Myom na maternici

Príspevok v téme: Myom na maternici
erika1020

Ahojte žienky,mám otazku,lekar mi zistil myom na zadnej stene maternice,pobolieva ma bruško ako pri menzese,da sa to vydržať,veľmi sa bojim operacie,že mi vyberu maternicu,že lekar sa nebude bavit s tym žeby mi myom vyoperoval ale rovno mi vyberie maternicu,viem že ne som sama,preto potrebujem od vás radu,ako to je ked vam vyberu maternicu ja mam 32 roky,a jedno dieta.ako je to po intimnej stranke?budem ešte niečo citiť?

machiia

aj ja mam myom. ale uz niekolko rokov sa nezvacsuje ani nezmensuje, stale je proste rovnakej velkosti, tak som pokojna, ani neviem, ze tam je. tym padom ho ani netreba odstranovat, je celkom malicky. akurat mi ho gynekolog kazdy rok pripomenie :D ale aj tak nechapem, ako je mozne, je stale rovnaky. co vlastne sposobuje to, ze sa vytvori?

Adamcova

Dobrý deň, moja sestra mala rovnaký problém. Diagnostikovali jej myómy maternice a poslali ju na odstránenie. Veľmi sa bála, že lekár urobí nesprávnu operáciu. Rozhodla sa však odstrániť maternicové myómy. Na tejto klinike ju operovali. doktorpro.sk . Všetko prebehlo hladko a rýchlo, sestra je veľmi spokojná.

LO_ve

Chcem sa opýtať otázku,či sa to stalo aj vám.Aj ja mám myóm,nechodila som ma preventívne p.Ale bola som vyšetrená cez konečník (panna).je to nepríjemné vyšetrenie,aj som sa cítila nepríjemne,ale potom som začala cítiť ten prst v panve a som začala pocíťovať šteklenie,až vzrušenie.ten prst akoby sa hýbal a ja som začala byť vzrušená.čomu nerozumiem kedže išlo o vyšetrenie.stalo sa to už niekomu z vás.je to normálna reakcia tela,alebo prečo som začala byť vzrušená,ked išlo o vyšetrenie.bola to žena GYN.

Ludsy

Ahoj erika som tri dni po operacii myomu mala som ho 7cm na zadnej stene maternice a vobec nelutujem ze som tu to operaciu podstupila radsej skor odstranit len myom ako neskor celu maternicu citim sa skvele tiez som sa bala citala uz teraz mozem povedat ze nezmyselne clanky na kadevtelo vplyva operacia inak ja nemam ziadne bolesti v stredu ma operovali a vo stvrtok som bola uz dom v domacej liecbe je mi super ziadne tazkosti len si treba vybrat tu spravnu nemocnicu mna operovali v presove na soficclinik pan doktor smolko uzasny citlivi doktor ttak vela stastia odhodlania a hlavne ist cim skor

RNG

Potravinove doplnky su schvalene ako neskodne teamom lekarov na to urcenych. Cize hovorit o skodeni potravinovych doplnkov je bezpredmetne.
Ak by skodili, tak ich stiahnu z trhu.To sa ale stava velmi zriedka.
Ale reakcie su mozne na vsetko, od jediel aj na mnohe potravinove doplnky.
Napriklad odmorujuce reakcie, uhynove reakcie(Herxheimer/Jarish) a podobne. Tieto ale po case slabnu ako sa telo cisti a zbavuje roznych mikroorganizmov.
Pri prisilnej reakcii treba znizit docasne davky, aby bola znesitelna.

steragi

tak uz sme obrzali aj pankreatin, moze mat uzivanie enzymov aj vedlajsie ucinky? priatelku totiz stale po uziti, asi po pol, az tristvrt hodine zacne palit, boliet v okoli krcka maternice, nie na dlho, (uziva Solgar, Pancreatin, Quadruple Strength, 100 Tablets )

RNG

Rozni lekari odpoprucaju doplnovat jod od 2 mg az po 50 miligramov denne kratkodobo na rozne liecebne ucely.Pri niektorych chorobach stitnej zlazy(najma Hashimoto hrvoly) sa zhorsil a vysokymi davkami jodu cinnost u niektorych, ale len ked nemali dostatok selenui. Preto treba s jodom vzdy brat aj selen.
VCo sa tyka "nakladania tela jodom" tj branie vyssich davok aby sa telo nasytilo jodom, lekari pouzivali aj ovela vacsie davky, dokonca obrovske jednorazove, celorocne ,vo forme jodidovanych olejov s davkami jodu od 400 az do 1200 mg. Samozrejme ja nic taketo neodporucam, lebo to bola liecba na hrvoly/goiter, ktora sice mala znacny uspech spolu so selenom, ale to uz nie je potravinove doplnanie, ale agresivna liecba, kde mozes ocakavat aj postrannne ucinky.

steragi

RNG: moze sa jodova tinktura brat aj viac krat v tyzdni? nemoze skodit napr na stitnu zlazu? priatelka to berie po 10 kvapiek (zatial nemame enzymy, ked pridu, tak ostaneme pri jednej davke na tyzden) jodovy flak jej zmizol v priebehu noci, rano nebolo vidiet nic