Ahoj,chcem sa spýtať, ak chcem ísť teraz pred vianocami na liečenie, či by mi moja psychiatrička dala odporučenie alebo až po novom roku. Ja sa dlhodobo liečim na ťažkú depresiu a postraumatickú poruchu a doma to absolútne nezvládam. Ďakujem za odpoveď.
Psychiatrická liečebňa - Veľké Zálužie.
HEJ !!!!!!!!!!!!!
jedine stastie ze vas nemozem virtualne fackat.
no pome sustredime sa. kvetinky, blbe usmevy a zubne kefky budu neskor.
Mimulus - a ktorá kvetinka? :-P
dobre milackovia, utrite si slinky...stopnite blbe usmevy. a odpovedajte mi vazne.
idem riesit vase problemy uz sa na to nemozem divat :D
A ja som kvetinka :D
kv - JA SOM ZUBNA KEFKA A BASTA! :-D
Jane_3sto18 . lietadlo.
co nezvladas ?
:)
kv - odpovedám asi trošku pribrzdene-neskoro, to bude asi tým, že chodím do nočnej /trápna výhovorka/. Ja mám taký pocit, že už medzi debilmi dávno som, od narodenia -_- alebo teraz platí, že všetci sú debilní iba ja som zubná kefka.
cry - nemám depresie diagnostikované čiže som v podstate zdravý :)
katty192 - si myslíš, že neviem o čom hovorím? Áno ja mám to ,,šťastie,, že si všetci myslia aký som šťastný ale veľmi dobre viem čo by sa stalo ak by som to niekomu povedal...
kv - možno máš za sebou vzťah s takýmto človekom alebo máš takého kamaráta. A možno už nemáš :( Pozri evidentne sa bojíš toho, že sme nevyspytateľní a bojíš sa zostať v Našej prítomnosti dlhší čas ale strach nie je dôvodom na odmietanie niečoho čo vôbec nepoznáš!!!
Pamätaj možno ma poznáš už veľa rokov, možno sme rodina a možno sme sa tento týždeň aj stretli... Nikdy nevieš kto nejaký problém má a kto nie :D