Ahoj,chcem sa spýtať, ak chcem ísť teraz pred vianocami na liečenie, či by mi moja psychiatrička dala odporučenie alebo až po novom roku. Ja sa dlhodobo liečim na ťažkú depresiu a postraumatickú poruchu a doma to absolútne nezvládam. Ďakujem za odpoveď.
Psychiatrická liečebňa - Veľké Zálužie.
Už som to raz písal - takýmto spôsobom s tým bojujem, teda aspoň sa snažím. A ako vieš, že sa smejem? Nevidel si :D
Mne je jeden mesiac ako tak, na druhý sa mi stav zhorší a na tretí sa jedného dňa zoberiem, idem na miesto kde by ma nikto nehľadal, nikomu o tom nepoviem a rozmýšľam či to spraviť alebo nie :( Takže asi tak :D :D :D
Preto nikto nevie, že som chorý. Ak by si ma stretol tak by si to vôbec nezistil :D :D :D
Mimulus, a ako sa prejavuje tvoje depresia, ak sa smiem opytat? Tu na fore sa smejes, tak nemam ten pocit, ze by si mal depresie:D
- ja som len napísal, že kv môže mať aj kamarátov s takýmito problémami a vďaka jej postoju jej nemusia dôverovať. Tým pádom o tom nemusí ani vedieť a neskôr si kamaráti nájdu niekoho komu môžu skutočne dôverovať.
katty192 čo sa týka mojej depresie tak ak si čítala ten môj príbeh tak Ti nemusím vysvetľovať, čo ju spustilo a ak si čítala moju druhú tému tak vieš čo ju živí.
Mimulus, nemaj toľko strpenia s človekom, ktorý si ťa neváži. aj keby kv prežívala niečo, čo ju atakuje a potom má potrebu atakovať iných, nezmier sa s tým. musíš mať pevný postoj. nesmieš dovoliť, aby ti niekto ubližoval. mysli na to, že tvoja depresia neprišla len náhodou, tiež musíš s ňou pracovať, a čo ak to bolo tak, že si mal až príliš strpenia ??
Mer, čo sa týka kv tak možno je v súkromnom živote obklopená ľuďmi práve s nejakým takýmto ochorením a nevie o tom vďaka postojom ktoré má. Ja som to kvôli tomu nepovedal ani Manželke a ani rodine a pravda je taká, že ani len netušia aký veľký problém mám.
Nemôžeš kv odsudzovať, veď názor má každý človek vlastný ale kv - vieš prečo takíto ľudia toľko analyzujú? Pretože sú vysoko inteligentní! Preto to bežnému ,,zdravému,, človeku príde až otravné a detinské ale je to iba preto, že tomu on sám nerozumie.
Mer jake predsudky ?? prosiiim ? ty niesi normalna . nahlasuj si co len chces, fakt je ze si liecena na hlavu , tak nechapem o com.
Začínam mať chuť nahlásiť kv kvôli tomu, čo tu vyhlasuje. Takéto predsudky voči psychicky chorým, to už je snáď samotné na duševné ochorenie. Či zas jedno z tých zakomplexovaných slovenských dievčat, čo nevie, čo s voľným časom a v hlave má s prepáčeným nasrané? Ach jo, kde to žijeme:)
cry, jasne, veď na otvorenom sa už doliečujú ľahšie prípady, tam som bola väčšinu času z hospitalizácie. To už bolo fakt o inom. No a tvoj príbeh je nepekný, to mi je ľúto :-/
No hej, priateľka je takisto hraničiarka a trpí silnými depresiami a úzkosťami... nie je to často med lízať, ale verím, že to nejak prekonáme:)
Meretseger, ty si sa zalubila na psych. do zeny?:) Nic proti nam psych. chorym, ale ja by som sa nikdy nezamilovala do rovnako psych. choreho, lebo z toho nic dobre a hlavne zdrave nemoze vyjst:)
Rozbilo sa to tu, asi je to teraz na adminoch, who knows.
Videla, super film. Miloš Forman je bezvadný, milujem jeho Amadea!
kv, niečo proti inak orientovaným, alebo čo?:)