Neviem či nie je niečo v poriadku so mnou alebo s mojím partnerom. Stále mam totižto pocit že ja ho milujem viac. Strašne mi chýba neha z jeho strany, dotkne sa ma takmer vždy iba vtedy ked chce sex. Už som s ním o tom hovorila,vysvetlil mi že má ma rad ale nie je taký romantický ako ja a nič sa nezmenilo a ja mám stále pocit že ma neľúbi dost. Ked niesme spolu mam pocit že mu ani nechýbam nemá ani potrebu byť so mnou tak často ako ja s ním. Skúšala som sa s ním o tom rozprávať ale bud sa nahnevá alebo sa aj tak nič nezmení.Zabudol dokonca aj na moje meniny pritom svojej kamarátke vinšoval k meninám už dva dni dopredu.Neviem čo mám robit aby som sa už netrápila.
Chýba mi neha z priateľovej strany
Ano aj ja si myslím že chyba je vždy na oboch stranách a snažila som sa o tom rozpravať no on nemá so mnou vôbec žiadny problém a tak som skúšala, vždy som sa pritúlila ja no on sa stále nechytá. A ja už nevládzem. rozpravať sa o tom donekonečna a bezvýznamne alebo robiť také veci ked sa nechytá. A potom mám stále nejaký problém a pripadám si už hlúpo lebo on nemá žiadny. Tak som radšej ticho a trápim sa ale to nikam nevedie
ruzenka - drviva vacsina muzov dokaze milovat bez romantickych potrieb :)
ale tie meniny, to by ma teda nasralo
Myslíte že by bude ku všetkým ženám takýto ako ku mne? Možno len ku mne neprechováva takú romantickú potrebu, lebo si skutočne neviem predstaviť človeka ktorý miluje ale nemá romantické potreby.:(
Ak niečo nefunguje vždy je chyba na oboch stranách!
Aj môj.
moj nazor je taky isty
Kazda minca ma 2 strany. A najhorsie v tvojom pripade podla mna je, pytat sa taketo veci na anonymnom diskusnom fore. Totiz je velka pravdepodobnost, ze sa tu nahromadia rarohy, ktorym niekto ublizil, alebo maju iny problem, ale hlavne nieje problem v nich, ale v tom druhom /chlapovi/. Neuspokojene zeny, ktore neuspeli. Taketo skeble by sa k tvojmu vztahu ozaj nemali vyjadrovat, kedze vsetko co maju k dispozicii, su tri riadky tvojho jednostranneho pohladu na vas vztah.
Takuto vec musis riesit s niekym, kto vas pozna obidvoch. Inak tie rady nebudu objektivne, a mozes urobit velku chybu. Nenechaj sa pomylit komentarmi takeho druhu, ako su pod tym mojim.
Ruženka,neurob taku chybu ako som urobila ja,uteč kým je čas.On sa nikdy nenauči byť citlivy,teraz len chodite,ale čo potom ked budete manželia?Bude to horšie a ty budeš trpieť,keby sa dal vrátit čas,už by som taka naivna nebola,že sa zmeni ON sa nezmeni,ja to poznam ja mam takeho citoveho retarda doma.
Každý má trochu iné očakávania od vzťahu. On je proste takýto a to nezmeníš. Povedala by som, že svojím spôsobom ťa má určite rád - ani viac, ani menej ako ty. Ak ti to nevyhovuje, neostáva ti nič iné, len hľadať šťastie inde. Sú aj takí muži, čo ti budú dávať takéto prejavy lásky, aké opisuješ.