Ahoj,chcem sa spýtať, ak chcem ísť teraz pred vianocami na liečenie, či by mi moja psychiatrička dala odporučenie alebo až po novom roku. Ja sa dlhodobo liečim na ťažkú depresiu a postraumatickú poruchu a doma to absolútne nezvládam. Ďakujem za odpoveď.
Psychiatrická liečebňa - Veľké Zálužie.
sako, tak potom by si mohol byť aj na tom psychosomatickom, ale o tom rozhodujú v prijímacej ambulancii. A reverz? Že odídeš na vlastnú žiadosť- podpíšeš papier. Čo sa na uzavretom nedá. (Možno dá, ale neviem o tom).
doktorka povedala, ze by som mal byt na pozorovani na lôžkovej casti.
a co to znamena odist na reverz?
sako, ja som sice vo Veľkom Záluží nebola, ale podľa mňa by bol lepší Pezinok, ak by si sa dostal teda na psychosomatické oddelenie. (Je to otvorené oddelenie- nie sú tam žiadne "psycho stavy", môžeš hocikedy odísť na reverz a pod.).
nie niesom pan d a neodpovedali ste mi
klimta - tak to ozaj netuším :D
Mimulus- nie je ten príbeh z jednej zo Slepačích polievok?
Sako- nie si ty nahodou pan d. ?
prosim o odpoved.
dobry den, uz dlhsiu dobu sa necitim celkom dobre, napada mi, ze psychiatriu ani nepotrebujem, ale na druhej strane nevydrzim, nic ma nebavi, a asi neviem ci to aj nebude nutne, ale mal by som byt na pozorovani 2 mesiace, tak to povedal moj psychiater, ale kde je lepsie? v pezinku alebo v zaluzi?dakujem
kv - každá ľudská bytosť má Svoj príbeh a ak si si neprežila to isté čo ten človek tak ho nikdy nemôžeš súdiť.