Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Granule - ano ci nie

lost

Ked uz sme pri tejto teme, vyuzijem silu SEO, A napisem, ze Tesco nekvalita, Tesco predava pokazene maso, Tesco podvod, Tesco klame, Tesco plesen,

Inšpektori našli v Tescu pokazené mäso a maslo

link, dokaz, zdroj: peniaze.pravda.sk

dalsi zdroj
www.aktuality.sk

Našli pokazené mäso a maslo v reťazci Tesco!

Tesco pokazene maso..

Vzdy som to hovoril, skor ci neskor pravda vyplava na povrch, asi manazer bol lakomy pred Vianocami a inspektorov neuplatil dostatocne, alebooooo inspektor mal svedomie a za to mu posielam kvety.

lost

blbe je ale aj to, ze je velmi narocne tak malemu psovi varit, ak nechcem varit na 5 dni, pretoze ako uvarit 100gramov jedla? :) musim kupit ultra mini hrniec..
plus nakup bez velkej mraznicky je tiez utrpenie, lebo nemozem nechat maso 5 dni v chladnicke..
plus ani farmar sa so mnou nedohodne, lebo nemozem brat 200g masa denne pre psa :D to je sialene mala davka na akykolvek odber..
a do tesca odmietam ist kupit maso, vid: peniaze.pravda.sk

lost

nj, kazdemu sadne nieco ine, lenze ked citam, ze henta a tamta znacka setri, a uberie maso, alebo logicky, ako mozu za 5eur/kg pokryt naklady na kvalitne maso, to nechapem..
kedze mam maleho psa, nevadi mi kupovat ani klokanie maso (ale paradoxne toto velmi nechce :D ) pri cene 50eur/kg, lenze zatial som nenasiel granule co by chcel, skusal som royal canin, happy dog, acana, pro plan, eucabana, proste vsetko "super-uber-krmiva" ktore trh ponuka, animonda tiez, rozne konzervy z rakuska, a podobne.. ale NIC ho nechytilo tak, ako by som si predstavoval, ze by mu to chutilo :)
sice ani uvarene maso niekedy nezje, ale to je velmi ojedinele.. to zalezi od fakt vela veci, hmmm...
lenze vzdy zostanem skepticky proti produktom granulam, nemusia tam davat konzervaty aby to vydrzalo rok? konzerva sa da uzavriet aj bez konzervantov a vydrzi, ale granule nie som si isty..
prave rozmyslam ze mu kupim od #1 All Systems taky doplnok a to tento #1 All Systems Vital Energy 5lb mjmcompany.com
(je to asi o 80% lacnejsie ako u nas, tj 5x lacnejsie)
udajne je to vlemi dobre, no predajca a ludia napisu hocico, avsak tu znacku kupuju skor ludia co maju vystavnych psov a teda mali by vediet co pisu..

Veronika_27

lost,
ja nerada nakupujem žrádlo pre psy cez internet, radšej kúpim to čo vidím, obrázky často skresľujú, a našim dokonca ani zo zoochovu všetko nesadlo, mali z toho hneď hnačky a vracali, takže už viem, čomu sa vyhýbať napriek tomu, ako sa písalo na obale, že sú kvalitné atd...
Takže ja prídem do zoochovu, pozriem sa na produkt a podľa toho vyberám :)

Ako píše slobodná, tiež neodporúčam lacné hypermarketové granule... ja si nemyslím, že najdrahšie granule sú najkvalitnejšie, fakt sa treba pozerať na zloženie, čo to všetko obsahuje, len pre nás, čo tým percentám a podielom nerozumieme, tak sa navyberáme oveľa viacej :) Ale držím sa pravidla podľa môjho veta, žiadne granule nie sú najlepšie, alebo najkvalitnejšie, psovi treba dávať tie granule, z ktorých nemá žiadne zdravotné ťažkosti a to teda o ňom svedčí, že nenadrža žiadnej svetovej značke a je to objektívny názor, ktorý poskytol klientovi - zadarmo ;)

PoPo....

no moji havkovia miluju susene bravcove usi ,potom take polovlhke kruzky crazy rings a "ruvacka" je o pedigree -markies ..... a okrem granul hovadzí jazyk ,srdce ,bravcove kolienko a ...

lost

Slobodna, tak hod link na granule ktore mas :)
Lebo takto vseobecne ked popises tak to uprimne, velmi nepomoze..
Kazdy vieme ze co najvacsi podiel masa, avsak KDE take nieco najst?

Slobodna

Granule rozhodne áno ale kvalitné, žiadne komerčné sračky ako Pedigree atď. Royalka a Eucanuba sú zbytočne drahé a nezodpovedajú kvalite. Hľadaj si granule kde je min. 40% podiel čerstvého mäsa, tie, ktoré sú vyrobené z múčky a sušeného mäsa sú shity. Ja chovám len granulami z čerstvého mäsa a moje psy za celý rok neboli u veterinára, okrem očkovania. Sú drahšie to áno, ale šetriť sa neoplatí, to čo ušetríte na granuliach, dáte veterinárom - problémy ako hnačky, žalúdočné, so srsťou, rôzne alergie. Ďalej si zásadne nevyberám kuracie granule, nakoľko tie obsahujú najviac alergénov. Chovám 2 krát denne, ráno dám len suché granule- kvôli zubom a poobede granule zalejem horúcou vodou, nechám odstáť a prihodím trochu vareného mäsa. Keďže mám 12 ročné skúsenosti a tiež som sa naučila na vlastných chybách, tento postup sa mi osvedčil a preto ho odporúčam. Mimochodom Royalka ako krmivo, nie je ani krmivo, skôr liek pri vážnych problémoch a neodporúča sa chovať s ním normále, dlhú dobu. Najlepšie ti poradia skúsení chovatelia a v kvalitnom chováku, určite nekupovať granule v supermarketoch.

Veronika_27

Deria,
stretla som sa už s tým, že ľudia to nevedia :) Tak zato som si neodpustila tú pripomienku...

Lost,
viem ktoré myslíš, aj my sme zvykli kupovať, ale veterinár nám ich neodporušil, teda tie udené, lepšie sú prírodne sušené... z údených sa mi psy veľmi škrabali a rýchlo sa im zapĺňali análne vačky :)

Deria

veronika, pokladam za samozrejme, ze majitel psa hadam vie, ze jedla psom sa nekorenia a nesolia tak, ako ludom. psovi treba odlozit predtym, nez jedlo okorenime.