ahojte mam taky problem, v nasom vztahu su hadky priemerne raz do tyzdna,samozrejme pocas tych 5rokov co sme spolu som navine prevazne - agresor teda podla mojej priatelky tak sa chcem podelit s vami o to co sa vlastne deje a ako to cele zacalo.myslim si ze spravanie mojej priatelky je divne teda aspon pre mna, zacalo to ked sme boli v prahe najprv telefonat z nejakeho slovenskeho cisla o stretku, potom som sa dozvedel ze ked som chodil do restauracie tak mojej priatelke nechal jeden ubytovany papierik s cislom ze ked sa bude chciet vyrozpravat,lebo byval vedla nas a pociul ze sme sa hadali,predomnou ju ohovaral a za mojim chrbtom jej dal svoje cislo,samozrejme toto som sa nedozvedel za horuca ale neskor ked sme uz v tej prahe neboli,neskor sme odisli do anglicka,tam boli tiez take mensie problemy s tym ze jej spravanie sa mi nepacilo - naprv v prvej robote v ktorej sme pracovali spolocne tak jej manazer vtipkoval s nou takym sposobom a daval jej take otazky ze ci si holi vaginu,neskor pred majitelkou povedal ze ma pre moju priatelku novy job s to je prostitucia,ona hovorila ze toto vsetko je sop srandy no mne sa to nepacilo a povedal som jej ze nech s tym nieco robi zue predsa musi mat svoju hrdost samozrejme ja som bol zas ten zli,ine zeny aj v jej veku ked tento clovek adresoval podobne veci ho bud odbili alebo sa mnu vyhrazali ze to nahlasia no moja sa na tom smiala. neskor jej napisal niekto z azetu ze uz je doma ze ma prist to bol nejaky zo zvolerna a pytal sa jej ci ma este piercing v jazyku a ze bola super,ked som sa jej spytal ze ako je mozne ze jej niekto pise a vie o jej piercingu v jazyku povedala ze to mala piercing v oboci a ze henten si vymysla ze s tym sa stretla este predtym jak bola somnou,ked mu to sla vyvratit a napisala mu ze sa na to pozeram tak samozrejme jedna jeho reakcia na to bol smajlik a uz sa neozval,ked som za to nervacil a opytal sa co to ma znbamenat tak som bol vlastne nasilnik a niekto kto jej nadava nepravom,neskor som sa dozvedel ze este ked sme boli na slovensku a pohadali sme a ona odisla tak jej byvaly ju cakal na stanici v blave pretoze tam prestupovala na vlak a on ju odviezol do nitry a dal jej tisic korun na cestu toto som sa dozvedel az pol roka potom co sa to stalo,,neskor tento byvaly vo facebookovej konverzacii jej pisal oslovenia typu laska a dokonca jej aj poslal fotku kde ona cupi v jeho byte v tangacoch on vedel ze ja to uvidim a samozrejme ked som sa na to ohradil a zacal som nervacit co to ma znamenat tak bola hadka ze ja som vlastne primitiv sak sa nic nedeje. nakoniec kazdy pracujeme zvlast,ona ma tu istu pracu ako ja az na to ze v inej firme,naposledy som jej nasiel v mobile sms kde bolo napisane sexi lady a bolo to od jej manazera na otazku co to ma znamenat bola odfpoved ze sak so srandy ze on mi to aj v robote povie pred vsetkymi,nemyslim si ze sa takto oslovuju ludia v praci,ze tak oslovuje manazer zamestnankynu a este jej aj zavola,nakoniec take hluposti ze mala od neho zmeskany hovor alebo prazdnu sms a na otazku co to je tak sa ho opytala a on jej povedal ze omylom,,omylom jej vola omylom jej pise prazdne sms,,nakoniec bola z toho hadka jak ja koho podozrievam. raz sme sa rozpravali celkom vazne a ja som jej povedal ze jak som nastupil do mojej prace tak asi mesiace potom prisla zamnpou jedna zamestnankyna ktora sa ma pytala ze ako budem travit vianoce,ja som odpovedal ze doma s partnerkou a ona sa opytala ze ci je moja priatelka britka na to som odpovedal nie slovenka tym to haslo,ju zas v praci volal nejaky kolega na kavu po praci - nechapem stretnutiu na kave
Problemova priatelka? Alebo som uz naozaj psychicky chory
Ahoj,no poviem pravdu,tažko sa mi to čítalo,už sa mi aj nechcelo-lebo tá tvoja priatelka je strašne trápna,a zrejme jej to nevadí,že ty sa tým trápiš,a že tebe na nej ešte záleží.
chlape,vykašli sa na ňu,nestojí tá žena za to,neváži si ta-je tzo smutné,a čudujem sa že si s ňou tolko vydržal.je kopa slušných dievčat,nájdi si takú,ktorá si ta ozaj bude vážiť a ľúbiť ťa.
Alebo sa do kedy chceš takto trápit,ved takto žiť sa nedá,stojí ti to za to???
Držím palce,nech sa rozhodneš správne.Utekaj od nej kade ľahšie,
Všetko dobré prajem,a daj vedieť ako sa ti darí.ja verím,že to zvládneš.:)))
Maoam...lebo ju miluje
Vraví sa, že láska je slepá...no aj po 5r takéto fakty ignorovať...však určite má aj ona klady, je v niečom výnimočná atd atd keďže ju takto miluje, no treba zvážiť ZA aj PROTI a to musí len a len on urobiť
Mick....ak si sa tu chcel vyrozprávať, tak ok. Lenže necítim, že to chceš aj zmeniť, skôr Ti ide o to uľaviť si, vyrozprávať sa, vyliať si srdiečko, vyžalovať atd atd a zas bude všetko po starom
Ty sám si najlepšie rozumieš a vieš, čo od života a vzťahu očakávaš a čo je pre Teba najlepšie. Lebo čo je pre niekoho peklo, pre iného je raj
No Vy dvaja sa mi zdáte príliš rozdieľní a aj to s tým psíkom, uf, tak ak by sa Vám nedajbože narodilo postihnuté atd dieťaťko, tak nechcem vidieť, čo by nasledovalo...vinník by bol jasný hneď (pravdaže by obvinila Teba a Tvoj genetický fond))) až po neviem ktorý rodokmeň) no a asi by aj tá starostlivosť ostala hlavne na Tebe..
Skôr si povedz, čo Vás spája - čo máte spoločné, čo je to, čo z Vás robí partnerov, kvôli čomu ju miluješ
A takto si tie klady porovnaj s nedostatkami zápormi a rozhodni sa. Lebo je to Tvoj život a Ty si ho odžiješ a budeš znášať dôsledky svojho výberu rozhodnutia
Na otazku ze preco som s nou?no skus si tipnut ale z nudy to asi nebude,btw mozno jej davam malo citov mozno ich neviem prejavit tak ako to ona potrebuje neviem ale viem ze ked sa jej snazim dopriat veci ze si moze kupit drahe topanky alebo kozmetiku alebo tak tak aj to som uz pocul ze to robim kvoli sebe aby som bol geroj a borec pred ludmi ked poviem ze ma topanky za tolko a za tolko len mi nedava logiku kedze chcem byt borec ze preco to nekupim radsej sebe.
Mick, uz ti to povedalo viac ludi, je cas sa rozist. Priatelka ta k tomu chce donutit. Zalezi, co chces ty, ci ju chces spet, lebo sa bojis odmietnutia a samoty, alebo je pre to aj iny dovod, napr financny - spoocne investicie.
Clovek zije kratko, aby sa trapil v nefunkcnom vztahu. Doporucujem zaroven vyhladat profesionalnu pomoc, nie len internerovu diskusiu.
fiha, nepricetna hysterka a podla seba sudi teba..k tomu niet co viac dodat
len preco jej robis oddaneho, preco si na nej zavisly?
este k tomu aj furia :D no po vymenovani vsetkych jej negativ ostava stale otazka, preco si s nou a co mienis dalej robit
Minule tak dva mesiace dozadu si vyhladala kamarata na fb lebo nevedela jeho priezvisko a konverzacia typu on sa jej pyta ze kam ides alebo kde si bola co si sulozila alebo mu na so srandz napisala ze nech ju zamestnba lebo sa stal zivnostnikom a on ze nemoze lebo este by ho zviedla to su ale duchaplne konverzacie ani som to neriesil dovtedz kym ona nevyletela s pripomienkami k tej mojej spoluziacke btw pred pol rokom kupila ta spoluziacka byt tak som sa pytal ze aky byt to lkupila za kolko kde a ze ako to financovala atd a nakoniec bol z toho cirkus ze mám ist k nej bzvat ze vyzvedam aby som sa k nej mohol nastahovat atd
Raz mi povedala aj to ze chcem pretiahnut svoju matku no ale este jedna situacia ma napadla máme dvoch psikov jedneho vybrala ona po case jsme sa rozhodli ze kupime druheho vzbral som hoja bola to polrocna fenka ked jsme tam prisli tak bola divoka lebo ju drzali v klietke bola pohryzena na hlave dezorientovana ba az psychopaticka za jedlom a mala prejavy agresivity jak jsme prisli tak hned hadka ze moja vina ze ten pes pojde prec ja som povedal ona sa zmeni len sa treba o nu starat dalej som povedal ze nieje riesenie dat psika prec to dokaze kazdy treba ho prevychovat a potom si povedat dokazali jsme to jsme machri lebo ono bola to tak troska katastrofa ta mala nakoniec jsme to zvladli je z nej pekny vesely psik poslucha chodi bez voditka neni agresivna na inych psov proste radost ze ako sa zmenila no ale velmi tazke bolo ked som videl ako ju moja priatelka nechcela prijat aj 3 mesiace to trvalo pred znamymi co boli na navsteve ju nenazyvala menom ale ze spina a pred svojim bratom povedala ze ju nema rada povedal som jej ze nerozumiem preco sa sprava k svojemu tak ako sa sprava sak tym zhadzovala sama seba si mzslim ze preto lebo som psika vyberal ja sak ja som zas za vsetko mohol pri takejto situacii mi bolo tiez velmi tazko sa na to pozerat
mick, myslim, ze vsetkym to je jasne, iba ty to nevies prekusnut. no zivot je svina.
VYSER SA NA ŇU :)