Neviem či nie je niečo v poriadku so mnou alebo s mojím partnerom. Stále mam totižto pocit že ja ho milujem viac. Strašne mi chýba neha z jeho strany, dotkne sa ma takmer vždy iba vtedy ked chce sex. Už som s ním o tom hovorila,vysvetlil mi že má ma rad ale nie je taký romantický ako ja a nič sa nezmenilo a ja mám stále pocit že ma neľúbi dost. Ked niesme spolu mam pocit že mu ani nechýbam nemá ani potrebu byť so mnou tak často ako ja s ním. Skúšala som sa s ním o tom rozprávať ale bud sa nahnevá alebo sa aj tak nič nezmení.Zabudol dokonca aj na moje meniny pritom svojej kamarátke vinšoval k meninám už dva dni dopredu.Neviem čo mám robit aby som sa už netrápila.
Chýba mi neha z priateľovej strany
pomože, ak ťa ešte nemá uplne na háku, tak pomôže, ver mi. Chalan si musí uvedomiť, čo stráca a o čo prichádza. Ty mu dávaš všetko, ideš sa roztrhať a on to len príjima. Preto potrebuje facku, aby sa spamätal. Jednoducho prestaň, začni si žiť po svojom, buď beztarostná, veselá a užívaj si život bez ohľadu na jeho náladu, alebo či sa ti ozve, alebo nie. Uvidíš, že mu v hlave zabliká červené blikátko....
winki
myslis ze to nieco pomoze? podla mna si to ani nevsimne
Veď ja som Ti písal, že Ti asi nepomôžem :) Tak mi prepáč, len som napísal že prežívam niečo podobné, možno horšie už skoro 10 rokov. Asi Ti neviem poradiť.
mimulus
ja neviem ako mu mam teda povedat co ma trapi a bez toho aby mal pocit ze mu nieco vycitam
Veď som Ti napísal, že otázkami asi nič nevyriešiš a ak sa ho náhodou pri rozhovore spýtaš niečo podobné tak čo potom?
doubledog
ja som sa tiez uz nad tym zamyslala ze ci nahodou to nie je vo mne pretoze on nema ziadny problem nic mu nevadi dokonca ani neziarli. No myslim ze mam problem kvoli tomu ako sa sprava on lebo na zaklade toho co robi mam pocit ze ma nema rad tak akoby mal nie je to tak ze si nieco vymyslam
mimulus
coze? :D
takto by som to vobec nezobrala ale dobre dakujem za radu skusim sa ho to teda spytat podla tvojej rady aj ked si myslim ze to bude k nicomu lebo on ma pocit ze je vsetko v najlepsom poriadku
ruženka - ,,ja sa ho teda skusim dnes spytat ze co robim zle,,
Už len táto veta bola zlá - uvedom si jedno, náš mozog nefunguje ako Váš a týmto mu dáš najavo len to, že mu niečo vyčítaš.
Skús sa ho spýtať ,,čo robíme zle?,, napr. Ale myslím, že otázky tohto typu, všeobecne otázky nebudú fungovať. Musíš vymyslieť niečo iné.
Mňa keby sa toto Manželka spýtala tak ju pošlem do... :D Pretože tá veta je evidentne cielený útok a otázka ktorú si v nej položila je myslená úplne opačne :)