ahojte mam taky problem, v nasom vztahu su hadky priemerne raz do tyzdna,samozrejme pocas tych 5rokov co sme spolu som navine prevazne - agresor teda podla mojej priatelky tak sa chcem podelit s vami o to co sa vlastne deje a ako to cele zacalo.myslim si ze spravanie mojej priatelky je divne teda aspon pre mna, zacalo to ked sme boli v prahe najprv telefonat z nejakeho slovenskeho cisla o stretku, potom som sa dozvedel ze ked som chodil do restauracie tak mojej priatelke nechal jeden ubytovany papierik s cislom ze ked sa bude chciet vyrozpravat,lebo byval vedla nas a pociul ze sme sa hadali,predomnou ju ohovaral a za mojim chrbtom jej dal svoje cislo,samozrejme toto som sa nedozvedel za horuca ale neskor ked sme uz v tej prahe neboli,neskor sme odisli do anglicka,tam boli tiez take mensie problemy s tym ze jej spravanie sa mi nepacilo - naprv v prvej robote v ktorej sme pracovali spolocne tak jej manazer vtipkoval s nou takym sposobom a daval jej take otazky ze ci si holi vaginu,neskor pred majitelkou povedal ze ma pre moju priatelku novy job s to je prostitucia,ona hovorila ze toto vsetko je sop srandy no mne sa to nepacilo a povedal som jej ze nech s tym nieco robi zue predsa musi mat svoju hrdost samozrejme ja som bol zas ten zli,ine zeny aj v jej veku ked tento clovek adresoval podobne veci ho bud odbili alebo sa mnu vyhrazali ze to nahlasia no moja sa na tom smiala. neskor jej napisal niekto z azetu ze uz je doma ze ma prist to bol nejaky zo zvolerna a pytal sa jej ci ma este piercing v jazyku a ze bola super,ked som sa jej spytal ze ako je mozne ze jej niekto pise a vie o jej piercingu v jazyku povedala ze to mala piercing v oboci a ze henten si vymysla ze s tym sa stretla este predtym jak bola somnou,ked mu to sla vyvratit a napisala mu ze sa na to pozeram tak samozrejme jedna jeho reakcia na to bol smajlik a uz sa neozval,ked som za to nervacil a opytal sa co to ma znbamenat tak som bol vlastne nasilnik a niekto kto jej nadava nepravom,neskor som sa dozvedel ze este ked sme boli na slovensku a pohadali sme a ona odisla tak jej byvaly ju cakal na stanici v blave pretoze tam prestupovala na vlak a on ju odviezol do nitry a dal jej tisic korun na cestu toto som sa dozvedel az pol roka potom co sa to stalo,,neskor tento byvaly vo facebookovej konverzacii jej pisal oslovenia typu laska a dokonca jej aj poslal fotku kde ona cupi v jeho byte v tangacoch on vedel ze ja to uvidim a samozrejme ked som sa na to ohradil a zacal som nervacit co to ma znamenat tak bola hadka ze ja som vlastne primitiv sak sa nic nedeje. nakoniec kazdy pracujeme zvlast,ona ma tu istu pracu ako ja az na to ze v inej firme,naposledy som jej nasiel v mobile sms kde bolo napisane sexi lady a bolo to od jej manazera na otazku co to ma znamenat bola odfpoved ze sak so srandy ze on mi to aj v robote povie pred vsetkymi,nemyslim si ze sa takto oslovuju ludia v praci,ze tak oslovuje manazer zamestnankynu a este jej aj zavola,nakoniec take hluposti ze mala od neho zmeskany hovor alebo prazdnu sms a na otazku co to je tak sa ho opytala a on jej povedal ze omylom,,omylom jej vola omylom jej pise prazdne sms,,nakoniec bola z toho hadka jak ja koho podozrievam. raz sme sa rozpravali celkom vazne a ja som jej povedal ze jak som nastupil do mojej prace tak asi mesiace potom prisla zamnpou jedna zamestnankyna ktora sa ma pytala ze ako budem travit vianoce,ja som odpovedal ze doma s partnerkou a ona sa opytala ze ci je moja priatelka britka na to som odpovedal nie slovenka tym to haslo,ju zas v praci volal nejaky kolega na kavu po praci - nechapem stretnutiu na kave
Problemova priatelka? Alebo som uz naozaj psychicky chory
Tak potom sa niekto baví, ale že sa mu chce písať, tak dlhé príspevky :D
xxy, ale ako je potom mozne, ze maju rovnake ip?
tak aby sa to uz konecne dalo na spravnu mieru....ze mne niekto vola...ide o to ze on ma tak nevola stale iba ked ma dobru naladu, nikdz mi nepise spravy jak kamoske ze ahoj sexi lady to nie, obcas mi tak povie a raz sa stalo ze mi na moju otazku co som mu pisla ohladne prace napisal odpoved ano sexi lady..tot vsio....a ze telkefonovanie domov nie raz ssom mala od neho zmeskany hovor tak som pisala sms co sa deje co chcel a on ze omyl...raz sms od neho asi po mesiacoch od toho zmeskaneho hovoru prazdna sms iba ciarka , tam bola a uz z toho halo ze co to za tajny jazyk..
moj partner mal v telefone cislo na jednu pani co sme od nej kupovali sedacku a kazdy den sa mu omylom vytocilo vo vrecku cislo a to mi teraz chcete povedat ze kedze sa to stavalo pravidelne tak jej isto manzel nadaval a podozrieval ju koli tomu ze jej niekto stale vyvolava???sak to je smiesne, ok on sa boji ale ja mu vravim ze pokial sa takto bude spravat tak moze cakat ze ked niekto bud vidiet ze to v nasom vztahu neklape tak sa moze zacat o mna zaujimat na zaklade ze vidi ze ten vztah ktory mam je asi nie najlepsi...ale on nie on povie ze sak nech vidia , minule v opbchode zas krik koli tomu ze mi nieco vycital zas jak vzdy a co si to nespravila atd..ludia na nas kukali a on do mna stale hustil. tak som povedala hanbim sa za teba- na zaklade toho ze jak na mna huci a ze ludia na nas kukaju a on ze ty za mna???sak sa pozri na seba jak vyzeras to ja sa uz za teba hanbim pekne dlho..no tak nadhera ja o spravani a on o mojom vyzore asi...nicomu co poviem nechape vsetko si vysvetluje podla seba....ja sa nikomu neprosim aby ma nazyval sexi lady atd ja by som bola rada aj bez toho takze to nieje o tom ze ja si potrebujem dokazovat..minule som sa vyobliekala tak som pocuvala jak sa pretrcam...stale som bola s nim...sak ja sa uz bojim aj spiralu si dat na oci ze co mi zas povie, vzsvetlovala som mu ze som sa pekne obliekla a namalujem sa aby som sa mu pacila a ja pocuvam o tom jak sa spacirujem a pretrcam iba...a podotykam ze som vtedy ked som sa teda vyobliekala tak som s nim bola cely den nieze to pochopite tak ze ja som sa sama isla flakat..takze takto to u nas je
Možno spolu nebývajú, ja som ani nečítala príspevok, bývajú spolu? Možno sa dohodli, že sa tu dnes stretnú :D
mozno jeden sedi v jednej izbe, druhy v druhej :D
Ale ja toto nechapem. Chudera, vy sedite spolu pri jednom pocitaci a pisete tu spolu, alebo co??? Co sa striedate pri pisani?
Ja sa v tom strácam - nerobí si tu z Nás niekto srandu???
vies kde je medzi nami rozdiel?? ze by si nic nevedel keby som ti nic nepovedala, ale ja sprosta krava ti vsetko poviem a ty vsetko zneuzivas...o nicom by si nevedel a bol by pokoj ale ja ti vsetko poviem a potom na to doplacam...ale tak mi treba.... a mimochodom este si dodal ze tak by si mi najebal ze by som videla.a vsetko vies odpravedlnit slovami sak si ma vyprovokovala atd sak ale teba ani netreba provokovat ty sa vytocis aj sam..jak s tym ked si mi jebol v aute,,,a odpoved sak si ma vyprovokovala, inzeraty na real stretka a podobne za to som tiez mohla ja lebo sak ja som zla tak si sa zabaval na nete...ked si videl vo vztahu taky problem tak si ho mal riesit so mnou a nie s cudzimi zenami na nete a mna ignorovat...a to robis stale...a ty vlastne ani nemozes so mnou komunikovat lebo sak ja sa iba obhajujem..dokazovanie a kto je lepsi a kktiony tak to teda neni pre mna ja si to tak nepredstavujem..ja musim chapat a verit co mi ty povies ale ked uz ide o mna tak uz ne ty mas pravdu a basta a bohvie kde co som ja s kym mala a kktinky jak furt jak take deti, sa uz preber konecne
Chudera, vas vztah je iba jedna velka fraska. Ste spolu iba zo zvyku. Tam, kde jedne ponizuje druheho, neexistuje nadej na pekny zivot a pekny vztah. Nehodite sa k sebe. On sa boji, ze ostane sam, ze ta strati, citi sa ohrozeny, lebo si mysli, ze zakazdym pride niekto lepsi a nechas ho. Ty ponizovana od neho, lebo takym sposobom si ta chce este viac priputat. Ale jedna vec. ja som stastne vydata 7 rokov, ale keby mi manzela nejaka oslovovala sexi, a volala mu domov, tak by som s ako hlupak citila aj ja. Instiktivne by som vedela, ze si mam davat pozor, lebo nieco sa deje za mojim chrbtom.
No a preco to chudera robis? Nie je to preto, ze ta on stale ponizuje a ty mas komplexy, tak si takymto sposobom potrebujes dokazovat to, ze si pritazliva a to, co o tebe hovri tvoj priatel nie je pravda? Ak ti povedal, ze by o teba nikto nezakopol, nemas potrebu si dokazat opak? Nepridava ti to na sebavedomi, ktore ti tvoj vlastny priatel odobera?
Neviem, ak by ste ku sebe 100% pasovali, taketo veci neriesite. Mozno by ste si kazdy mali najst ineho partnera a zacat zivot od znova. Ste este maldi, nezahoddte si prilezitost zacat zit tak, ako skutocne tuzite...
Btw nepovedal som ze ma byt ticio inak dostane vyprask ale nech ma neprovokuje a nech sa neobhajuje nech je radsej ticho a potom co 5min hustila domna lebo presne vie kam brnkat tak som povedal citujem drz uz hubu lebo ti prijebem,kamarat nekamarat mne nehovoria sexi boy v mojej praci sa tak nikto neoslovuje nikdy som to ja nevidel ze by sa ludia tak oslovovali v praci ale sak oni su kamarati by som chcel vidiet jak by sa on tvaril keby to niekto hovoril alebo pisal jeho partnerke,mne nadava za pisanie si so spoluziackou ona ma v profile na fb byvalych s ktorymi si pise