Neviem či nie je niečo v poriadku so mnou alebo s mojím partnerom. Stále mam totižto pocit že ja ho milujem viac. Strašne mi chýba neha z jeho strany, dotkne sa ma takmer vždy iba vtedy ked chce sex. Už som s ním o tom hovorila,vysvetlil mi že má ma rad ale nie je taký romantický ako ja a nič sa nezmenilo a ja mám stále pocit že ma neľúbi dost. Ked niesme spolu mam pocit že mu ani nechýbam nemá ani potrebu byť so mnou tak často ako ja s ním. Skúšala som sa s ním o tom rozprávať ale bud sa nahnevá alebo sa aj tak nič nezmení.Zabudol dokonca aj na moje meniny pritom svojej kamarátke vinšoval k meninám už dva dni dopredu.Neviem čo mám robit aby som sa už netrápila.
Chýba mi neha z priateľovej strany
takže si nemyslíte že je problém vo mne lebo ja som už taka zmagorená z toho že to neviem posúdit. Nie je zo mna tak namäkko ako by mal to ste trafili. Pritom plánuje so mnou deti a bývanie a svadbu.....ale jednoducho nie je zo mna tak namakko ako by mal. Žeby sa proste len uspokojil s tým čo prišlo a je lenivý hladat dalej?
Prijať to, že z teba nie je namäkko tak ako by mal a buď s tým žiť alebo skúsiť šťastie inde