Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kolko stoji zubny strojcek?

nana28nana

Ahojte, tak ja mam strojcek cca tyzden. Mam ho na dolnych zuboch. Je to otras ale zvykam si. Citala som, že niekto dal za dolny a horny dokopy 1780 €. To sa mi zda velmi ale velmi drahe. Ja som dala za dolny 319 € a horny ma bude stat 145 €. Už som tam bola aj dva krat na dolepanie lebo mi dva odpadli a nic navyse som neplatila. Za mesiac mi bude davat nejaku obruce s uchytkami a budem vraj platit 12,60 €. Ozaj neviete niekto ci poistovna nieco preplaca?

zubacka

no a inak len citim kusok tlak, trojku mi este nenapajala, moja zubarka vravela ze mi teraz len nasadi, nech si zuby zvyknu a nech sa kus rozhybu, lebo sa musia roztiahnut aby sa ta trojka vedela dostat na svoje miesto,,,inak moja cena je aj s dlahou, ktoru budem mat na zaciatku namiesto dolneho strojceka aby mi to nadvihlo sanku a horna trojka by sa mohla vratit na miesto,,,ale kedy mi to daju to neviem, najblyzsie idem o sest tyzdnov....inak je to kus blbe lebo horna pera sa vzdy zastavi nad strojcekom a obac si neviem spojit pery,,,,no treba si zvyknut.
A este to ze sa musia vybrat zuby som nepocula, ja som si dala predtym dva dni porobit vsetky zuby, mala som amalgam, a dala som si biele blomby vyslo ma to na 400 eur a potom strojcek...a nikto nevravel nic za to ,,,,ja mam skoro vsetky poblombovane co sa len daju,,, :D ja chcem mat vlastne pokial sa da....hoc aj 8-icky

zubacka

ahojte tak ja mam obycajny kovovy, a gumicky mam sive, za farebne sa priplaca nieco ,no teda viem ze su drahsie,,
REW no mna zuby neboleli, ja mam ten problem ze hornu trojku mam otocenu dovnutra inak horny rad je rovny ako podla pravitka,,je to dost blbe mat strojcek pre jeden zub, a dolne mam krive tie predne ale tie mi az tak nevadia,,,jedine co mi vadi je ze sa mi dost jedlo dostava pod drotik a na poslednej zamke co mi trci drotik, tak ma skrabe, ale dali mi daku hmotu ktoru si mam dat na strojcek ak mi bude niekde vadit,kym si zvyknem,,,

Linda7

Zubacka nie je to vela za ten strojček? Ja som platila dokopy za horny aj dolný asi 500 eur. Mam kovovy ty maš nejaký biely? Tie su asi drahšie

jajkafr

miskaka
neviem to záleží od zubára skús možno sa dohodneš :)inak na strojčeky sú dlhé poradovníky niekto čaká aj pár rokov kým sa dostane na rad... držím palčeky

rew

ja este neviem.. :( hovorilo sa o moznosti ze mi vyberu osmicky.. ktore nemam prerezane.. tak myslim ak to bude musiet byt takto, tak z toho radsej vycuvam :)

elenocka0503

Ahojte, ešte by som sa chcela spýtať o koľko zubov ste prišli vy, mne povedali, že prídem o dva, no veľmi sa mi to nepáči, kedže sú v podstate zdravé, a tiež jedna zubárka mi povedala, že to je len môj problém(estetický)a druhá povedala, že prídem o ten krivý zub (predný) mi vypadne ak si s tým nič nedám spraviť...môžu sa až tak rozchádzať názory lekárov? alebo mám hľadať tretieho?

rew

zubacka, a ake to je, bolia ta velmi zubky? zavadzia to? ked sa rozhodnem pre dolny aj horny, neviem ci si to pretrpiet naraz kym si zvyknem, alebo si to dat postupne..