ahojte mam taky problem, v nasom vztahu su hadky priemerne raz do tyzdna,samozrejme pocas tych 5rokov co sme spolu som navine prevazne - agresor teda podla mojej priatelky tak sa chcem podelit s vami o to co sa vlastne deje a ako to cele zacalo.myslim si ze spravanie mojej priatelky je divne teda aspon pre mna, zacalo to ked sme boli v prahe najprv telefonat z nejakeho slovenskeho cisla o stretku, potom som sa dozvedel ze ked som chodil do restauracie tak mojej priatelke nechal jeden ubytovany papierik s cislom ze ked sa bude chciet vyrozpravat,lebo byval vedla nas a pociul ze sme sa hadali,predomnou ju ohovaral a za mojim chrbtom jej dal svoje cislo,samozrejme toto som sa nedozvedel za horuca ale neskor ked sme uz v tej prahe neboli,neskor sme odisli do anglicka,tam boli tiez take mensie problemy s tym ze jej spravanie sa mi nepacilo - naprv v prvej robote v ktorej sme pracovali spolocne tak jej manazer vtipkoval s nou takym sposobom a daval jej take otazky ze ci si holi vaginu,neskor pred majitelkou povedal ze ma pre moju priatelku novy job s to je prostitucia,ona hovorila ze toto vsetko je sop srandy no mne sa to nepacilo a povedal som jej ze nech s tym nieco robi zue predsa musi mat svoju hrdost samozrejme ja som bol zas ten zli,ine zeny aj v jej veku ked tento clovek adresoval podobne veci ho bud odbili alebo sa mnu vyhrazali ze to nahlasia no moja sa na tom smiala. neskor jej napisal niekto z azetu ze uz je doma ze ma prist to bol nejaky zo zvolerna a pytal sa jej ci ma este piercing v jazyku a ze bola super,ked som sa jej spytal ze ako je mozne ze jej niekto pise a vie o jej piercingu v jazyku povedala ze to mala piercing v oboci a ze henten si vymysla ze s tym sa stretla este predtym jak bola somnou,ked mu to sla vyvratit a napisala mu ze sa na to pozeram tak samozrejme jedna jeho reakcia na to bol smajlik a uz sa neozval,ked som za to nervacil a opytal sa co to ma znbamenat tak som bol vlastne nasilnik a niekto kto jej nadava nepravom,neskor som sa dozvedel ze este ked sme boli na slovensku a pohadali sme a ona odisla tak jej byvaly ju cakal na stanici v blave pretoze tam prestupovala na vlak a on ju odviezol do nitry a dal jej tisic korun na cestu toto som sa dozvedel az pol roka potom co sa to stalo,,neskor tento byvaly vo facebookovej konverzacii jej pisal oslovenia typu laska a dokonca jej aj poslal fotku kde ona cupi v jeho byte v tangacoch on vedel ze ja to uvidim a samozrejme ked som sa na to ohradil a zacal som nervacit co to ma znamenat tak bola hadka ze ja som vlastne primitiv sak sa nic nedeje. nakoniec kazdy pracujeme zvlast,ona ma tu istu pracu ako ja az na to ze v inej firme,naposledy som jej nasiel v mobile sms kde bolo napisane sexi lady a bolo to od jej manazera na otazku co to ma znamenat bola odfpoved ze sak so srandy ze on mi to aj v robote povie pred vsetkymi,nemyslim si ze sa takto oslovuju ludia v praci,ze tak oslovuje manazer zamestnankynu a este jej aj zavola,nakoniec take hluposti ze mala od neho zmeskany hovor alebo prazdnu sms a na otazku co to je tak sa ho opytala a on jej povedal ze omylom,,omylom jej vola omylom jej pise prazdne sms,,nakoniec bola z toho hadka jak ja koho podozrievam. raz sme sa rozpravali celkom vazne a ja som jej povedal ze jak som nastupil do mojej prace tak asi mesiace potom prisla zamnpou jedna zamestnankyna ktora sa ma pytala ze ako budem travit vianoce,ja som odpovedal ze doma s partnerkou a ona sa opytala ze ci je moja priatelka britka na to som odpovedal nie slovenka tym to haslo,ju zas v praci volal nejaky kolega na kavu po praci - nechapem stretnutiu na kave
Problemova priatelka? Alebo som uz naozaj psychicky chory
no sla som tam preto pretoze som potrebovala peniaze, sla som studovat, mama mi dala posledne peniaze ktore mi ukradli...nemala som na skolne. hladala som brigadu ale nic a ja som nemala ani na namoj ani na jedlo takze rychle peniaze boli sex...spadla som do toho...nedalo sa z toho von...kolobeh...skoncis prids o prijem...ked sme sa spoznali nechcela som tam uz ani chodit. ale....podotykam nemala som peniaze ...skoncit s tym :???jak??? sak ked sme uz spolu zili tak z coho sme mali zit??a este k tomu vsetkemu som chcela byt vzdy samostatna..nechcela som sa niekomu zavesit na krk a ciciat peniaze..ale on to nechapal..nemali sme ani co jest...nemal nam kto pomoct...boli hadky priznavam koli tomu ale nie z dovodu ze ja by som sa tam chcela drzat lebo ma to naplnalo...preto lebo som potrebovala tie peniaze ..a on to nechapal...on tiez nikde nepracoval takze sme nemali ani cent...pytal si od rodicov a si myslite ze asi ake to mohlo byt ??cicat rodicov a zit s prostitutkou??asi uzasne a hlavne pre mna ze jak som asi vyzerala v ociach jeho rodicov??jak socka..a on to proste nechape.mal sa zamestant a zivit ma kym si najdem aj ja pracu...alebo ja neviem..ale my sme zili bez penazi.a podotykam ze som nemala ani raz za viac ako 4roky ziadne pohnutky vratit sa tam...takze neviem co sa deje
A ze sa normalne tesim z toho ze to mozem niekomu povedat ze ju mozem pospinit pred ostatnymi?tak ked to tak je ako napisala nech povie komu vsetkemu som to povedal v mojom okoli ,ktorym priatelom znamym som to za 5 rokov tak vasnivo vyrozpraval a pred kym som ta pospinil?mas priestor nech sa paci ked hovoris pravdu nech to vsetci vidia jak ta pred kazdym vraj z radostou ohovaram.
Chudera, na druhej strane, zase ja verim, ze zeny, ktore robia na private, to urcite nerobia pre vlastne potesenie. Ktovie, do akej zivotnej situacie si sa dostala a preco si vobec bola nutena robit ten hnus, ale tak urcite si mala na to nejaky nie dobry dovod. V podstate lutujem tie zeny, vacsinou bieda ich prinuti sklznut do toho svinstva, aj ked vlastne same kvoli tejto robote trpia. Neviem, ako je to u teba, Ale ked mas 25 a zijes v partnerskom vztahu, tak si asi sama chcela ujst od prostitucie a zit normalny zivot. Ci nie?
Najvacia ubohost zas nakoniec som ju ja predaval pane boze toto uz co je raz prisla a povedala ze dakuje ze som ju vytiahol z privatu znepriatelil a postval proti sebe kamaratov co sa mi smiali ze s kym som si to zacal a nakoniec som ten co ju predaval tak toto su take svinstva ze az.
a podla coho usudzujes ze mam sklony k prostitucii???toto je zly sen...od kedy som s tym skoncila je tomu viac ako 4 roky ´tak som sa o nic nepokusala s nikym som nic neriesila nemala...takze ja neviem preco si myslite ze mam sklony a nabeh na prostituciu...to je fakt divne....
Mick fox, ty len chces, aby kazdy videl a ta lutoval, ake to mas s nou tazke a ako ti to, co robila a na co ma stale nabeh ublizuje. Ale ked to chces zmenit, tak sa rozidte, lebo jej minulost nikdy nevymazes a jej chrakter tiez nie. Ona bude tymto poznacena cely zivot, nikdy sa nezmeni. A ze ju velmi lubis? Tak prestan jej vycitat jej "poskvrnenie" a ber ju ako rovnoceenu zenu. Ak to nedokazes, rozid sa s nou. Zide z oci, zide z mysle. Bude to sice chvilu trvat, ale ty si najdes dievca bez minulosti, take ake chces a prestane trpiet tvoja psychika. Tym, ze ju budes pred kazdym ponizovat, tym ju nezmenis, ani nevymazes minulost. Ona bude mat stale sklony k prostitucii a ty len budes upadat na psychike, zatial co by si si mohol uzivat stastneho a plnohodnotneho zivota s inou zenou. Bavi ta takyto zivot? Ches takto zit? Alebo chces byt vyrovnany spokojny clovek, ktory bude zit lahsie a podla svojich predstav?
ze vzdy sa riesi ked ja chcem...to isto dostanem vynadane a je...a ze on to nechcel..a sms mi posielal sam a ked som povedala nech prestane tak ne stale si posielal sms ze ponukam sex..a vysvetlenie alebo teda obhajoba?? sak on si predsa myslel ze ja chcem a robil mi radost haha..sak ja som sa citila jak keby ma sam predaval..a ze co by chcel tak to mi dnes napisal pridavam cely chat co by on chcel..je toho troska vela tak dufam ze sa nenahnevate
Jedine co som povedal a co opakujem dokola jak magor je to ze chcem viac tolerancie,pochopenia,spravodlivosti a menej sa urazat a menej hulakat niesme v krcme neni toho az tak vela len to by musel niekto najprv chciet,musel by priznat ze ano chyba je aj na mojej strane,a musel by mat pre koho lenze jej to trva 5 rokov lebo stale je bez chyby tyran som stale len ja.
Ja si dam vysvetlit hocico len ked si chcem ja vysvetlovat a riesit problem tak ma niekto odignoruje alebo vysmeje ked chce riesit a vysvetlovat ona tak to sa musi,btw fyzicke nasilie v tomto vztahu zacalo z jej strany lebo som ju urazal ked pracovala na private sama s tym neprestala bolo okolo toho vela cirkusu placu atd ked som sa jej pytal na buducnost povedala ze 7 tym nikdy neprestane keby som jej vtedy povedal ze mi jej praca vadi tak by ma nechala to myslim na zaklade toho co hovorila prestala na dva mesiace sla tam zas az ked som vtedy neprenajal byt nech to mam pod kontrolou a potom to skoncilo
no on z nej chce mat zenu s inou povahou, ktoru ona mat nikdy nebude. a este mu to stale nedoslo. preto to neklape.