Bolesť konečníka (zlatá žila)

Príspevok v téme: Bolesť konečníka (zlatá žila)
tina

Od včera mám problémy s bolesťou konečníka. Mala som veľmi hustu a tvrdu stolicu, dlho mi trvalo kým som sa vyprázdnila (nešlo to), podarilo sa mi to až večer. Potom prišli tie strašné bolesti konečníka, celú noc som nemohla spať. Potrebujem od Vás poradiť, čo mám ďalej robiť. Momentálne sa bojím ísť aj na wc. Potrebujem nejaké rady čo mi pomôže.
Ďakujem Vám veľmi pekne.

Megannaa

Poradím ti na bolestivé výprazdňovanie olejček FINE6 kúpiš ho v lekárni pomôže hneď, a ak to poriadne preliečiš už nebudeš mať problém.

lukanicka

Pani gaborová, skúste otca presvedčiť, aby sa mu to nezhoršilo ešte viac a neboli z toho väčšie problémy. Skúšali ste aj tabletky na vnútornú liečbu, prípadne čípky?? Či iba maste? Sú niektoré lieky, ktoré pozostávajú z toboliek a mastí, ja osobne mám skúsenosti s Hemostopom, ktorý som brala asi dva mesiace na úplne preliečenie. Ak sa tak veľmi bojí, skúste takúto kombináciu ešte.

gaborová

prosím vas o radu moj otiec ma zlatu zilu ma asi tri roki nechce ist k lekarovi velmi sa boji mato hnisave možte mi poratid aku mast ma uživat skužal aj cipki ale nepomože pil aj ibalgin dřošku prešlo ta bolest sa vratila na spet prosim poratie mí co ma robit takujem otpište ml na mo imel

mizho

Ja som bol na operacii hemoroidov pred pol rokom a teraz je to uplne super.Robili mi to laserom v BA...Tusim sa to volalo Chirkoz niekde v Petrzalke

RNG

Com tak spytat sa na takych, ktorym sa operacia sice vydarila, ale maju poskodene analne zvierace a neudrzia stolicu?!?
Ake percento uvadzaju kompletny uspech. Ak vam to nepovedia, snazia sa to maskovat.Tak, ako pri plastickych operaciach a liposukciach.
Ale riziko tam vzdy je a treba si to rozvazit.

andy

Ak je sa tu najde niekto kto je po operacii hemeroidov laserovou metodov, chcem sa ho spitat ako dlho mal este problemy po operacii kym to bolo uplne ok. dakujem. Ja som 3 dni po a este mam trosku bolesti

lucia ordanová

Dobrý deň,
Chcem sa poradiť mám na konečníku výrastok asi 1 cm. Pravdepodobne je to zlatá žila. Nemávam zápchy ani krvavú stolicu, ale niekedy ma to strašne bolí najmä večer!! Krvácam len keď mám kvrdú stolicu (aj to málokedy) alebo si to rozdráždim tvrdým papierom. Mám to už pomerne dlho, ale nikdy som tomu nevenovala nejkú extra pozornosť. Prosím poradte mi - je to niečo vážne?
lucia

mjaník

nedoporučujem hneď operáciu,vyhľadaj radšej akupunktúru,tá to vyrieši rýchlo a bez následkov a natrvalo