Neviem či nie je niečo v poriadku so mnou alebo s mojím partnerom. Stále mam totižto pocit že ja ho milujem viac. Strašne mi chýba neha z jeho strany, dotkne sa ma takmer vždy iba vtedy ked chce sex. Už som s ním o tom hovorila,vysvetlil mi že má ma rad ale nie je taký romantický ako ja a nič sa nezmenilo a ja mám stále pocit že ma neľúbi dost. Ked niesme spolu mam pocit že mu ani nechýbam nemá ani potrebu byť so mnou tak často ako ja s ním. Skúšala som sa s ním o tom rozprávať ale bud sa nahnevá alebo sa aj tak nič nezmení.Zabudol dokonca aj na moje meniny pritom svojej kamarátke vinšoval k meninám už dva dni dopredu.Neviem čo mám robit aby som sa už netrápila.
Chýba mi neha z priateľovej strany
Pokial hladas vo vztahu nieco viac, ako mas teraz, tak to treba riesit. A kde je problem? To je asi uplne nepodstatne. Zatial to vypada, ze odhodlat sa budes musiet ty. Nieco za nieco :)
No tak daj niečo možno sa v tom nájdem lebo si neviem predstaviť nejaký problém ktorý by mohol mať so mnou ked ho nič netrápi podla mna keby nieco mal tak by mi to povedal, on mi velakrát povie aj to čo by ani nemusel
Tak mohol by som Ti toho napísať veľa ale ja mám depresiu a všetky moje problémy súvisia s týmto tak by som nebol objektívny.
mimulus
problém vo vzťahu ako čo napríklad? Ked on so mnou nemá vobec žiadny problem iba ja mam stale problem s týmto.
Tam bude skôr problém vo vzťahu a nie so sviatkami a prejavovaní emócií.
kardinal
mne to ukazuje ci a ako si ma vazi
kardinal - súhlasím, tak isto výročia alebo... je to hlúposť a ja osobne narodeniny alebo meniny nemám rád už len z toho dôvodu, že to ľudia berú ako povinnosť voči mojej osobe.
flegma
Skutočne dokáže?? Ja som si o sebe doteraz myslela že som vysoko empatická ale toto pochopiť nedokážem.
No šak nasralo hlavne ked viem že k meninam svojej kamaratke ktorú dávnejšie chcel ale odmietla ho vinšoval pár dní dopredu kedže sme odchádzali a nemal by príležitosť
kardinal - hej, ale ine je ak zablahozela kamaratke a na partnerku sa vyprdne...
keby ignoroval vsetky meniny, tak ok
hmm meniny... pozrite sa, moj nazor je, ze je to hovadina, je to meno v kalendari, vo vztahu by to podla mna nemalo znamenat nic... a som rad, ze v tom mojom to aj nic neznamena. Moja manzelka kludne zabudne aj na moje narodeniny, a vobec mi to neprekaza. Nevyzadujeme to od seba. Tymto sa predsa nemoze merat nejaky vztah.
Navrhni mu, ze vymenis oslavy menin a narodeniny, za 2 objatia denne :)