespokojne tvory, tak si dali namontovat umeliny aby nasli asi aspon nejaky zmysel zivota, ale vnutro ostalo ake bolo, zaoberajuce sa len blbostami. nehovorim, ked ma nejaka fakt hrozny nos alebo uplne chlapsku hrud a ma komplexy, tak to je ine, ale normalne pekna baba aby zo seba spravila umelu, lebo jej media natlacili do hlavy, ze taka je krajsia? to je chore na hlavu.
ps: ja nemam vobec nic umele, v zivote som ani len nechty umele nemala, malujem sa raz za sto rokov aj to len spiralu a balzam na pery a aj tak sa na nezaujem chlapov nemozem stazovat. a viem ze su aj krajsie baby (ale nie tie, co si myslite vy, ale vyslovene nadherne tvare, ako napr. Natalia Vodianova) ale normalne sa mi casto stava, ze sa za mnou obzeraju zeny aj muzi, cudzi muzi na ulici mi hovoria aka som krasna (a to nie nejaki ozrani, ale uplne normalni, stari aj mladi, pekni ci menej a uplne je obcas vidiet, aki su ocareni) ale to vtedy hlavne, ked sa ja citim vnutorne dobre. To proste ide z cloveka, ziarenie, aura, charizma, nazvat sa to da vseliak. A tiez poznam takych ludi, co su uplne nadherni, vojdu niekam a nemozno si ich nevsimnut. A nie su to ani metrosi ani ance, z tych som ziadne svetlo zatial este nevidela.
megan vitaj :) si bola v škole ?
megan - dnes kratko v skole? :))
zlatovlaska - dlho uz roky...resp. tak to beriem, ze som bola na rodicovskej
idem pizzu objednat, maleho ho mam doma, je nachladeny
babule, som spat :)))
lulita tak to je jasné bud sa odrazím alebo nie.. uvidíme ....to je môj sen tá sestra, ale s dochádzaním by som to mala blbé a na intrák po tom všetkom čo som tu čítala o intrákoch by som asi nešla....uvidíme...aj u nás to s prácou nie je bohvie čo....a na to že na tú prax budem chodiť len 4 hodiny denne a ešte aj do školy mi to stačí :).. to by bolo inéé keby už mám robotu a že idem do školy... to sa dá skôr dohodnúť..
a koľko si už nezamestnaná ??
zlatovlaska - jasne, tak nejak zacat musis a to budes mat na par hodin denne a nejake drobne k tomu, ja mam strednu skolu, VS nemam a aj to lutujem trosku, tu na vychode je s pracou bieda, ale dufam, ze od januara nieco najdem
ale na další rok si idem dať prihlášku na zdr.sestru :) a možno aj niečo iné
lulita no do roboty ako do roboty... to je absolventská prax... dala som sa na to, lebo chodím na zdravotnú školu to mám také vyššie štúdium a ťažko sa mi hľadá robota popri škole, lebo tam chodím 2x do týždňa... takže od maturity som doma to je asi pol roka :( ale zvykla som si .....na výšku by som aj šla, ale netrúfam si, lebo chcela by som ísť na lekársku fakultu.... a ty si ako na tom ????