ahojte mam taky problem, v nasom vztahu su hadky priemerne raz do tyzdna,samozrejme pocas tych 5rokov co sme spolu som navine prevazne - agresor teda podla mojej priatelky tak sa chcem podelit s vami o to co sa vlastne deje a ako to cele zacalo.myslim si ze spravanie mojej priatelky je divne teda aspon pre mna, zacalo to ked sme boli v prahe najprv telefonat z nejakeho slovenskeho cisla o stretku, potom som sa dozvedel ze ked som chodil do restauracie tak mojej priatelke nechal jeden ubytovany papierik s cislom ze ked sa bude chciet vyrozpravat,lebo byval vedla nas a pociul ze sme sa hadali,predomnou ju ohovaral a za mojim chrbtom jej dal svoje cislo,samozrejme toto som sa nedozvedel za horuca ale neskor ked sme uz v tej prahe neboli,neskor sme odisli do anglicka,tam boli tiez take mensie problemy s tym ze jej spravanie sa mi nepacilo - naprv v prvej robote v ktorej sme pracovali spolocne tak jej manazer vtipkoval s nou takym sposobom a daval jej take otazky ze ci si holi vaginu,neskor pred majitelkou povedal ze ma pre moju priatelku novy job s to je prostitucia,ona hovorila ze toto vsetko je sop srandy no mne sa to nepacilo a povedal som jej ze nech s tym nieco robi zue predsa musi mat svoju hrdost samozrejme ja som bol zas ten zli,ine zeny aj v jej veku ked tento clovek adresoval podobne veci ho bud odbili alebo sa mnu vyhrazali ze to nahlasia no moja sa na tom smiala. neskor jej napisal niekto z azetu ze uz je doma ze ma prist to bol nejaky zo zvolerna a pytal sa jej ci ma este piercing v jazyku a ze bola super,ked som sa jej spytal ze ako je mozne ze jej niekto pise a vie o jej piercingu v jazyku povedala ze to mala piercing v oboci a ze henten si vymysla ze s tym sa stretla este predtym jak bola somnou,ked mu to sla vyvratit a napisala mu ze sa na to pozeram tak samozrejme jedna jeho reakcia na to bol smajlik a uz sa neozval,ked som za to nervacil a opytal sa co to ma znbamenat tak som bol vlastne nasilnik a niekto kto jej nadava nepravom,neskor som sa dozvedel ze este ked sme boli na slovensku a pohadali sme a ona odisla tak jej byvaly ju cakal na stanici v blave pretoze tam prestupovala na vlak a on ju odviezol do nitry a dal jej tisic korun na cestu toto som sa dozvedel az pol roka potom co sa to stalo,,neskor tento byvaly vo facebookovej konverzacii jej pisal oslovenia typu laska a dokonca jej aj poslal fotku kde ona cupi v jeho byte v tangacoch on vedel ze ja to uvidim a samozrejme ked som sa na to ohradil a zacal som nervacit co to ma znamenat tak bola hadka ze ja som vlastne primitiv sak sa nic nedeje. nakoniec kazdy pracujeme zvlast,ona ma tu istu pracu ako ja az na to ze v inej firme,naposledy som jej nasiel v mobile sms kde bolo napisane sexi lady a bolo to od jej manazera na otazku co to ma znamenat bola odfpoved ze sak so srandy ze on mi to aj v robote povie pred vsetkymi,nemyslim si ze sa takto oslovuju ludia v praci,ze tak oslovuje manazer zamestnankynu a este jej aj zavola,nakoniec take hluposti ze mala od neho zmeskany hovor alebo prazdnu sms a na otazku co to je tak sa ho opytala a on jej povedal ze omylom,,omylom jej vola omylom jej pise prazdne sms,,nakoniec bola z toho hadka jak ja koho podozrievam. raz sme sa rozpravali celkom vazne a ja som jej povedal ze jak som nastupil do mojej prace tak asi mesiace potom prisla zamnpou jedna zamestnankyna ktora sa ma pytala ze ako budem travit vianoce,ja som odpovedal ze doma s partnerkou a ona sa opytala ze ci je moja priatelka britka na to som odpovedal nie slovenka tym to haslo,ju zas v praci volal nejaky kolega na kavu po praci - nechapem stretnutiu na kave
Problemova priatelka? Alebo som uz naozaj psychicky chory
Vemeno - :)
Aha, konecne sa vyjadrila aj druha strana. Myslim, ze sa k sebe hodite.
on ma vsade vyjavuje v jeho zmysle...s bossom? no tam je to tak.. ja mam 25 on ma25.. nesprava sa ako boss to je prva vec, to ze ma vola sexi lejdz je pravda ale viac si nedovoli, nevola ma tak iba v surkomi povie to aj pred mojimi kolegami, ok mozno vam to je divne ale sama zena musi citit ci je to nieco viac alebo nie. v praci sa ma pytal jeden ci s nim nepojdem na kavu, mozno niekomu by sa javilo ze sak co sak s nim pojdem ved sa nic nedeje hned som vedela ze nieco nieje v poriadku, povedala som nie nemam zaujem, on povedal ze to nieje pekne ale co ja s tym mam.. a moj partner mi na to povie ze vlastne za to mozem ja.. vedela som ze top uz je v inej rovine tAKze som to zastavila.jeemu sa nepaci ani to ze ja vlastne mam brejk a sedim tam s chlapmi ale ja tam nesedim preto ze chcem lebo tam su chlapi, ja za to nemozem ze tam oni sedia... a nesedim s nimi normalne ze komunikacia za okruhlym stolom. proste sedim v rade kde ssu kresla a ja som na poslednom. ked sa ma niekto nieco opyta tak odpoviem vobec tam nevediem debaty jak si mysli moj pardner.a este na aadresu tohoto ze boss atd.proste ten boss mi je ako kamarat to ani nieje moj boss.. a ked nieco poviem alebo tak jak som povedala na adresu tej jeho spoluziacky tak mi chodia spravy typu chod spravit fajku svojmu bossovi alebo taketo . takze to asi ja som jebnuta.. on ma stale z niecoho obvinuje, stale musi byt vinnik v kazdej veci co sa deje, namiesto toho aby sa nieco riesilo tak sa hlada vinnik.nerozumiem tomu. a pritom nema dovod ma takto urazat a podozrievat.nikdy by som mu to nespravila..on je jedniny v mojom zivote a uprimne ho lubim..ale cez toto co sa tu deje tyzden co tyzden tak ani neviem ci tu mam ostavat
Aj mňa by to zaujímalo.
tak jak to mas s tym bossom, co ta nazyva sexy lady? tvoj frajer ta tu opisal v trosku inom svetle
a predpokladam ze budem mat aj za toto vynaadane ze sem vobec pisem. to nieje o tom ze sa chcem obranovat nie nepotrebujem to mne je jedno co si myslia ostatny...ide o to ze sa na to nedokazem pozerat jak tu niekto pise jak ho to mrzi....a ze ci ho milujem???jasne ze ho milujem to co je za otazku? ale ten niekto si to ani neuvedomuje alebo nechce... celych 5 rokov pocuvam jak ja ho nemam ani rada nie to este ho milovat. vsetky moje prejavy naklonnosti su vlasnte nic..kazdy ma ma na haku... nechapem pre koho sa mam ja snazit..tie prejavy to by ani nemuseli byt prejavy, to by si mal citit aj sam...a stale dokola pocuvat jak ja ho ani nemam rada aani nic .. naco by som tu potom asi tak bola??zo srandy?? ale ja som ta co si iba vymysla, leniva chudera, spina a neviem co vsetko
Mick....áno, za lásku treba bojovať - ale ak je za čo bojovať
Odpovedz si teraz úprimne - MILUJE AJ ONA TEBA TAK AKO TY MILUJEŠ JU ??
Na lásku treba dvoch...
Tu sa mi zdá, že miluješ len Ty..ale Ty si odpovedz, Ty s ňou žiješ, vstávaš zaspávaš, prežívaš každodenné radosti i strasti, dni všedné i sviatočné..
A stačí Ti psychológ...Ty to, čo v sebe už dlhý čas nosíš a dusíš v sebe, potrebuješ dostať von, dáko ventilovať...
Takze najskor sa chcem predstavit. Som ta co tu o nej tak diskutujete. Ja vlastne nemozem vjadrit svoj nazor pretoze moj partner to nazve obhajobou. Cize radsej som castokrat ticho a aj tak mi to nepomoze.s tym psom to nieje az tak ako niekto napisal. Vobec som nepovedala ze ju nemam rada preto lebo ju kupoval on. Povedala som ze je divoka a ja mám radsej kludne povahy a nie také divoke tvory. Proste ze je retardovana. Dalsia vec to ze som povedala ze uz medzi nami nic nieje . Neviem jak by jste reagovali vy ked na vas stale niekto hlada chyby a vsetko co robite je zle. Bola som oboznamena ze ak nebudem ticho tak dostanem poriadny vyprask lebo si ani nic ine nezasluzim. On tu pise ako ja som ho nazvala chudakom. To ze ja pocuvam 5 rokov o tom aka som spina, nula, chudera, stetka nakazena a jedine co si zasluzim su nadavkz a bitka tak to uz nevidi nikto. Nikto nevie ako to naozaj je. A to z veterinarom boli vycitky ze som mala volat ale som leniva. Ostala som ticho, rozplakala som sa lebo stale mi nieco vycita. Tak tym to nekoncilo, si iba chudera, spina co by o nu nikto ani nezakopol.a potom pocuje a vidim jak niekto pise jak mu je luto ze to musi riesit takto cez poradne a vyjadrovat sa takto o mne, z nikym som nic nemala takze neviem peco ma tu vsetci nazyvate prostitutkou a tou co bohvie kde s tym spava. To ze niekto mi vycita minulost uz od zaciatku vztahu cize 5 rokoV pocuvam stale to iste tak je vlastne jedno, ale odomna sa ocakava ze po dvoch mesiacoch odo dna co som zistila ze ma niekto vlasne vodi za nos a cely internet je jeho inzeratov ako hlada niekoho na real sex stretka je oka. A mne sa usieva do ksichtu a vravi mi jak ja si uzivam v praci. Neviem co sa tu riesi. Ked mas na mna takyto nazor tak ma posli kade lahsie a budes mat pokoj. Sak naco si so mnou ked kazdy tyzden je nieco co ti na mne vadi a stale dokola.
No len neviem ci mam ist psychologovi alebo rovno k psychiatrovy lebo ja mam aj z tohto tu ze sem pisem vycitky a citim sa tak ze jej tymto ublizujem alebo mam take otazky v hlave ci vlastne pisem pravdu alebo si vymyslam alebo ci to vsetko nieje len moj fantazmagoricky pohlad na vec no a rozchod nieje riesenie podla mna kazdy ma pravo sa zmenit a zacat inak pristupovat k veciam ak je pre co bojovat tak bojujme a je na kazdom ci si vstupi do svedomia a vyuzije sance alebo nie na vsetko sa vykaslat a zahodit 5 rokov zivota to je velmi jednoduche
Mick, opakuje sa bezny scenar internetovej diskusie, ty v zasade ani nechces pomoct, len sa chces vyrozpravat z problemu. Toto ho nevyriesi a nijak ti nepomoze.